Kizlar size su kadarini soyliyim kullanmayi biraktiktan 2 ay sonra eski haline donuyor yanliz makine elinizdee istediginiz kadar kullanma imkaniniz var ben memnunum cunku agda araliklarim uzadi daha seyrek yapiyorum.
Ben de cok tavsiye aldım lumea icin ama birkac sorum var. Ben öncelikle yüz için düşünüyorum ama uzun süreli kullanan birileri varsa en azından bi 6 ay kadar kılların diger lazerlerde oldugu gibi daha kalın çıkma ve yayılma problemi lumeada da olur mu acaba? Sonucta bu da ipl cihazı cok tereddütte kaldım. Bir de gobek bel sirt ense gibi yerlerde de ise yariyor mu daha once oralari hic ellemedim islem goren kil hep daha kalin cikar ise yaramazsa cok kotu olur yani fayda görememektense zarar etmis olurum. Bu bolgelerde de deneyen var mi? Yoksa hic bulasmadan igneliye baslayacagim. Hic alinmamis kil cok avantaj onda ama onu da leke kabuk isleri yüzünden pek istemiyorum. Uzun bir süre kullanmis birisi cevap yazarsa cok sevinirim.
Ben de cok tavsiye aldım lumea icin ama birkac sorum var. Ben öncelikle yüz için düşünüyorum ama uzun süreli kullanan birileri varsa en azından bi 6 ay kadar kılların diger lazerlerde oldugu gibi daha kalın çıkma ve yayılma problemi lumeada da olur mu acaba? Sonucta bu da ipl cihazı cok tereddütte kaldım. Bir de gobek bel sirt ense gibi yerlerde de ise yariyor mu daha once oralari hic ellemedim islem goren kil hep daha kalin cikar ise yaramazsa cok kotu olur yani fayda görememektense zarar etmis olurum. Bu bolgelerde de deneyen var mi? Yoksa hic bulasmadan igneliye baslayacagim. Hic alinmamis kil cok avantaj onda ama onu da leke kabuk isleri yüzünden pek istemiyorum. Uzun bir süre kullanmis birisi cevap yazarsa cok sevinirim.
Herkese merhaba tekrardan.Sonunda koltukaltı tüylerimin %90 ından kurtulmuş bulunmaktayım.Son 2 aydır düzenli yapmamama rağmen tüyleri alış şeklimi değiştirdim.Ağdayla koltuk altımı alıp 2-3 gün sonra lumea ile atış yapıyorum.Bugüne kadar en üşendiğim yer bacaklarım olduğu için çok bir fark yok ama 5 kuruş biyüklüğünde boşluklar var artık daha düzenli yapmaya karar verdim en azından yaza kadar.Bu makineyi alanlar zaten kesin bitirir düşüncesiyle almıyor geneldeki ben bunu bile bile aldım.Bana göre tek sıkıntısı bacak bölgesi çünkü çok üşeniyorum yapmaya.Şunuda unutmamak lazımki kişiden kişiye illaki sonuçlar değişecektir.Bu arada en çok kollarıma uygulamama rağmen hala bitiremedim ve benim gçzümü rahatsız edecek şekilde çıkmaya devam ediyorlar.Çözemedim bu durumu.Kese yaptım peeling yaptım lumea yaptım ama banamısın demiyor :)
Sakin sakin almayin. Bu tur lazerler kuaforlerin kullandigi ipl lazerlerdir. Yogun isik sistemiyle tuyleri yok ediyor.Kaliciligi yoktur. Kullandiginiz surece tuysuz gezersiniz. Biraktiginizda tuyleriniz oldugu gibi geri gelir. Asla seyreltmez koreltmez. Diger lazerleri alexandrite nd yag ve diod gibi lazerleri kuaforlerinde kullanmasi yasak. Doktor ruhsati olmasi lazim. Demek istedigim su o makinaya o kadar para vereceginize doktor ruhsatli bir yerde gercek lazer yaptirin.Merhaba kizlar.Bende sizin gibi fazla tuylerden muzdaribim.Her yolu denedim evde yapilabilen.Agda,makine,tuy sarartici bilmem ne.Suan bi makinede aklim takili acaba alsam mi almasam mi diye.Bu makine guzellik salonlarinda kullanilan sistemle dosenmis bir lazer.2-3 seanstan sonra killar yok olmaya basliyor deniyor.Acaba guvenilirmi bilmiyorum sizinle paylasmak istedim.Sonucta lazere bikac seans gidip bir suru para veriliyor.Bunu birkere alacaksin istedigin kadar istedigin yere yapmakta ozgur oluyorsun.Aklim karisik.
Aman ne farkeder canım rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?