Philips Cellesse Vitesse Serisi

chee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
32
2
86
Ankara
Philips cellesse vitesse serisi masaj aletlerinin güçlü olduğunu duydum ama maalesef ancak yurt dışında satılıyorlar,Philips türkiye artık getirmiyormuş.Bu yüzden yeni bir masaj aleti arayışı içerisindeyim.
Direk olarak selülit masaj aleti olmayan, ağrılara-kas gerilmelerine iyi gelen masaj aletleri var piyasada şuan. Bu aletler selülit gidermede veya bölgesel zayıflamada yardımcı oluyor mu kızlar??? ağrılar dışında selülit tedavisinde kullanan var mı ???

ben de arıyorum böyle bir masaj aleti ama bulamadım maalesef,kas ağrıları için varmış dediğin gibi.bilen kullanan gören varsa lütfen buraya bekliyoruza.s.

ben 3 yıl kadar önce bi hevesle almıstım Philips cellesse i. ama biraz kas gücü istiyor acıkcası. üst baldırın ön kısmını güzelce ınsan tek basına yapabılıyor ama arka taraf yanı tam selülitlerin oldugu yere insanın elinin uzanması cok güç oluyor. bence bırının yapması ancak sonuc verır. o yüzden yok dıye uzulmeyın.
ama resmen yoguruyor arkadaslar. cihazın altında 2 tane rulo seklınde tekerler var. etı 2sının arasında yogurup duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…