Lazer Epilasyon Philips Lumea IPL çeşitleri

Philips lumea da hangi model almalıyım?

• Advanced

OY: 0 0,0%
  • Prestige

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

minminnak

her daim u'mutlu'
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
583
295
133
Merhaba:)
Evde lazer uygulaması için bir cihaz almak istiyorum tavsiyelerinize ve bilginize ihtiyacım var.remington mu Philips mi derken Philips te karar kıldım ama bir çok çeşidi var ve fiyat farkı.mesela advanced ve Prestige modelleri var sizce yüksek fiyat vermek yerine advanced alsam etki görür müyüm yoksa 1000 tl fazla verip Prestige mi alsam lütfeeen fikir verin

Son düzenleme:
benim konum var bende baya araştırma yaptım.hiç gerek yokmuş bukadar araştırmaya.maddi durumuna göre en son modelide alabilirsi yoksa daha uygununda.aynı işlevi görüyor.en son çıkan modeller %90 azalma vaadediyor..ilk seansımı yaptım ben

Evet sonra farkettim konunu tam bakamadım ama advanced mi almıştın? Aslında %90 azalma da kafamı karıştırıyor ama fiyat farkı ortada değer mi acaba

Evet sonra farkettim konunu tam bakamadım ama advanced mi almıştın? Aslında %90 azalma da kafamı karıştırıyor ama fiyat farkı ortada değer mi acaba
advanced çok tatmin etmişti beni. ben direk onu alacaktım son modeller pahalı olunca gücüme gitmişti.eşim 2007 almış bana bayinin birinde bulmuş sanırım.ben nette satışını bulamamıştım.

advanced çok tatmin etmişti beni. ben direk onu alacaktım son modeller pahalı olunca gücüme gitmişti.eşim 2007 almış bana bayinin birinde bulmuş sanırım.ben nette satışını bulamamıştım.
Merhaba bende almayi dusunuyorum memnun musunuz acaba prestige olana karar verdim epey bi pahali ama nedense icimden bi ses ise yarayacagini soyluyor

Merhaba bende almayi dusunuyorum memnun musunuz acaba prestige olana karar verdim epey bi pahali ama nedense icimden bi ses ise yarayacagini soyluyor
açtığım konu var 18. sayfadan sonra kullanımla ilgili yorumlar var bakabilirsin

2000 lı cıhazlar tavsıye edılmıyor
Almadıysanız eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…