Philips LUMEA LAZER

Senin tavsiyelerinden sonra kese yapmaya başlamıştım ilk zamanlarda cidden çok işe yaradı ama şuan inatçılarla uğraşma aşamasındayım.Bu sefer alt bacaklarıma ağda yapıcam birde sonuca öyle bakalım.Cevap için çok sağol canım :*

Zaten ic taraflarda yok bisey ama benim cok yogun ve kalin jiletten dolayi bisey olmaz heralde

Zaten ic taraflarda yok bisey ama benim cok yogun ve kalin jiletten dolayi bisey olmaz heralde
İç taraflara, anüs cevresine ve genitel dudakların içlerine atış yapmadıkça, sadece dış taraflara atış yaparak sorun yok, kullanabilirsiniz.
Bir de kızlar genitalde de tüm vücudunuzda da göremediğiniz yerlere tüylerinizi normal jiletle ağdayla vs aldıktan sonra bir el aynası yardımıyla baktınız değil mi? Genital bölge benleri özellikle gözden kaçar. Hatta yıllık ben muayenesine gitmek genital dahil kontrol ettirmek lazım bu cihazı kullanmıyor olsanız dahi. (Özellikle yassı benler gözlenmeli) Aman dikkat edin, bu konuyu tekrar hatırlatayım dedim, her türlü ben dahil hiçbirinin üzerine asla asla atış yapılmamalı

Benim de kullananlara bir sorum olacak. Ben beyaz tenliyim ve tüylerim kalın ve koyu kahverengi siyah arası bir renkte çıkıyor. Ağdayla epilatörle alınca yeniden kıllar çıkana kadar kırmızılıklar kalıyor neredeyse her kıl kökünde. O yüzden jiletle alıyorum ama onunla da tamamen pürüzsüz olmuyor kıl köklerini yine de görebiliyorum o yüzden rahat edemiyorum. Lumea'yı kullanınca onlar gider mi acaba? dikkat eden oldu mu?

Merhaba herkese özelliklede kullananlar..Ben n11 den almıştım bu aleti 3 güne sorunsuz ulaştı aldım ve hemen şarj ettim ancak açtığımda direk fan çalışıyor hazır ışığı yanmiyor..Şarj ışığı yanıp sönüyor du ilk taktığımda sonra tamamen yeşil yanmaya başladığında şarj olduğunu anladım ve calistirdim..Acaba bu durum şarja takınca ısındı için mi oluyor

Kizlar fan sesi supurge sesi gibi cikiyor sizinde oyle mi yeni aldim daha ürünü ben sessiz saniyordum birde jilet yerine agda yapsak olmaz mi yaa ben jilet kullanmam hiç çok sıkıntı oluyor böyle iki günde bir temizlemesi sert sert çıkması sinir ediyo beni bi kurtulsaydik o kadar da para verdik

Ağda yaparsan kıl kökü nü göremez en az bir hafta beklenen birde ağda zahmeti çekmen gerek en iyisi jilet hemen sonra lumeayı kullandığım için normal jilet gibi çıkmıyor zaten benim artık tek tük çıkıyor diğerleri hiç çıkmıyor bir iki ayda bir yapıyorum sesine gelince fan sürekli çalıştığı için ses var ama öyle çok yüksek değil ben bir buçuk yıldır kullanıyorum atış kaç sene gider bilmiyorum ama bittiği zaman tekrar alacağım inşallah hayatımda hiç bu kadar rahat olmamıştım

Süpürge sesimi biraz fan sesi var ama beni hiç rahatsız etmiyor kitapcığında yazıyor nasıl kullanıcağın okuyabilirsin şu jiletede bu kadar takılmayın ben yüzümü bile jiletleyip yapıyorum bu makina 2 güne çıkmaması için var zaten çok abartıyorsunuz herşeyi

süğürge sesine benziyor da o kadar yüksek bir ses değil.. bu aletin bi işe yaramadığını düşünüyordum, hatta baya aksatmıştım hevesim kaçtı, ama gerçekten baya azalttığını fark ettim.. ama daha bi kaç ay kullanmam gerekiyor sanırım..

ısınma oluyor musende bibi?
benim makinam dün çok ısıntı. çok kullandım çünkü

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk 3 uygulama düzenli ondan sonrası ise yoğun çalıştığım için pek düzenli olmasa da uygulamaya devam ediyorum ben her yerime uyguladım bacaklar ve koltuk altı baya azaldı daha ince çıkıyor tüyler bikini bölgesine baştan başladım çünkü bir uygulama yapmıştım sadece orada bile baya etkisini gösterdi çünkü 3 . Derece ile yapabiliyorum kullananlara sormak istiyorum bundan sonraki seanslarımı Nasıl devam ettirmeliyim siz tamamen düzenli mi uyguluyorsunuz ??? Baştan mı başlamalıyım 2 haftada bir olarak ?

Ben hala 2 haftada bir yapıyorum yüzde 10 falan çıkıyordur uzun birsüre öyle yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum zaten nerdeyse hiç çıkmıyor.
Ben 6 sean falan yaptim galiba şimdiye kadar

İlk dört uygulamadan sonra hiç düzenli kullanmadım hatta bir ara 3 ay yapmadım çoğu çıktı tüylerin ama ince olarak tabi tekrar başladım sonra ama yine düzenli kullanmıyorum öyle olduğu halde tek tük çıkıyor hiç merak etmeyin kızlar bıraktığınızda bile eski gür haline dönmüyor jilet yapılmasına rağmen ben eskiden kökten alıyordum yinede batıklarla uğraşıyordum bıyık bölgemede yapıyorum ama iple aldırıp bir hafta sonra uyguluyorum artık çıktığında siyah çıkmadığından belli olmuyor bu makina benim hayatımı çok kolaylaştırdı darısı herkese

Ben hala 2 haftada bir yapıyorum yüzde 10 falan çıkıyordur uzun birsüre öyle yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum zaten nerdeyse hiç çıkmıyor.
Ben 6 sean falan yaptim galiba şimdiye kadar
Ben kullanım kılavuzunda 2/4/8 haftalık periyotlarla yapınız diye acaba zararlı diye mi düşündüm o yüzden aklıma takıldı bende 2 haftada bire mi dönsem

Ben kullanım kılavuzunda 2/4/8 haftalık periyotlarla yapınız diye acaba zararlı diye mi düşündüm o yüzden aklıma takıldı bende 2 haftada bire mi dönsem
İki haftada bir iyidir belli bir süre sonra zaten çıkmıyor ister istemez uzuyor süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…