Almadan yaparsan çok verimli olmuyor aslında. kötü olacağını sanmıyorum ama yine de iki haftadan kısa sürede üzerine tekrar atış yapma normalde, bir tepki olabilir.
Bende siyaha yakındı tüyler ama aşırı fazla ya da çok kalın değildi. Benim tavsiyem sana arada ağdayla ya da iple temizlemen. Zaten kökler genelde zayıflamış oluyor çocuğunun. Uyandırıyor diye çok yanaşmıyordum ama düşününce zaten bu cihazla tamamen bitirme gibi bir düşüncemiz yok. gerekirse yüze hep iki üç haftada bir uygulanır, zaten küçük alan olduğundan çabuk yapılıyor, bu sayede daha pürüzsüz olabilirsin. Yani diplerin göründüğü, kısa kısa çıkan yerlere koldu yüzdü neresiyse artık, arada bir ağda gerekecek gibi görünüyor, dediğin gibi güneş yüzünü gösterdi artık.
Ama normalde yüzün ağdaya sivilcelenme tepkisi veriyorsa çıkanları jiletle hafif hafif, yani o tek tük tüyleri nazikçe temizlemek daha mantıklı, hatta ben ilk iki seansta ağda kullanmak istemediğimden öyle yaptım, normalde jiletle hemen uzayacak olan tüyler iki seans arasında tek bir bir müdahale ile diğer seansa kadar uzamadı pek, uzun süre idare etti.
Ben yüzüme dördüncü seansı bugün yaptım, arada hiç müdahale etmemiştim bu defa ama bu sürede tek tük dışında yoktu bir şey de
Cok tesekkur ederim ayrintili cevap icin :) jilet cok urkutucu geliyor, ama agda yapabilirim belki. Yabanci forumlarda okudum , haftada bir, ciktikca yapanlar da olmus yuze. Oyle denemeyi de dusunuyorum aslinda.
Sizin sonuc cok iyi olmus, insallah daha iyi olarak devam eder :)
Hoff nedir su cektigimiz kil tuyden :'(