• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

philips elektikli süpürge almak istiyorum kızlar kullanan var mı

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
kızlar çeyizime eektirkle süpürge alıcam philiıpste karar verdim ama modeline kara veremedim var mı aranızda phılıps kullanıp memnun kalan kalmayan

kızlar çeyizime eektirkle süpürge alıcam philiıpste karar verdim ama modeline kara veremedim var mı aranızda phılıps kullanıp memnun kalan kalmayan

hayatım arnica5000 al mükemmel bir süpürge.resmen rainbow taklit edilmiş kesinlikle araştır al.güle güle kullan

Canım bende çok araştırdım çeyize bende philips maraton alıcam kesinlikle tavsiye ederim:3:

yıllar önce annem bu resimde gördüğünden aldı. en az 10 sene oluyor. hala ve hala MÜKEMMEL derecede. ben elektirikli süpürge markasında philips'den başka marka düşünmüyorum. kesin ve net.
$1beko_hali_yikama_makinasi_ydplc7.jpg

Ben Philips Marathon 2200W kullanıyorum, çok memnunum.
Elektronikte Philips'in ürünlerini gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

Philips FC 9210 Marathon Kullanıyoruz bizde.
Gerçekten Philips markasının elektrikli ürünleri çok güzel özellikle süpürgemizden de çok memmunuz...
Bu arada almışsınzı sanırım... Mutlulukla kullanmanız dileğiyle:16:

Geçen gün annemde süpürgesini değişti Beko-bks 2240 olanından aldı ve harika süpürüyor bildiğin halıyı parlatıyor bizde çok şaşırdık. :53:

Gerçekten Philips markasının elektrikli ürünleri çok güzel özellikle süpürgemizden de çok memmunuz...

bizim evimizide köpeğimizde olacak o yüzden iyi birşey alalım dedik. gerçekten tüylr içinde etkili olur mu daha makine elime geçmedi cnm ondan soruyorum

bizim evimizide köpeğimizde olacak o yüzden iyi birşey alalım dedik. gerçekten tüylr içinde etkili olur mu daha makine elime geçmedi cnm ondan soruyorum

Gönlün rahat olsun canım gerçekten güzel ürünleri.
Hem tüydür saçtır kırıntıdır herşeyi gerçekten güzel çekiyor.
Seninde memmun kalacağını umuyorum :)

Geçen gün annemde süpürgesini değişti Beko-bks 2240 olanından aldı ve harika süpürüyor bildiğin halıyı parlatıyor bizde çok şaşırdık. :53:

hayatım arnica5000 al mükemmel bir süpürge.resmen rainbow taklit edilmiş kesinlikle araştır al.güle güle kullan

arkadaşlar bende alıcamda.. bende sorumu bu topikte sorayım madem arkadaşta almış..

bu söyledikleriniz sulu makinamı? temizlenmesi nasıl?
bir kere bir yorumda hangi makina için söylendi bilmiyorum ama makinanın temizlenmesi tam bi eziyet dediler. sadece makinayı temizlemek bile 30 dk mızı alıyorlar demişlerdi..
bu bahsettiğiniz makinalarda temizleme olayı nasıl?

süpürge konusunda torbasız ve hazneli tercih ederim dersen philips maraton, (görümcemde var,çok memnun)
torbalı isterim dersen philips fc 9170, bende var. memnunum.
sulu isterim dersen henüz önerebileceğim sulu süpürge yok ,hepsi koku yapıyor :26: :31:

ekleme: süpürge alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey ''emiş gücü''dür.
genelde 2200 wat 2000 wat diye akılda kalan bir söylem vardır. bu motor gücüdür.
elbette motor gücü de önemli ama farkındaysanız çoğu süpürgeler 2000 2200 watt. süpürgeyi 100 200 liraya da bulunabilir.
emiş güçleri işin içine girdiğinde ise fiyat farkı ortaya çıkıyor. :31:
fc 9170 500wat emiş gücünde...

Son düzenleme:
arkadaşlar bende alıcamda.. bende sorumu bu topikte sorayım madem arkadaşta almış..

bu söyledikleriniz sulu makinamı? temizlenmesi nasıl?
bir kere bir yorumda hangi makina için söylendi bilmiyorum ama makinanın temizlenmesi tam bi eziyet dediler. sadece makinayı temizlemek bile 30 dk mızı alıyorlar demişlerdi..
bu bahsettiğiniz makinalarda temizleme olayı nasıl?

Canım bizim sulu değil, torbalıda değil hazneli.
Zaten toz biriktiğinde hazneyi çıkartarak dökülüyor ve yıkıyoruz o kadarda zor değil aslında.
Annem parçalarını da yıkıyor. Kuruması için bırakıyor sadece.
Bence herhangi phılıps ürünlerinin satıldığı mağazada yakından incele derim ürünü emin ol orda parçalarına bakarsın takar çıkarırsın...
İnşallah içine sinen bir ürün alırsın.

Back
X