Senin tavsiyelerinden sonra kese yapmaya başlamıştım ilk zamanlarda cidden çok işe yaradı ama şuan inatçılarla uğraşma aşamasındayım.Bu sefer alt bacaklarıma ağda yapıcam birde sonuca öyle bakalım.Cevap için çok sağol canım :*Kese yapıyor muydun canım sen? Kese yapmıyorsan dökülme çok daha zor ve az oluyor.
Bir de kollarına ve koltukaltına, yani memnun olmadığını bölgelere bir sonraki seansından birkaç gün önce bir ağda yap istersen, zayıflıyor ama dökülecek kadar olmuyordur. Ağdanın ardından uygulayınca ağda da geç çıkardığından diken diken olma durumu da çok çok azalır.
Ben sadece alt bacağımda bu durumu yaşadım, kısa olmasına rağmen ağda yaptım ve gördüm ki kıl kökleri hemen hemen hiç kalmamış zaten, ölmüşler ama keseye rağmen dökülememişler. Ağdadan sonra seans uygulayalı herhalde iki haftayı buldu alt bacağım, hala yüzde otuz kadar çok kısa olup elle hissedilenler olsa da göze baya baya temiz görünüyor, çok yakından bakmayınca, bugün yarın yeniden jilet ardından uygulama yapacağım. Sanırım bundan sonra o dipteki tek tükler de kalmaz diye düşünüyorum. Yani normal lazerde ağda önerilmiyor diye çekinceliydim ama inatçı yerlere yapınca çok daha temiz oldu sonuç bende, sen de bir dene istersen canım.
İç taraflara, anüs cevresine ve genitel dudakların içlerine atış yapmadıkça, sadece dış taraflara atış yaparak sorun yok, kullanabilirsiniz.Zaten ic taraflarda yok bisey ama benim cok yogun ve kalin jiletten dolayi bisey olmaz heralde
Süpürge sesimiKizlar fan sesi supurge sesi gibi cikiyor sizinde oyle mi yeni aldim daha ürünü ben sessiz saniyordum birde jilet yerine agda yapsak olmaz mi yaa ben jilet kullanmam hiç çok sıkıntı oluyor böyle iki günde bir temizlemesi sert sert çıkması sinir ediyo beni bi kurtulsaydik o kadar da para verdik
ısınma oluyor musende bibi?Süpürge sesimibiraz fan sesi var ama beni hiç rahatsız etmiyor kitapcığında yazıyor nasıl kullanıcağın okuyabilirsin şu jiletede bu kadar takılmayın ben yüzümü bile jiletleyip yapıyorum bu makina 2 güne çıkmaması için var zaten çok abartıyorsunuz herşeyi
Evet canım çok kullanınca ısınıyor hatta o fan onun için yoksa yanar makina bide yazın daha çok ısınıyor neyseki klima altında yapıyorum ben bazen tutuyorum klimaya :)ısınma oluyor musende bibi?
benim makinam dün çok ısıntı. çok kullandım çünkü
teşekürler bibicim.senin konun sandım değilmiş meğerseEvet canım çok kullanınca ısınıyor hatta o fan onun için yoksa yanar makina bide yazın daha çok ısınıyor neyseki klima altında yapıyorum ben bazen tutuyorum klimaya :)
Aman ne farkeder canım rica ederimteşekürler bibicim.senin konun sandım değilmiş meğerse
Ben hala 2 haftada bir yapıyorum yüzde 10 falan çıkıyordurMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk 3 uygulama düzenli ondan sonrası ise yoğun çalıştığım için pek düzenli olmasa da uygulamaya devam ediyorum ben her yerime uyguladım bacaklar ve koltuk altı baya azaldı daha ince çıkıyor tüyler bikini bölgesine baştan başladım çünkü bir uygulama yapmıştım sadece orada bile baya etkisini gösterdi çünkü 3 . Derece ile yapabiliyorum kullananlara sormak istiyorum bundan sonraki seanslarımı Nasıl devam ettirmeliyim siz tamamen düzenli mi uyguluyorsunuz ??? Baştan mı başlamalıyım 2 haftada bir olarak ?
Ben kullanım kılavuzunda 2/4/8 haftalık periyotlarla yapınız diye acaba zararlı diye mi düşündüm o yüzden aklıma takıldı bende 2 haftada bire mi dönsemBen hala 2 haftada bir yapıyorum yüzde 10 falan çıkıyorduruzun birsüre öyle yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum zaten nerdeyse hiç çıkmıyor.
Ben 6 sean falan yaptim galiba şimdiye kadar
İki haftada bir iyidir belli bir süre sonra zaten çıkmıyor ister istemez uzuyor süreBen kullanım kılavuzunda 2/4/8 haftalık periyotlarla yapınız diye acaba zararlı diye mi düşündüm o yüzden aklıma takıldı bende 2 haftada bire mi dönsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?