• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

philips elektikli süpürge almak istiyorum kızlar kullanan var mı

bende 1 yıl once phılıpw 9170 aldım cok ta memnunum sıddetlede tavsıye ederım halılarm parlıyor:)

bende günlerdir araştırıyorum en iyisi philips maratonmuş:) aldım artık maraton 9205:)

Ben de süpürge almak istiyorum, ilk mesajımda Philipsten bu kadar memnun birsürü kişi gördüm, aklım çelindi vallahi. :)
süpürge hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)

fotoğraf da gönderebilseniz tabi çok güzel olur.

başka philips, kullanan fotoğraf gönderebilecek ya da başka süpürge önerecek var mı acaba?

teşekkürler kızlar

Ben de süpürge almak istiyorum, ilk mesajımda Philipsten bu kadar memnun birsürü kişi gördüm, aklım çelindi vallahi. :)
süpürge hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)

fotoğraf da gönderebilseniz tabi çok güzel olur.

başka philips, kullanan fotoğraf gönderebilecek ya da başka süpürge önerecek var mı acaba?

teşekkürler kızlar

cnm ben günlerce araştırdım öncelikle su hazneli alınmaması gerektiğini öğrendim. su hazneli hem bakteri açısında hem kullanım açısından hemde kokusu açısından ve temizliğide zormuş yani ekmek kırıntıları vs oluyor ve tuvalete bu suyu dökmek doğru değil. ikinci olarak torbalı modeller var bu daha hijyenik bi yöntem olmakla birlikte torbam doldu temizlik yarım kaldı torbayı nerden temin ederim her defasında torba sıkıntısı yaşamak zor olur diye onuda eledim. ve toz hazneli almaya kara verdimhttp://www.youtube.com/watch?v=Zu45r-Li5Kc ben bu ürünü aldım. burda ayrıntılarını anlatıyor ürün kendi sitesinde 750 civarı mağazalarda 700 civarı ben hepsi buradadan 600e aldım cnm

Back
X