• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

Almadan yaparsan çok verimli olmuyor aslında. kötü olacağını sanmıyorum ama yine de iki haftadan kısa sürede üzerine tekrar atış yapma normalde, bir tepki olabilir.
Bende siyaha yakındı tüyler ama aşırı fazla ya da çok kalın değildi. Benim tavsiyem sana arada ağdayla ya da iple temizlemen. Zaten kökler genelde zayıflamış oluyor çocuğunun. Uyandırıyor diye çok yanaşmıyordum ama düşününce zaten bu cihazla tamamen bitirme gibi bir düşüncemiz yok. gerekirse yüze hep iki üç haftada bir uygulanır, zaten küçük alan olduğundan çabuk yapılıyor, bu sayede daha pürüzsüz olabilirsin. Yani diplerin göründüğü, kısa kısa çıkan yerlere koldu yüzdü neresiyse artık, arada bir ağda gerekecek gibi görünüyor, dediğin gibi güneş yüzünü gösterdi artık.
Ama normalde yüzün ağdaya sivilcelenme tepkisi veriyorsa çıkanları jiletle hafif hafif, yani o tek tük tüyleri nazikçe temizlemek daha mantıklı, hatta ben ilk iki seansta ağda kullanmak istemediğimden öyle yaptım, normalde jiletle hemen uzayacak olan tüyler iki seans arasında tek bir bir müdahale ile diğer seansa kadar uzamadı pek, uzun süre idare etti.
Ben yüzüme dördüncü seansı bugün yaptım, arada hiç müdahale etmemiştim bu defa ama bu sürede tek tük dışında yoktu bir şey de :KK66:

Cok tesekkur ederim ayrintili cevap icin :) jilet cok urkutucu geliyor, ama agda yapabilirim belki. Yabanci forumlarda okudum , haftada bir, ciktikca yapanlar da olmus yuze. Oyle denemeyi de dusunuyorum aslinda.
Sizin sonuc cok iyi olmus, insallah daha iyi olarak devam eder :)
Hoff nedir su cektigimiz kil tuyden :'(

Cok tesekkur ederim ayrintili cevap icin :) jilet cok urkutucu geliyor, ama agda yapabilirim belki. Yabanci forumlarda okudum , haftada bir, ciktikca yapanlar da olmus yuze. Oyle denemeyi de dusunuyorum aslinda.
Sizin sonuc cok iyi olmus, insallah daha iyi olarak devam eder :)
Hoff nedir su cektigimiz kil tuyden :'(
Haftada bir bilgisi için de ben teşekkür ederim canım :KK66: inşallah arada ağda ile çözersin durumu, gelişmeleri sen de yaz olur mu, ince tüylerde hemen verim alamamış başka arkadaşlar da var. Kolay gelsin :KK66:

Bende deneyimlerimden bahsedeyim hazır gelmişken buraya:KK52:Kollarımda ve koltuk altımda 3. Seansı uygulamamdan itibaren 1 hafta geçti.Bir ara ya bunlar neden dökülmüyor diye kafayı takmıştım kollarımda ama şimdi küçük küçük daireler şeklinde tüy çıkmadığını farkettim.3. Seansta kollara pek özen vermeden uygulama yapmıştım zaten.Tüyler cidden çok yavaş uzuyor.Lumeadan öncede kollarımı jiletlerdim ve akşam olduğunda sakal gibi diken diken hissedilirdi şimdi ise aynı etkiyi 1 hafta sonrasında yaşıyorum.Eskiden 1 günde çıkan şimdi 1 haftada anca çıkıyor.Koltukaltımda harika bir etki yaptı.Yarısı neredeyse çıkmadı kalanları çektiğimdede birkaçı elime geliyor patır patır çok mutlu oldum.Daha bacaklara ve genital bölgeye 3. Seansı uygulamadım.Bende alt bacaklarda yine yuvarlak şekilde çıkmayan bölümler var ama en çok burası beni uğraştırcak gibi çünkü uzayan yine uzamış gitmiş ama hiç sıkıntı değil.Genitalde çok bir değişiklik yok açıkcası burda bi tereddüte düşmüştüm ama daha 2 seans yapmam gerekiyor çok moralim bozulmadı:KK47:Yüze jilet fikrine alışamadım yapamadım.Annemde karşı çıktı ama ağda ilede sivilce tarlasına dönüyorum.İple zaten beceremiyorum almayı.Yüze bir kez yapmama rağmen aradan 1 ay geçti ve inanılmaz derecede yavaş uzama var ama devam etmemde lazım.Şimdi ben jilete vurursam ve makine etki etmezse ne yaparım diye düşünüyorum.Bide okula gidince falan yani sıkıntı olucak çok kararsızım kızlar.Ama genel olarak çook menmunum üründen (şarj dışında:mad:)

Bende deneyimlerimden bahsedeyim hazır gelmişken buraya:KK52:Kollarımda ve koltuk altımda 3. Seansı uygulamamdan itibaren 1 hafta geçti.Bir ara ya bunlar neden dökülmüyor diye kafayı takmıştım kollarımda ama şimdi küçük küçük daireler şeklinde tüy çıkmadığını farkettim.3. Seansta kollara pek özen vermeden uygulama yapmıştım zaten.Tüyler cidden çok yavaş uzuyor.Lumeadan öncede kollarımı jiletlerdim ve akşam olduğunda sakal gibi diken diken hissedilirdi şimdi ise aynı etkiyi 1 hafta sonrasında yaşıyorum.Eskiden 1 günde çıkan şimdi 1 haftada anca çıkıyor.Koltukaltımda harika bir etki yaptı.Yarısı neredeyse çıkmadı kalanları çektiğimdede birkaçı elime geliyor patır patır çok mutlu oldum.Daha bacaklara ve genital bölgeye 3. Seansı uygulamadım.Bende alt bacaklarda yine yuvarlak şekilde çıkmayan bölümler var ama en çok burası beni uğraştırcak gibi çünkü uzayan yine uzamış gitmiş ama hiç sıkıntı değil.Genitalde çok bir değişiklik yok açıkcası burda bi tereddüte düşmüştüm ama daha 2 seans yapmam gerekiyor çok moralim bozulmadı:KK47:Yüze jilet fikrine alışamadım yapamadım.Annemde karşı çıktı ama ağda ilede sivilce tarlasına dönüyorum.İple zaten beceremiyorum almayı.Yüze bir kez yapmama rağmen aradan 1 ay geçti ve inanılmaz derecede yavaş uzama var ama devam etmemde lazım.Şimdi ben jilete vurursam ve makine etki etmezse ne yaparım diye düşünüyorum.Bide okula gidince falan yani sıkıntı olucak çok kararsızım kızlar.Ama genel olarak çook menmunum üründen (şarj dışında:mad:)

Kolunda nasıl jilet bir haftada uzuyor ve zaman içinde bu süre daha da açılacaksa, yüzde de öyle olacak hiç merak etme ;) ağda ya da ip yapamıyorsan başka seçeneğin yok zaten. Yaz çok bastırmadan yüze eğil derim, güneş yüz tüyleri için sorun.
Ben yüzde çok memnunum. Bak bir de C cauch arkadaşımız söylemiş, yabancı forumlarda yüze haftada bir yapanlar varmış, madem öyle jiletle haftada bir yap bir süre, o bir haftada jiletle uzamıyor, bir daha jilet değmen bile gerekmeyebilir. Çünkü ikinci seanstan sonra benim anca 10 güne çıktı yüzüm, 3. seans 14 gün sürdü neredeyse pürüzsüz, bir dahakine hiç jileti elime almadan uygularım yüzüme kesin eminim, neredeyse bu defa bile öyle yapabilirdim, tek tük vardı onları hafif hafif aldım bu defa da o kadar. Jilet de olsa muhakkak etki edecektir, ben ömrümün en rahat zamanını yaşıyorum yüzde, ağda bile böyle bir hafta on gün pürüzsüz gitmezdi ;)

Canım bir de yüzün çok hassas değilse kese yap iki uygulama arası yüzüne, zayıflayan tüyler bir dökülsün, dipte siyah noktalar kalmasın, epey işe yarıyor ;)

ben yarın yüze tüyleri almadan 2. uygulamayı yapacagım.1 hafta oldu. tüyler hafif cıkmaya basladı. bakalım bu sekilde nasıl olacak.insallah cabucak etkili olur :110:

ben yarın yüze tüyleri almadan 2. uygulamayı yapacagım.1 hafta oldu. tüyler hafif cıkmaya basladı. bakalım bu sekilde nasıl olacak.insallah cabucak etkili olur :110:

İnşallah ;) Daha çok çıkmadıysa etkili olur diye tahmin ediyorum, sonuçları da yaz olur mu ;)

Kolunda nasıl jilet bir haftada uzuyor ve zaman içinde bu süre daha da açılacaksa, yüzde de öyle olacak hiç merak etme :KK66: ağda ya da ip yapamıyorsan başka seçeneğin yok zaten. Yaz çok bastırmadan yüze eğil derim, güneş yüz tüyleri için sorun.
Ben yüzde çok memnunum. Bak bir de C cauch arkadaşımız söylemiş, yabancı forumlarda yüze haftada bir yapanlar varmış, madem öyle jiletle haftada bir yap bir süre, o bir haftada jiletle uzamıyor, bir daha jilet değmen bile gerekmeyebilir. Çünkü ikinci seanstan sonra benim anca 10 güne çıktı yüzüm, 3. seans 14 gün sürdü neredeyse pürüzsüz, bir dahakine hiç jileti elime almadan uygularım yüzüme kesin eminim, neredeyse bu defa bile öyle yapabilirdim, tek tük vardı onları hafif hafif aldım bu defa da o kadar. Jilet de olsa muhakkak etki edecektir, ben ömrümün en rahat zamanını yaşıyorum yüzde, ağda bile böyle bir hafta on gün pürüzsüz gitmezdi :KK66:

Valla yarın yapmaya karar verdim hadi inşallah kurtulucam şu tüylerden:21:

kızlar bende buradaki yorumlara bakıp aldım ve bende deneyimlerimi paylaşmaya niyet etmiştim kullanınca öncelikle büyük beklentilerle almayın derim sabır işi biraz ve öyle 4 kullanımda ciddi bir azalma en azından kendim de pek görebileceğimi zannetmiyorum çünkü bir bacağımda 3.seansa kadar gelebildim anca yüzde35 bazı yerler hiç çıkmıyor ve evet tüyler ağdaya göre çok daha ince ve geç uzuyor çoğu yer ısrarla çıkmaya devam ediyor çekince bazı tüyler elime geliyor zaten artık böyle stres atar oldum sürekli çekiştiriyorum :KK53: bu arada bende beyaz tenli siyah kılına tüyüne bin berekt bir insanım ve ağda bende çok fazla batık hatta kıl dönmesi yapıyordu onlardan kurtardı bir de kullanımı biraz zor yani her yere yapabilmek çok zor özellikle bacakta ama yine de hem kısa sürmesi hemde ağdaya göre acısız olması iyi ve belki de işe yaraması biraz inanç meselesidir o nedenle işe yarayacağını hissederek kullanmak önemli atış yaparken de gözlerinizi kapatın yada başka yere bakın ben ilk kullandığımda gözlerim ışıktan kanlanmıştı aslında zararı yok diyorlar ama bilemiyorum özet geç diyenler için:3.kullanımda azalma incelme ve yer yer dökülmeler mevcut..

ben de vucutta ortalama 3 seans sonucu, biraz azalma ve gec cıkma oldugunu söyleyebilirim.ama cıkanlar sert cıkıyor hala.
yüz icin bir sey diyemiyorum henüz

kızlar ben de aldım da bu aletten, acaba sık yapmak sıkıntı olur mu?
haftada bir mesela?
bir de aralarda yine jilet sürmek gerekecek, o zaman yine sert çıkmasın?

son sorum: kol altımda kararmalar vardı, geçirir mi

bugün 4. seansıma başlıyorum kollarımda son durum yüzde 70 inde çıkmadı bikini bölgesi kısım kısım boşluklar var.ama daha uzun sürecek gibi oda yüzde 30. kollarım yüzde 80 .koltuk altım yüzde 90.çok az bi kısımda var nerdeyse çıkmadı diyebilirim.bacaklarım geç uzadı ama ondada durum yüzde 50 lerde.alt bacağımın yarısında yok ama ağdadan dolayı zaten bi kısmı zaman içinde dökülmüştü.henüz yüzümde bi fayda sağlamış değil.orada tüylerim çok açık sarı.4. seanstan sonra neler olacak merak ediyorum. zey_tin in yapmış olduğu öneriyle her duşta kese yaptım.keselerken kese üstüne düşen tüyleri gördükce moral buldum.kollarım pürüzsüz kalıyor diyebilirim.ama bacaklarda malesef öyle değil.jiletlendiği ortada.dokununca belli oluyor.zaman içerisinde umarım oda düzelir.

zey_tin zey_tin canım son durumun nedir merak ediyorum ?:KK66:
Canım genel anlamda çok memnunum. Kesenin işe yaramasına da çok sevindim aynen devam et derim.
Ben yine de çoğu yere bir ağda dokunuşu yaptım o bacaktaki durumla ben de baş edemedim yani içime sinmiyordu pek..anlatayım hepsini;
-yüzden çok memnun olsam da güneşte biraz sıkıntı fark edince ağda yaptım dipte kalanlar için, dördüncü seansımı da yüze biraz da erken yaptım çok iyi oldu :KK66: ama zaten dediğim gibi çok azalmıştı yüzüm ama sarı minikler olsa da esmerliğimden sanırım ince ve koyu renkti yüzdeki tüyler bende çoğunlukla.
-koltukaltım mucize ikinci uygulamadan beri tüy görmüyorum neredeyse dörtten sonra tek tük de kalmadı tam pürüzsüz.
-göbekte üç uygulama tertemiz hala
-sırta da kullanıyordum esmerim çünkü sırt da çok seyreldi
-bacağı epey ihmal ettim zamanlara uymadım bir seans gerideyim ama üçüncü kullanımdan sonra alt bacak baya fark etti, yüzde otuzu falan kaldı yine de dipte kısa olanlar vardı işte dokununca ele batan ama kökleri çok güçlü olmayan. kese yetmedi aynen ben de bacağa da bi ağda yaptım temizlendi kök yuvasında kalıp kökleri güçsüz olanlar falan da... yarın dördüncüyü uygulayacağım :KK66: Üst bacak seyrek uzamaya devam ediyordu yüzde ellisi gitmişti, buraya da ağda yaptım. Tabi ömrümün en kolay ağdasıydı :KK66: acımadı bile hemen bitti.
bikini bölgesinden yarı yarıya memnunum (üst kısımlar tertemiz). Ama kalanlar için tekrar jilet uygulamak istemedim ağda yaptım. İçler için jilet zor neticede. Yarın bu bacak ve bikini bölgesine lumea uygulayacağım. bakalım sonuçlar nasıl olacak.
Kola ağdaya gerek kalmadı kese yetiyor tek tük çıkanlar da en son on gün sonra tek jiletle halloldu. O da atlıyorum gibi geliyor çünkü yama gibi çıkıyor çıkarsa :KK66:
benden bu kadar. Ben tam memnun olana kadar sık yapmayı düşünüyorum özellikle yüzü bir hafta on günde bir tekrarlayacağım. İlerleyen zamanlarda tekrar yazarım :KK66:

Son düzenleme:
kızlar ben de aldım da bu aletten, acaba sık yapmak sıkıntı olur mu?
haftada bir mesela?
bir de aralarda yine jilet sürmek gerekecek, o zaman yine sert çıkmasın?

son sorum: kol altımda kararmalar vardı, geçirir mi
kararmalara etkisi olacağını sanmam canım..
yüzde bir hafta on günde bir yapan varmış yabancı forumlarda, ben son seansı erken denedim, ama siz de yapın diyemem ben bir zarar oluşma riskini aldım, bende şimdilik bir şey olmadı ama neticede kullanım kılavuzu 2 hafta diyor daha sık yapılıp bir hasar olursa kullanıcı hatası olur, ben göze aldım, ama dediğim gibi sen de al diyemem, sen kendin göze alıyorsan deneyebilirsin :KK66:
diğer jilet vs meselesini de çok konuştuk, tüm konu uzun geliyorsa mesajları en azından geriye doğru oku derim :KK66: kafanda her şey oturacaktır diye tahmin ediyorum.
hayırlı olsun, inşallah çok memnun kalırsın :KK66:

Herkese yeniden merhaba uzun süre oldu yazmayalı biraz hayal kırıklığımı paylaşmaya geldim:) 5 kez kol ve koltukaltıma uygulama yaptım.İkisindede çok iyi sonuçlar aldım ama ağdaya göre.Ciddi anlamda çok yavaş uzama ve kıllarda incelme mevcut ama kollarımda öyle %80 lik bir dökülme göremiyorum açıkcası.Koltukaltımın yarısı döküldü yarısı yavaşça çıkıyor ama tıraşlamamdan sonraki yavaş çıkışı beni mutlu etmedi değil.Gelelim bacak ve genital bölgeye yaklaşık 1 aydır yani 2 seans yapmadım.Malum üniversite,sınavlar ve benim üşengeçliğim ile 1 ay devirdim.Üst bacaklarımın ön kısmında gözükmüyor kıllar dikkat ettiğimde ama elimle hissediyorum.Genital bölgede 5 kuruş büyüklüğünde açıklıklar var ama 3 kez uygulamama rağmen sonuçtan menmunum acısız geçen 3 ay harika tabiki.Alt bacaklarımda ise yine açılmalar çok nadir ve eskisi gibi uzuyor.Beni kollarda ve koltukaltlarında 5. Seanstan sonraki bu sonuç üzdü açıkcası.Cidden baya baya çıkmayacağını düşünüyodum.4. Seferden sonra herkes 1 ayda bir yapmaya başlarken ben 2 haftada bir yapmaya devam etmeye karar verdim.Verdiğim paraya yazık olmasını hiç istemiyorum.Acaba normal lazeremi gitseydim diye ilk kez aklıma şüphe düştü.Birde dökülme olan yerlerde diplerdeki kıllar siyah nokta gibiler ama ben hiç kök kalmayacak gibi düşümüyordum bana umut verin bir şeyler yapın kızlar

Herkese yeniden merhaba uzun süre oldu yazmayalı biraz hayal kırıklığımı paylaşmaya geldim:) 5 kez kol ve koltukaltıma uygulama yaptım.İkisindede çok iyi sonuçlar aldım ama ağdaya göre.Ciddi anlamda çok yavaş uzama ve kıllarda incelme mevcut ama kollarımda öyle %80 lik bir dökülme göremiyorum açıkcası.Koltukaltımın yarısı döküldü yarısı yavaşça çıkıyor ama tıraşlamamdan sonraki yavaş çıkışı beni mutlu etmedi değil.Gelelim bacak ve genital bölgeye yaklaşık 1 aydır yani 2 seans yapmadım.Malum üniversite,sınavlar ve benim üşengeçliğim ile 1 ay devirdim.Üst bacaklarımın ön kısmında gözükmüyor kıllar dikkat ettiğimde ama elimle hissediyorum.Genital bölgede 5 kuruş büyüklüğünde açıklıklar var ama 3 kez uygulamama rağmen sonuçtan menmunum acısız geçen 3 ay harika tabiki.Alt bacaklarımda ise yine açılmalar çok nadir ve eskisi gibi uzuyor.Beni kollarda ve koltukaltlarında 5. Seanstan sonraki bu sonuç üzdü açıkcası.Cidden baya baya çıkmayacağını düşünüyodum.4. Seferden sonra herkes 1 ayda bir yapmaya başlarken ben 2 haftada bir yapmaya devam etmeye karar verdim.Verdiğim paraya yazık olmasını hiç istemiyorum.Acaba normal lazeremi gitseydim diye ilk kez aklıma şüphe düştü.Birde dökülme olan yerlerde diplerdeki kıllar siyah nokta gibiler ama ben hiç kök kalmayacak gibi düşümüyordum bana umut verin bir şeyler yapın kızlar
Kese yapıyor muydun canım sen? Kese yapmıyorsan dökülme çok daha zor ve az oluyor.
Bir de kollarına ve koltukaltına, yani memnun olmadığını bölgelere bir sonraki seansından birkaç gün önce bir ağda yap istersen, zayıflıyor ama dökülecek kadar olmuyordur. Ağdanın ardından uygulayınca ağda da geç çıkardığından diken diken olma durumu da çok çok azalır.

Ben sadece alt bacağımda bu durumu yaşadım, kısa olmasına rağmen ağda yaptım ve gördüm ki kıl kökleri hemen hemen hiç kalmamış zaten, ölmüşler ama keseye rağmen dökülememişler. Ağdadan sonra seans uygulayalı herhalde iki haftayı buldu alt bacağım, hala yüzde otuz kadar çok kısa olup elle hissedilenler olsa da göze baya baya temiz görünüyor, çok yakından bakmayınca, bugün yarın yeniden jilet ardından uygulama yapacağım. Sanırım bundan sonra o dipteki tek tükler de kalmaz diye düşünüyorum. Yani normal lazerde ağda önerilmiyor diye çekinceliydim ama inatçı yerlere yapınca çok daha temiz oldu sonuç bende, sen de bir dene istersen canım.

Kizlar bisey sorucam bende bu aletten almak istiyorum ozelliklede genital bolge icin ama icinde genital bolgede kullanmayin yaziyomus e cogu arkadas genital bolgedede kullandigini soylemis nasil oluyo bikini bolgesi dedikleri yer orasida ic taraflarmi genital bolge oluyo

Kizlar bisey sorucam bende bu aletten almak istiyorum ozelliklede genital bolge icin ama icinde genital bolgede kullanmayin yaziyomus e cogu arkadas genital bolgedede kullandigini soylemis nasil oluyo bikini bolgesi dedikleri yer orasida ic taraflarmi genital bolge oluyo
Genital bölgede bazı yerlere uygulanması sakıncalı özellikle iç taraf onun dışında kıl olan her yere atış yapıyorum ben :)

Back