Philips LUMEA LAZER

Ağustos ayından itibaren kullaniyorum.
Harika bir cihaz.
Komple yok etmesede harika sonuçlar alıyorum.

Koltuk altim %95 bitti.İlk biten bölge oldu.Ufak tefek çıkanlar ise gözle görülmeyecek kadar az.

Tüm bacagimda ise %60 civarı bitti..Kılların uzayis süresi çok arttı uzaması en az 1 ay alıyor.

Özel bölge %40 diyelim onda biraz uzun oldu çünkü bazı seansları atladim..Yine de çoğu yerinde yok..

Kesinlikle çok memnun kaldığım bir ürün oldu.Biterse atışı tekrar alacağım.Omur boyu bitirme garantisi olmasa da en azından çıkış süresi yılda 2 ye kadar azalıyor bu da harika bir his :))

Bende üseniyorum ama üşenmesen süper bir alet ilk aldiğımda düzenli kullanmıştım hep tüysüz

ya ben başlarda kullandım bi 4-5 kere. azalma da oldu geç de çıktı. ama her seferinde yine baştan aşağı tüy almak bi de o aleti kullanmaya çok üşendim. bıraktım ben de.

ya ben başlarda kullandım bi 4-5 kere. azalma da oldu geç de çıktı. ama her seferinde yine baştan aşağı tüy almak bi de o aleti kullanmaya çok üşendim. bıraktım ben de.
Ama işte ilk başlarda o 2 hafta 1 ay 2 ay da 1e falan düşücekti çabuk sıkılıyoruz :)

Kışın düzenli yapabilsen yaza çok rahat oluyor bi yazı çok rahat geçirdim ben ne güzel bi kendime gelsem başlicam bu aralar kafa biraz gidik

sen kaçıncı seanstan sonra tam verim almaya başladın? yani ben bu şekilde kullansam bi seneye ancak biter gibi geldi. bikini bölgesinde de işe yaramıyo gibiydi.

sen kaçıncı seanstan sonra tam verim almaya başladın? yani ben bu şekilde kullansam bi seneye ancak biter gibi geldi. bikini bölgesinde de işe yaramıyo gibiydi.
En çok verimi bacakta aldım ki hala bacaklarımın yüzde 60 ı çıkmıyor en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum hala bile jilet yapıyorum yavaş çıkıyorlar ben ilk aldım o hevesle 2 ay düzenli yapmışımdır heralde tam hatırlamıyorum bikini bölgesi normalde de en zor bölge zaten lazere gitsende o uzun sürüyor bitmesi
Ben en çok yüzümde kullanıyorum galiba jilet yap hop iki cıpıs cıpıs kaymak gibi benim gidıp hep simsiyah sakaldı

ay yüze jilete nasıl cesaret ediyosun :) ben bacaklarıma vs yapıyorum bazen de yüze cesaret edemem asla.

bi de epilasyon merkezlerinde yapılan lazerin bile yüze ters etki yaptığını okumuştum.

ay yüze jilete nasıl cesaret ediyosun :) ben bacaklarıma vs yapıyorum bazen de yüze cesaret edemem asla.

bi de epilasyon merkezlerinde yapılan lazerin bile yüze ters etki yaptığını okumuştum.
Evet ama ben memnunum çünkü sakallarım hem simsiyahtı hem sürekli dipleri çıkardı siyah siyah alamazdında şimdi tüy gibi çıkıyor yıllarca neler çekmişim valla jiletle cillop gibim oluyor

Evet ama ben memnunum çünkü sakallarım hem simsiyahtı hem sürekli dipleri çıkardı siyah siyah alamazdında şimdi tüy gibi çıkıyor yıllarca neler çekmişim valla jiletle cillop gibim oluyor

bende 2-3 tane sert çıkıyor valla. cımbızla alıyorum. çoğalır diyolar ama kısmet. jilet vurmam hemen başverir

bende 2-3 tane sert çıkıyor valla. cımbızla alıyorum. çoğalır diyolar ama kısmet. jilet vurmam hemen başverir
Yok jilet vurma ama aldıktan bir oaç gûn sonra o yerlere lazer yapabilirsin kökünden çektiğinden görmez makina o yüzden bir kaç gün sonra yapabilirsin :)

Yok jilet vurma ama aldıktan bir oaç gûn sonra o yerlere lazer yapabilirsin kökünden çektiğinden görmez makina o yüzden bir kaç gün sonra yapabilirsin :)

ablama verdim ya bakalım ondan gelirse yaparım artık
bi tane de göğüs aramda çıkıyor. ay çok saçma. bi tane sakal gibi off.

Hahaha bende de var bide meminkto uclarımın etrafında var birkaç tane

onlar standart zaten. ama bu bi tane olan baya sert simsiyah sakal gibi. aşırı saçma. en iyisi salmak. bu sene tatile gittim valla son günlerde bacaklar foraydı amaaaan dedim kim uğraşcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…