Hayırlısı canım.. sağlık olsun. Bakarsın diğeri indirime girer. İnşallah içine sinen olur canımYok maalesef alamadım, o gün aksilik çıktı, akşama kadar işten çıkamadım sonra mağaza kapanmıştı
Hayırlısı böyleymis ama bir daha kampanya olursa alacağım insallah :)
Ne demek canım, her zaman
Ben bacaklarıma ikinciyi yapalı bir hafta oldu olacak, tek tük çıktı daha onlar da pek uzamadı. Bazılarının da dipleri biraz var. Ama kol yüz gibi ince tüylerin olduğu yerlerde üçüncüyü yaptım uzama yok daha bi müdahalede bulunmam gerekmedi henüz. Ben beşte yapıyorum ve boşluk bırakmamaya çok özen gösteriyorum. Tabi herkeste farklı oluyor, merak etme seninde sonunda geç çıkmaya başlar. muhtemelen önce bi dökülme olur. Keseyi de ihmal etme derim..
Ama mesela bacaklarıma ağda yapıp üzerine yaparsam bir dahaki seansı o dipler de hiç kalmayacakmış tam pürüzsüz olacakmış gibi geliyor. Tabi ters de tepebilir, yaparsam onun sonuçlarını da yazarım
birşey sorucam canım.ben de bacaklarda çıkmayan bölgelerim var.incelediğimde kıl kökleri nokta nokta görünüyor.bu hep böylemi görünecek? bir de şimdi diyelim 4 seansıda tamamladık.sonrasında yine tüm bölgelere mi uygulayacağız yoksa sadece tüyler çıkmışsa o kısmamı müdahale edilecek ? onu anlayamadım.yani 4 senas sonrası ne şekilde kullanılacak...?
bu arada kese tavsiyenede uymaya çalışıyorum.ama şu bacaklarda siyah nokta nokta görüntüsü rahatsız edici.umarım geçicidir
sendeki gelişmeler ne durumda ?
birşey sorucam canım.ben de bacaklarda çıkmayan bölgelerim var.incelediğimde kıl kökleri nokta nokta görünüyor.bu hep böylemi görünecek? bir de şimdi diyelim 4 seansıda tamamladık.sonrasında yine tüm bölgelere mi uygulayacağız yoksa sadece tüyler çıkmışsa o kısmamı müdahale edilecek ? onu anlayamadım.yani 4 senas sonrası ne şekilde kullanılacak...?
bu arada kese tavsiyenede uymaya çalışıyorum.ama şu bacaklarda siyah nokta nokta görüntüsü rahatsız edici.umarım geçicidir
sendeki gelişmeler ne durumda ?
Bir de etkilerden memnun değilsen dikkatli ve titiz mi uyguluyorsun onu da bir değerlendir derim canım. Mesela cihazın başlığının izi çıkıyor ya, cihazı kaydırırken tam o izin üzerine getir yine başlığı, tabi bu defa diğer ucunu, yani izler üst üste, tam ucu ucuna denk gelsin. Bilmem anlatabildim mi ama arada hiç boşluk kalmasın demek istiyorum. Ben ikinci seanstan beri bu şekilde deli gibi titizlenerek, hem üst üste atış yapmamış hem de yer atlamamış oluyorum. Başlık daralan yapıda olduğundan yanılabiliyor insan, tam göremiyor. İlkinde mesela şerit şerit tüyler kalmıştı bendeözellikle üst bacak gibi yerlerde düz, tam şerit şerit ilerleyemiyor insan bacağın bir tarafı kalın, diğer tarafı ince malum, insan ister istemez atlıyor bir yerleri, bu yüzden bayağı dikkat etmek lazım Ama ardı ardına atış yaparken biraz bastırırsan ve çıkan başlık izlerini kontrol ederek ilerlersen, dikkatin de hep cihazda olursa, arada boşluk kalıp kalmadığını anlayıp ona göre ayarlama yapabilirsin.
Bir de çok yazıldı ama tekrar söyleyeyim, benlere dikkat et olur mu, onlara sakın atış yapma, bacaklarının arkası gibi göremediğin yerler için mutlaka ayna kullan, benlerini parmağınla falan kapatıp ya da beyaz kalemle boyayıp mutlaka etrafını dolaş
Canım iki mesaj yazdım, önceki cevabımdıaynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum düzenli ve mümkün olduğuncada sıralı...
ama sorumun yanıtını alamadım sanki
bu siyah nokta sanki batıkmış gibi duran görüntü böylemi kalacak zaman içinde geçecek mi ve biz 4 uygulama sonrası yine tüm bölgeyemi uygulayacağız yoksa sadece çıkanlara mı ? bir süre sonra tekrar çıkıyor deniyor.o yüzden sordum ve seni de yordum. teşekkür ederim şeker
ya ben neremle okuyorum yaaa.yazmışsın kuzucum çok özür şimdi farkettim.hem de uzun uzun okumaya geçiyorum.teşekkür ederim ilgin için...O nokta noktalara sık kese yapmak iyi geliyor, ama dökülmenin yanı sıra ilk zamanlarda dipten çıkmalar da söz konusu olduğundan kese tamamen çözüm olmayabilir, ama bu durumun da dört beş kullanımda geçmesi lazım diye düşünüyorum. Yine de mesela tüyler alınabilecek kadar uzarsa arada bir sonraki seanstan bir kaç gün önce bir ağda yapmak belki işe yarayabilir, ben en azından bacak için deneyeyim diyorum, yaparsam etkisini de yazarım.
Diğer sorun için de canım, ne yazık ki 4 kullanımdan sonra da aslında tam uygulamaya devam etmek gerekiyor, ihmal ettiğinde uyanır yeniden. Ama kullanıcılar da bir süre sonra (herhalde ilk 5-6 aylık kullanımın ardından) 2-3 ayda bir uygulama yapmanın yettiğini söylüyor. Bir de muhtemelen incelme olacağı için öyle titiz titiz uğraşmak gerekmeyebilir. O tüysüz süre ne kadar açılıyor diye ölçe tarta yavaş yavaş ara dönemi uzatabilirsin ama tüm beden yine uygulama devam edecek, ama en azından ilk bir iki yıl öyle çok üstünkörü yapmamakta da fayda var. sonrasında aranın daha da açılacağını düşünüyorum.
Benim durum da gayet iyi.. Bacaklarıma iki, diğer bölgelerde üç defa uyguladım, bir hafta oldu. Bacakta kısa kısa uzamaya başlayanlar var, ama dökülme de başladı. İlkinde baya hemen uzamıştı, bu defa daha yeni yeni pürüzlenme başladı. Yüzümdeki etki süper, 1 hafta geçti daha hiç dokunmaya gerek duymadım. Kollarda bazı yerlerde dipler yakından görünmeye başlasa da hala temiz, müdahale gerekmiyor. Koltukaltında da daha hiç çıkmadıbikini bölgesinde de tek tük dışında bir şey yok. Göbeğimdeki ince tüylere de kullanmıştım, o da daha tertemiz. Yani ben çok ince uğraştığımdan mı bilmem, çok memnunum
Etkilerini gördüğümden cihaza güveniyorum ve senin de yakında çok rahatlayacağını düşünüyorum canım
olsun canım ne demek, oluyor öyleya ben neremle okuyorum yaaa.yazmışsın kuzucum çok özür şimdi farkettim.hem de uzun uzun okumaya geçiyorum.teşekkür ederim ilgin için...
olsun canım ne demek, oluyor öyle
okudum canım.o halde yine çıksada çıkmasada baş belası tüylere biz uygulama yapmaya devam edeceğiz...
zaman içinde sende ki gelişmeleri son mesajıma alıntı yaparak yazarsan sevinirim.merak ediyorum.tekrar teşekkür ederim...üşenmeden yazmışsın.sağol emeğin için.gecen güzel olsun
O nokta noktalara sık kese yapmak iyi geliyor, ama dökülmenin yanı sıra ilk zamanlarda dipten çıkmalar da söz konusu olduğundan kese tamamen çözüm olmayabilir, ama bu durumun da dört beş kullanımda geçmesi lazım diye düşünüyorum. Yine de mesela tüyler alınabilecek kadar uzarsa arada bir sonraki seanstan bir kaç gün önce bir ağda yapmak belki işe yarayabilir, ben en azından bacak için deneyeyim diyorum, yaparsam etkisini de yazarım.
Diğer sorun için de canım, ne yazık ki 4 kullanımdan sonra da aslında tam uygulamaya devam etmek gerekiyor, ihmal ettiğinde uyanır yeniden. Ama kullanıcılar da bir süre sonra (herhalde ilk 5-6 aylık kullanımın ardından) 2-3 ayda bir uygulama yapmanın yettiğini söylüyor. Bir de muhtemelen incelme olacağı için öyle titiz titiz uğraşmak gerekmeyebilir. O tüysüz süre ne kadar açılıyor diye ölçe tarta yavaş yavaş ara dönemi uzatabilirsin ama tüm beden yine uygulama devam edecek, ama en azından ilk bir iki yıl öyle çok üstünkörü yapmamakta da fayda var. sonrasında aranın daha da açılacağını düşünüyorum.
Benim durum da gayet iyi.. Bacaklarıma iki, diğer bölgelerde üç defa uyguladım, bir hafta oldu. Bacakta kısa kısa uzamaya başlayanlar var, ama dökülme de başladı. İlkinde baya hemen uzamıştı, bu defa daha yeni yeni pürüzlenme başladı. Yüzümdeki etki süper, 1 hafta geçti daha hiç dokunmaya gerek duymadım. Kollarda bazı yerlerde dipler yakından görünmeye başlasa da hala temiz, müdahale gerekmiyor. Koltukaltında da daha hiç çıkmadıbikini bölgesinde de tek tük dışında bir şey yok. Göbeğimdeki ince tüylere de kullanmıştım, o da daha tertemiz. Yani ben çok ince uğraştığımdan mı bilmem, çok memnunum
Etkilerini gördüğümden cihaza güveniyorum ve senin de yakında çok rahatlayacağını düşünüyorum canım
Yüz bölgesinde tam olarak nerelerde kullandın ve acı hissi Nasıl acaba? Hassas olduğundan yoğun bir acı vereceğini düşündüğümden soruyorum.
Bıyık, favori bölgesi gayet rahat kullandım canım. Yani göz kaş çevresinde zaten kullanılmıyor, nerelerde izin varsa oralarda kullandım. 5 kademesi var zaten cihazın. Ben ilkinde ne olur ne olmaz tırstığımdan 1de denedimhiç hissetmedim, ikinci atımı 3e çıkardım birazcık hissettim. tüm yüzü 3te yaptım. Ama hissettim dediğim acı değil, sıcaklık hissi, işe yaradığı hissi veriyor o anlık sıcaklık.. Sonra baktım sonrasında vs alerji kızarıklık hiçbir şey olmuyor, 5'nci seviyede yaptım sonraki seansı, en son 10 gün önce falan kullandım yüzde. Hem de regly çıkışıydı, ona karşın hemen hemen hiç acı duymadım. Hafif yanma gibi hissediliyor, yüzde tüyler ince olduğundan hele hissi azalıyor. Cildim çok hassastır, ama canım pek tatlı değildir. Yine de canı en tatlı olanın bile 1'nci seviyeye bu ne canım hiç hissedilmiyor işe yaramaz diyip, en azından 3te rahat rahat kullanabileceğini düşünüyorum, hatta belki dörtte. kadınların zaten acı eşiği genel anlamda yüksek ondan pek acı duymuyoruz, ama cildimiz hassas malum, onda da hiç yan etki görmedim. Hatta en son kasıklarda bile 5te uyguladım.
Tek sorun uzun süredir çalışıyorsa üst seviyede kullanırken, başlık ısınıyor zamanla. Atım yapmak değil de başlığın sıcaklığı rahatsız ediyor, ama cihazı uzun süre kullanınca tabi. Ben de buna çok basit bir çözüm geliştirdim. Önce yüz, sonra koltuk altı, sonra biraz cihazı soğutup bikini bölgesine yapıyorum, arada şarjda falan da soğuyor. Yani hassas yerlerden başlayınca o ısınma sorunları bacaklara kollara kalıyor, hiç sıkıntı olmuyor
:) çok teşekkür ederim bu ayrıntılı cevabın için. Yardımcı oldu bana ben de bugün alıp başlıcam inşallah.
Bir de şu sorum var atış yapmadan önce yüzünü neyle alıp atışa başlıyosun bu da önemli
Bn çok çekinmeme karşın jilet kullandım. Zaten ikinci kullanımdan itibaren çok olumlu etkiler gördüm. Birkaç gün öncesinden ağda yapan da ama sivilce çıkıp çok randıman almayan da var memnun olan da. Geriye doğru mesajları okursan o mevzu da konuşuldu 3-5 sayfa önce.
Benim kaç kullanım geçti yüzde acaip memnunum. iki haftalık ara süreçte belki bir kere hafifçe çıkanları temizlemem gerekmiştir son seanstan sonra. Dökülme başlayınca zaten rahatlıyorsun, ya da uzama duruyor. Ama her kişide etki süresi de farklı.
Karar senin
Hayırlı olsun canım inşallah çok memnun kalırsınPeki :) siparişi verdim bugün ya da pazartesi gelir diye bekliyorum ben de sonuçları yazarım kullandıkça. Teşekkür ettim:)
zey_tin merhaba. birsey sormak istiyorum. yüzde tüy durumunuz nasıldı? ve kac seanstan sonra kesin rahatladınız?
ben kol ve bacakta memnunum da, simdi güneş cıkınca yüz tüylerimi rahatsız etti ( daha once hic almamıstım) 4 gün önce lumeayla atıs yaptım heryere, almadan tüy üstüne, ama korkuyorum kötü olur mu diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?