• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Photoscape programı hata veriyor !!! yardımmm

YARENn

ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
2.373
2
116
Eskişehir
merhabalar..
photoscape programını daha önce annemlerin bilgisayarına yüklemiştim orda açılmıştı. kendi bilgisayarıma yükledim ama hata veriyor. tekrar yükleyin falan diye yazı çıkıyor. kaç kere yükledim ama aynı açılmıyor. 3 gündür yükleyip siliyorum sinir oldum .
araştırdım neden açılmıyor die ama istediğim sonucu bulamadım.
çok güzel programdı ama açamıyorum :1no2:
bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürlera.s.

merhabalar..
photoscape programını daha önce annemlerin bilgisayarına yüklemiştim orda açılmıştı. kendi bilgisayarıma yükledim ama hata veriyor. tekrar yükleyin falan diye yazı çıkıyor. kaç kere yükledim ama aynı açılmıyor. 3 gündür yükleyip siliyorum sinir oldum .
araştırdım neden açılmıyor die ama istediğim sonucu bulamadım.
çok güzel programdı ama açamıyorum :1no2:
bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürlera.s.

hata vermemesi lazim
acaba hata dediginiz tekrar yukleyin yani update edin demis olmasin
bende yillardir kullaniyorum bugune kadar sorun yasamadim ama zamani geldiginde
surumunuzu update edin der buda iyi birsey yani yerimseniben

uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.
diye yazı çıkıyor. silip tekrar yüklüyorum olmuyor:sm_confused:

photoscape kullanmıyorum tam bilemiycem ama bazı programların tekrar kurulması için onun tüm bileşenlerinin kaldırılması gerekiyor. denetim masasından bununla ilgili programları sildiğinizden emin olun.

photoscape kullanmıyorum tam bilemiycem ama bazı programların tekrar kurulması için onun tüm bileşenlerinin kaldırılması gerekiyor. denetim masasından bununla ilgili programları sildiğinizden emin olun.

evt canım kaçkere denedim. denetim masasından prpgram ekle kaldırdan kaldırdım.bilgisayarda yok o program ama yinede olmuyor.anlamadım walla:1no2::uhm:

Back