Philips Lumea uygun fiyat

birininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
109
53
13
Kızlar selam. Az önce d.olap uygulamasında dolaşırken Philips lumea ürünleri gördüm sıfır çok uyguna. Kutusu falan her şeyi birebir aynı. Fakat uygun fiyatlı olmasının sebebini yurt dışından gelmesine ve garantisi olmamasına bağlıyorlar. Şimdi acaba bu çakma mıdır çakma olsa bile sizce alınır mı yani işe yarar mı ürün müdür. Gerçekten orijinal olup sırf yurtdışından geldiği için bu fiyat mı çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-23-13-26-14-984_com.dolap.android.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 8
Ne kadar fiyatı bende yurt dışından almayı düşünüyorum

Bu attığım 4.500 lira. Daha yüksek fiyatlara da var. Çok kararsız kaldım gerçekten ben kiwi markasının epilasyonunu aldım hiçbir işe yaramadı
Philipsi çogu herkes kullanıyor ve yorumları da güzel aslında. Bende philips düşünüyorum ama siz bence güvenli bir sayfadan alın derim muhatap bulursunuz enazından

Philipsi çogu herkes kullanıyor ve yorumları da güzel aslında. Bende philips düşünüyorum ama siz bence güvenli bir sayfadan alın derim muhatap bulursunuz enazından
Zaten uzun zamandır almak istediğim bir marka. Fakat şu an kendi sitesindeki fiyatla almam mümkün değil 1 aylık ev kiramız diyebilirim . O yüzden böyle uygun görünce sormak istedim daha önce alan var mıdır diye

Türkiyede çok pahalı gercekten lazer geçmişiniz varsa daha etkili oluyor bende yurt dışından alıcam burda çok çok pahalı
Bende bekliyorum yorum yapan olurmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…