Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Philips lumea siparis ettim, kullananlar bakabilir mi
Bende philips lumea ya başladım geçen hafta. Kullanım klavuzunda renk tonları ve seçilmesi gereken derece belirtiliyor. Normal teninize 5 de yapiyorsaniz bikini bölgesi 4 veya 3 yapabilirsiniz bence. Klavuza göre hareket edin :)
Merhaba, 2. Seansimi yaptim. Yer yer dokulmeler oldu bende. Duzenli kullanicam umarim etkisi olur. Genital bolgenin ust kisimlari 5, alt kisimlari 3 le yapiyorum.
Ust kisimlarda yuzde 50 civari dokulme var, altlarda daha az.cunku alt kisimlar biraz koyu renk oldugundan dusuk seviyeyle yapiyorum. Sanirim ondan fazla dokulmuyor
Ust kisimlarda yuzde 50 civari dokulme var, altlarda daha az.cunku alt kisimlar biraz koyu renk oldugundan dusuk seviyeyle yapiyorum. Sanirim ondan fazla dokulmuyor
Öncelikle yanitladiginiz için teşekkür ederim. Ben de öyle düşünmüştüm. Çünkü alt kısımlar daha koyu renk olduğu için hiç yanıt alamayacaksak boşuna almayayım diye düşünüyorum. Acaba yüksek seviyede deneseniz yanıt alınır mı dersiniz?? Bir de düşük seviyede yapmanıza rağmen yüzde kaç etkili olmuştur? Yoksa hiç mi faydası olmadi