Philips LUMEA LAZER

Merhabalar. Bu aleti alacağım tabi biraz zaman sonra... Bacaklarımda kullanmayı düşünmüyorum. Epilasyon aletinden memnunum. Koltuk altı ve bikini bölgem için istiyorum. Benim o bölgelerdeki tüy kardeşler çok sık çıkıyor. Ağda yada epilasyon aleti ile yaparsam ilk birkaç gün su topluyor. 5 gün sonra sivilceleniyor. Toplam 1.5 haftada çıkıyor. Bu nedenle bikini bölgeme epilasyon aletinin taş bıçağını kullanıyorum.

Sorum şu sadece iki bölge için değer mi?

En çok da o iki bölge için değer o kadar söyliyim. Ama bacakların da kullanabilirsin. Epilasyon aleti ile aldıktan 3 gun sonra atis yaparsın hiç bir sıkıntı olmaz bacaklarnda azalir

tüyler aynen geri dönüyor arkadaşlar tavsiye etmiyorum 6 ay kullandım sonra bıraktım

Arkadaslar esmer bir tene sahibim bu urunden etki gorebilir miyim acaba.. Bugday tenliyim

Kizlar size su kadarini soyliyim kullanmayi biraktiktan 2 ay sonra eski haline donuyor yanliz makine elinizdee istediginiz kadar kullanma imkaniniz var ben memnunum cunku agda araliklarim uzadi daha seyrek yapiyorum.

Kizlar size su kadarini soyliyim kullanmayi biraktiktan 2 ay sonra eski haline donuyor yanliz makine elinizdee istediginiz kadar kullanma imkaniniz var ben memnunum cunku agda araliklarim uzadi daha seyrek yapiyorum.

Ay bende almayi dusunuyirum arastirmadayim. Insallah memnun kalirim ya esmerim ama tüylerim siyah o konuda endisem var biraz ..

Esmerler konusunda pek bilgim yok ama benbeyaz tenliyim duzenli kullandigimda cok faydasini gordum yine olsa yine alirim yani o derece kesin cozum degil ama en azindan rahatlatiyor umarin memnu kalirsin

Merhaba arkadaşlar bende nisan ayinda philips lumea ipl sc2007 yi aldım. Oncesinde doğum yapmistim emzirme fln derken urunu alamadim ama bi cok siteden yorumları arastrmstm.duzenli kullanmama ragmen suan bildiginiz tuysuz tavuk gibiyim.yuz de dahil tum vucutta kullandim.bacaklarimda inanilmaz batik vardi sagolsun eski epilatorum mahvetmisti.ne batik kaldi ne tuy.kesinlikle tavsiye ediyorum. Evinizde caniniz sikildkca yapsanz yine bitiyo.koltuk altimda kararmalar olmustu .kisa kol giymeye cekinirdim smdi bembeyaz .ayda bir rotus yapiyorum o da fazlasiyla yetiyo.wala iyikide almisim.almayp da almayi dusunenlere siddetle tavsiye ediyorum

Herkese merhaba tekrardan.Sonunda koltukaltı tüylerimin %90 ından kurtulmuş bulunmaktayım.Son 2 aydır düzenli yapmamama rağmen tüyleri alış şeklimi değiştirdim.Ağdayla koltuk altımı alıp 2-3 gün sonra lumea ile atış yapıyorum.Bugüne kadar en üşendiğim yer bacaklarım olduğu için çok bir fark yok ama 5 kuruş biyüklüğünde boşluklar var artık daha düzenli yapmaya karar verdim en azından yaza kadar.Bu makineyi alanlar zaten kesin bitirir düşüncesiyle almıyor geneldeki ben bunu bile bile aldım.Bana göre tek sıkıntısı bacak bölgesi çünkü çok üşeniyorum yapmaya.Şunuda unutmamak lazımki kişiden kişiye illaki sonuçlar değişecektir.Bu arada en çok kollarıma uygulamama rağmen hala bitiremedim ve benim gçzümü rahatsız edecek şekilde çıkmaya devam ediyorlar.Çözemedim bu durumu.Kese yaptım peeling yaptım lumea yaptım ama banamısın demiyor :)

Ben de cok tavsiye aldım lumea icin ama birkac sorum var. Ben öncelikle yüz için düşünüyorum ama uzun süreli kullanan birileri varsa en azından bi 6 ay kadar kılların diger lazerlerde oldugu gibi daha kalın çıkma ve yayılma problemi lumeada da olur mu acaba? Sonucta bu da ipl cihazı cok tereddütte kaldım. Bir de gobek bel sirt ense gibi yerlerde de ise yariyor mu daha once oralari hic ellemedim islem goren kil hep daha kalin cikar ise yaramazsa cok kotu olur yani fayda görememektense zarar etmis olurum. Bu bolgelerde de deneyen var mi? Yoksa hic bulasmadan igneliye baslayacagim. Hic alinmamis kil cok avantaj onda ama onu da leke kabuk isleri yüzünden pek istemiyorum. Uzun bir süre kullanmis birisi cevap yazarsa cok sevinirim.

Ben yüzümede kullanıyorum ama malesef düzenli bir şekilde değil.Göbeğimde göbek deliğime kadar bir çizgi şeklinde ince ama siyah tüyler vardı cesaret edip 2 kez jiletledim ve beklemediğim derecede iyi bir sonıç aldım.Ama bence sırt göbek gibi büyük bölümleri riske atma iğneliye git.Çünkü burdaki kıllar siyah olsada genelde inceler lumeanın ne kadar etki edeceği muamma bu açıdan.Sonuçta elimizdeki makine süper güçlü bir şey değil epilasyonun yanında.Ama eğer koltukaltı bacak genital bölge düşünüyorsan bence makine almaya değer.Ben boynumdaki ve kulaklarımın yanındaki yerleri ağda ile aldırıp 5 gün sonra falan lumealıyorum menmunum sonuçtan ama cidden sabır ve süreklilik isteyen bir iş.Benim naçizane yorumum bçyle

Merhaba bende 6 aydan fazla suredir kullaniyorum.yuz ve gobekte de kullandm.yanliz ben jilet kullanmadim.direkt tuylerin uzerine uyguladim.ilk basta yanik kokusu fln geldi ama ikinci seanstan snra cikan tuyler de dokuldu.yuz icin ayri basligi var zaten uygulamasi kolay.ben cok memnunum.haa bide bunda ayda bir rotus yapman gerekiyo yoksa yeniden cikiyo tuyler bende batikda cok tu bacaklarda onlarda gitti.valla agdaydi epilatordu derken ne cekmisim diyorum smdi kendi kendime

aslında 3 4 seans sonra jılet yerıne agdaya donmek daha ıyı gıbı yoksa her seans kısır dongu jılet yapmaya calısmak... yada seyrekse makasla kısaltmak daha kolay cunkı ben 6 seans lazere gıden bırıyım her seans fenalık gelırdı jılet yapmaktan hep seyrelen yerler sertlesırdı dokulurdu incelırdı hadııı bıdaha jıleet bu bole gıdıerdi 2 aydır lazere gıtmıyorum bugun sıparıs verdım phılıps lazeri artık evde kendım yapıcam suan daha oncekı Guzellık merkezınde yaprtırdıgım lazerın sonucunda bıkını ve koltuk altımda kucuk ınce tuycuk var sadece ama genıtal ust kısmı harıc asagı bolgeler normale dondu agda yapıp bıraz bekleyıp ılk denemeyı olemı yapsam dıyorum tekrar jılet yapsam kalan tuycuklerı tekrar sertlesebılır... ama yınede kararsızım genıtale jılet yapsamda farketmeyecek oradakı tuyler ztn sert :) benım amacım temızlıgın kolaylaşması dedıgınız gıbı bıtmeye yonelık dusunursek ben tek kıldan sınır olan bı tıpım lazerle mumkun degıl hıc tuy kalmaması şehir efsanesi!!!!!!! Bitti dense bile ben yine inceler en küçük tüycüğü bulurum haha

Son düzenleme:
Ben 5-6ay düzenli kullandım bacaklarimda çok sert ve kalın kıl yapim vardı beyaz tenliyim. Yaz gelince 3 ay yapmadım çıktı evet yapmayınca ama asla eskisi gibi değil %40 ı çıkmadı cikanlarda daha ince ve aralarda boşluk var. Hala daha kalinlasmadi eskisi gibi. Genitalde pek işe yaramadı ama daha etkili bi lazerlazim genitale

Kizlar ben philips lumea kullanicisiyim hamileyken aldm smdide emziriyorm satiyorm uygun fiyata almak isteyen olursa ulasabilir

Sakin sakin almayin. Bu tur lazerler kuaforlerin kullandigi ipl lazerlerdir. Yogun isik sistemiyle tuyleri yok ediyor.Kaliciligi yoktur. Kullandiginiz surece tuysuz gezersiniz. Biraktiginizda tuyleriniz oldugu gibi geri gelir. Asla seyreltmez koreltmez. Diger lazerleri alexandrite nd yag ve diod gibi lazerleri kuaforlerinde kullanmasi yasak. Doktor ruhsati olmasi lazim. Demek istedigim su o makinaya o kadar para vereceginize doktor ruhsatli bir yerde gercek lazer yaptirin.

Ben de almak istiyorum, boyundan bele kadar uygulayacağım ve hiç işlem görmedi şu ana kadar. Umarım işe yarar

Aman ne farkeder canım rica ederim

bibi sana mesaj atıcaktım ama kapalıymış. sen tam olarak hangi ürünü aldın? fakrlı kodlarda ürünler var ben de almayı düşünüyorum ama denenmiş bişey alayım diyorum.

Kızlar 2.el almak istiyorum philips lumea kalan atış sayısı 14.00 yazıyor 300 kullanm yapmış bütün vücuda yeter mi sizce yada 2 vücuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…