• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Philips lumea kullananlar?

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
nasıl kullanılır en iyi sonuçlar nasıl elde edilir, sonuç tatmin etti mi bu konularda bilgi almak istiyorum cankızlar:) sonuçta bitmeyeceği kesin bu lazer değil ama konforlu ağda gibi düşünürsek, ben bunu ömür boyu kullanmaya razıyım sadece tekrar çıksa bile lazer gibi 2 ay filan rahat olabiliyor muyuz bu benim için çok önemli de

Bende almayı düşünüyorum ama bide kullanan arkadaşlar hangi modeli kullandıklarını da yazabilir piyasada birden fazla model var kafan karıştı
:KK16:

Bende almayı düşünüyorum ama bide kullanan arkadaşlar hangi modeli kullandıklarını da yazabilir piyasada birden fazla model var kafan karıştı
:KK16:
philips lumea 2007 kullanıyorum, 2 haftada 1 yapılabilir, ağdadan sonra yapıldığında etkisi daha hızlı görülüyor. İlk kullanımda azalmaları fark edebiliyorsunuz, kısa bir sürede mucizevi sonuç vermiyor, Azalma ve geç çıkma oluyor ama kısa sürede tamamen bitme yok. Benim 4. kullanışım (acelem olmadığı için çok sık yapmadım) şuan % 30'u çıkmıyor, çıkanlarda eskisi gibi siyah sert değil. İnternet fiyatları da, mağazalara göre daha uygun ben 950 ye almıştım.

philips lumea 2007 kullanıyorum, 2 haftada 1 yapılabilir, ağdadan sonra yapıldığında etkisi daha hızlı görülüyor. İlk kullanımda azalmaları fark edebiliyorsunuz, kısa bir sürede mucizevi sonuç vermiyor, Azalma ve geç çıkma oluyor ama kısa sürede tamamen bitme yok. Benim 4. kullanışım (acelem olmadığı için çok sık yapmadım) şuan % 30'u çıkmıyor, çıkanlarda eskisi gibi siyah sert değil. İnternet fiyatları da, mağazalara göre daha uygun ben 950 ye almıştım.
Merhabalar kullanmadan önce tüyleri nasıl alıyorsunuz agdayı ipi kesinlikle onermiyolar ama o sekilde yazmışsınız. Bir de kac gun onceden tüyleri almak gerekiyor. Ben bir gun once alıyorum jiletle ertesi gün lazer yapıyorum 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum kılavuzunda bu sekilde yazıyor ama daha etkili nasıl kullanabilirim bilemedim 1 senedir var cihaz bende fakat duzgunce kullanamadim

Merhabalar kullanmadan önce tüyleri nasıl alıyorsunuz agdayı ipi kesinlikle onermiyolar ama o sekilde yazmışsınız. Bir de kac gun onceden tüyleri almak gerekiyor. Ben bir gun once alıyorum jiletle ertesi gün lazer yapıyorum 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum kılavuzunda bu sekilde yazıyor ama daha etkili nasıl kullanabilirim bilemedim 1 senedir var cihaz bende fakat duzgunce kullanamadim
Merhaba, jilete allerjim var benim, hem bu yüzden hemde kılavuzda Ağdayı önerdiği için Ağdayla alıp ertesi gün lazer yapıyorum (Ağda kalıntısı kaldıysa diye). Kökten alındığı zaman kıl kökünü daha iyi gördüğü için daha çabuk etki ediyor. Epilasyonu dışarda yaptırdığınız zaman sizin söylediğiniz şekilde alıyorlar.

Son düzenleme:

IMG_7667.JPG

IMG_7664.JPG

Merhaba, jilete allerjim var benim, hem bu yüzden hemde kılavuzda Ağdayı önerdiği için Ağdayla alıp ertesi gün lazer yapıyorum (Ağda kalıntısı kaldıysa diye). Kökten alındığı zaman kıl kökünü daha iyi gördüğü için daha çabuk etki ediyor. Epilasyonu dışarda yaptırdığınız zaman sizin söylediğiniz şekilde alıyorlar.
Lumea almadigima bin pişmanım şuan. Benim de jilete alerjim var hemen kirmizi kirmizi kabariyorum ama agdayla almayin yaziyor benimkinde de:kızgın: sirf bu yuzden bile lumea alinirmis..

Merhaba bende philips lumea 2007 kullanıcısıyım
3 seans alt bacak ve koltuk altı
2 seans ust bacak, tum kol, göbek ve genital yaptım
yarın diğer seansı yapıcam
Bende cok etki etti ilk kulanımdan itibaren 10. gun gibi dökülmeler basladı
yani suan altbacakta %95 diyebilirim arara uzayan bir iki tel görüyorum
koltuk altı ilk sonuc gördüğüm yerdi ama suan %65 gibi dökülme oranı
genitale ayrıntılı yapamadım ama 2 seans olmasına rağmen %50 diyebilirim
üst bacakta uzayamadı henuz uzayan az bir kısım var arkalarda muhtemelen atladım orda dökülme gözlemeleyemedim bunun icin ama uzayan %20lik bir kısım
kolda da aynı sekilde ara ara uzayanlar var bu hali bile rahatsız etmiyo
göbek bölgesi de %70 gibi eski haline göre cok cok iyi :D
Bir iki seans sonra artık hic jilet yapmam diye dusunuyorum
korkmadım jiletle aldım bu bölgeleri
bu arada beyaz tenli siyah tuy yapısına sahibim
ben memnun kldım

Lumea almadigima bin pişmanım şuan. Benim de jilete alerjim var hemen kirmizi kirmizi kabariyorum ama agdayla almayin yaziyor benimkinde de:kızgın: sirf bu yuzden bile lumea alinirmis..
Kötü olmuş ya, alerjiye rağmen mecbur kalmak iyi olmamış. KarKralicesi KarKralicesi ninde jilete alerjisi var aldıktan sonra krem sürüyormuş rahatlıyorum diyordu, siz de onu deneyebilirsiniz lazer atışından sonra sürersiniz kremi.

Kötü olmuş ya, alerjiye rağmen mecbur kalmak iyi olmamış. KarKralicesi KarKralicesi ninde jilete alerjisi var aldıktan sonra krem sürüyormuş rahatlıyorum diyordu, siz de onu deneyebilirsiniz lazer atışından sonra sürersiniz kremi.
Lazer sonrasi 24 saat dus krem losyon yasak oncesi zaten kullanamiyoruz :( bir de jiletledikten sonra kremleyince feci yanma oluyo lumea alasim var:KK51:. Cok tesekkur ederim onlerilerniz için :KK68:

Lazer sonrasi 24 saat dus krem losyon yasak oncesi zaten kullanamiyoruz :KK43: bir de jiletledikten sonra kremleyince feci yanma oluyo lumea alasim var:KK51:. Cok tesekkur ederim onlerilerniz için :KK68:
Vaselinin krem gibi olanını sürüyorum ben kaşındıkca. cok iyi geliyor.
zaten ilk zamanalr cok kaşınıyo sonraları kaşınmamaya başlıo. cünkü kıllarda az cıkmaya başlıyor.

Bende sc2007 modelini kullanıyorum. Yaklaşık 2.5 ay oldu başlayalı. 2 haftada bir yapıyorum. Kolumda %90 oranında,koltuk altımda ve bacaklarımda da %70 civarında bir azalma var. Ben jiletle aldıktan sonra uyguluyorum. Soranlara şiddetle tavsiye ettim. Çok memnun kaldım,inşallah böyle de devam eder.

Vaselinin krem gibi olanını sürüyorum ben kaşındıkca. cok iyi geliyor.
zaten ilk zamanalr cok kaşınıyo sonraları kaşınmamaya başlıo. cünkü kıllarda az cıkmaya başlıyor.
Bende de var bi krem cok iyi geliyor ama krem kullanmayi aliskanlik haline getirmem gerekiyor :) cok tesekkur ederim oneriler icin

Batıklarda durum nedir acaba yok ediyor mu ? benim en büyük sorunum bu. azaltması hiç çıkarmaması değil de batıklara iyi geliyorsa almayı düşünüyorum . Kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirimmm :)

Ben aylardır düzenli uygulamama rağmen (öncesinde jiletle alıyorum) pek azalma ve incelme olduğu söylenemez. Özellikle koltuk altında tüy olmasa bile siyah siyah tüy köklerini görüyorum çok rahatsız ediyor :KK12: Kılavuzda ağdadan sonra uygulanabilir diyodu bi kez öyle denedim ama burda herkes "ağdayla tüy kökleri gidiyor işe yaramaz" dediği için bi daha uygulamadım ağda sonrası. Siz de öyle yapıyormuşsunuz bi deniyim öyle bari :KK51:

Back