- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
Canım sana özelden yazdım mı ben hatırlamıyorum anca gördüm mesajıbibi sana mesaj atıcaktım ama kapalıymış. sen tam olarak hangi ürünü aldın? fakrlı kodlarda ürünler var ben de almayı düşünüyorum ama denenmiş bişey alayım diyorum.
Kalan Atış sayısı nasıl belli oluyorki ?Kızlar 2.el almak istiyorum philips lumea kalan atış sayısı 14.00 yazıyor 300 kullanm yapmış bütün vücuda yeter mi sizce yada 2 vücuda
Canım sana özelden yazdım mı ben hatırlamıyorum anca gördüm mesajı
Hiç birşeyide kaçırmam ama sorry:) yok yazmamıştın da aldım cihazı çoktan :)
Hiç birşeyide kaçırmam ama sorry
Bende üseniyorum ama üşenmesen süper bir alet ilk aldiğımda düzenli kullanmıştım hep tüysüzolsun yav, önemli değil. :) çok kullanamadım zaten, üşendim. ablama verdim.
Bende üseniyorum ama üşenmesen süper bir alet ilk aldiğımda düzenli kullanmıştım hep tüysüz
Ama işte ilk başlarda o 2 hafta 1 ay 2 ay da 1e falan düşücekti çabuk sıkılıyoruz :)ya ben başlarda kullandım bi 4-5 kere. azalma da oldu geç de çıktı. ama her seferinde yine baştan aşağı tüy almak bi de o aleti kullanmaya çok üşendim. bıraktım ben de.
Ama işte ilk başlarda o 2 hafta 1 ay 2 ay da 1e falan düşücekti çabuk sıkılıyoruz :)
Kışın düzenli yapabilsen yaza çok rahat oluyor bi yazı çok rahat geçirdim ben ne güzel bi kendime gelsem başlicam bu aralar kafa biraz gidikevet de o zamana kadar dayanamadım vallakış geldi zaten tüyler fora
Kışın düzenli yapabilsen yaza çok rahat oluyor bi yazı çok rahat geçirdim ben ne güzel bi kendime gelsem başlicam bu aralar kafa biraz gidik
En çok verimi bacakta aldım ki hala bacaklarımın yüzde 60 ı çıkmıyor en son ne zaman yaptım hatırlamıyorumsen kaçıncı seanstan sonra tam verim almaya başladın? yani ben bu şekilde kullansam bi seneye ancak biter gibi geldi. bikini bölgesinde de işe yaramıyo gibiydi.
En çok verimi bacakta aldım ki hala bacaklarımın yüzde 60 ı çıkmıyor en son ne zaman yaptım hatırlamıyorumhala bile jilet yapıyorum yavaş çıkıyorlar ben ilk aldım o hevesle 2 ay düzenli yapmışımdır heralde tam hatırlamıyorum bikini bölgesi normalde de en zor bölge zaten lazere gitsende o uzun sürüyor bitmesi
Ben en çok yüzümde kullanıyorum galiba jilet yap hop iki cıpıs cıpıs kaymak gibibenim gidıp hep simsiyah sakaldı
Evet ama ben memnunum çünkü sakallarım hem simsiyahtı hem sürekli dipleri çıkardı siyah siyah alamazdında şimdi tüy gibi çıkıyor yıllarca neler çekmişimay yüze jilete nasıl cesaret ediyosun :) ben bacaklarıma vs yapıyorum bazen de yüze cesaret edemem asla.
bi de epilasyon merkezlerinde yapılan lazerin bile yüze ters etki yaptığını okumuştum.
Evet ama ben memnunum çünkü sakallarım hem simsiyahtı hem sürekli dipleri çıkardı siyah siyah alamazdında şimdi tüy gibi çıkıyor yıllarca neler çekmişimvalla jiletle cillop gibim oluyor
Yok jilet vurma ama aldıktan bir oaç gûn sonra o yerlere lazer yapabilirsin kökünden çektiğinden görmez makina o yüzden bir kaç gün sonra yapabilirsin :)bende 2-3 tane sert çıkıyor valla. cımbızla alıyorum. çoğalır diyolar ama kısmet. jilet vurmam hemen başverir
Yok jilet vurma ama aldıktan bir oaç gûn sonra o yerlere lazer yapabilirsin kökünden çektiğinden görmez makina o yüzden bir kaç gün sonra yapabilirsin :)
Hahaha bende de var bide meminkto uclarımın etrafında var birkaç taneablama verdim ya bakalım ondan gelirse yaparım artık
bi tane de göğüs aramda çıkıyor. ay çok saçma. bi tane sakal gibi off.
Hahaha bende de var bide meminkto uclarımın etrafında var birkaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?