kızlar çeyizime eektirkle süpürge alıcam philiıpste karar verdim ama modeline kara veremedim var mı aranızda phılıps kullanıp memnun kalan kalmayan
hayatım arnica5000 al mükemmel bir süpürge.resmen rainbow taklit edilmiş kesinlikle araştır al.güle güle kullan
yıllar önce annem bu resimde gördüğünden aldı. en az 10 sene oluyor. hala ve hala MÜKEMMEL derecede. ben elektirikli süpürge markasında philips'den başka marka düşünmüyorum. kesin ve net.
Eki Görüntüle 557819
Canım bende çok araştırdım çeyize bende philips maraton alıcam kesinlikle tavsiye ederim
Philips FC 9210 Marathon Kullanıyoruz bizde.
Gerçekten Philips markasının elektrikli ürünleri çok güzel özellikle süpürgemizden de çok memmunuz...
Bu arada almışsınzı sanırım... Mutlulukla kullanmanız dileğiyle
Ben Philips Marathon 2200W kullanıyorum, çok memnunum.
Elektronikte Philips'in ürünlerini gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
bizim evimizide köpeğimizde olacak o yüzden iyi birşey alalım dedik. gerçekten tüylr içinde etkili olur mu daha makine elime geçmedi cnm ondan soruyorum
Philips FC 9210 Marathon Kullanıyoruz bizde.
Gerçekten Philips markasının elektrikli ürünleri çok güzel özellikle süpürgemizden de çok memmunuz...
Bu arada almışsınzı sanırım... Mutlulukla kullanmanız dileğiyle
Geçen gün annemde süpürgesini değişti Beko-bks 2240 olanından aldı ve harika süpürüyor bildiğin halıyı parlatıyor bizde çok şaşırdık.
hayatım arnica5000 al mükemmel bir süpürge.resmen rainbow taklit edilmiş kesinlikle araştır al.güle güle kullan
bende günlerdir araştırıyorum en iyisi philips maratonmuş:) aldım artık maraton 9205:)
arkadaşlar bende alıcamda.. bende sorumu bu topikte sorayım madem arkadaşta almış..
bu söyledikleriniz sulu makinamı? temizlenmesi nasıl?
bir kere bir yorumda hangi makina için söylendi bilmiyorum ama makinanın temizlenmesi tam bi eziyet dediler. sadece makinayı temizlemek bile 30 dk mızı alıyorlar demişlerdi..
bu bahsettiğiniz makinalarda temizleme olayı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?