• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips Azur ütü alıcam,modelinize bakıp yazarmısınız?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Canlarım kaç gündür araştırma yapıyorum,philips azur ütüyü tavsiye edenler çoğunlukta olduğu için philips almaya karar verdim,rica etsem ütünüzün modeline bakıp yazarmısınız,sinir krizi geçiricem elimdeki ütüyle yoksa.:43:

Canım ne model alırsan al ütü denince kesinlikle Philips, en ucuz modeli bile diğerlerinden çok daha iyi.Bu kadar net söyleyebiliyorum.

philips 4870 azur ütü mü , yoksa philips 4850 azur ütüyümü alsam bir türlü karar veremedim. ikisi arasında yaklaşık tl lik bir fark var. bu ütüden herhangi birini alanlar tavsiyelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Canlarım kaç gündür araştırma yapıyorum,philips azur ütüyü tavsiye edenler çoğunlukta olduğu için philips almaya karar verdim,rica etsem ütünüzün modeline bakıp yazarmısınız,sinir krizi geçiricem elimdeki ütüyle yoksa.:43:

Çok geç okudum canım ama ben bir yıldır philips azur 4860/02 modelini kullanıyorum mavi renkli bi ütü ama ben ona sadece ütü demiyorum akıllım o benim çooookk memnunum kendisinden marifetli maşallah önceki ütüm tefaldi hakikaten sinir ediyordu beni ama azuru bi aldım rahatladım ::ssz: otomatik kapanıyo damlama durdurması falan var inanılmaz buharlı bi vuruşta dümdüz ediyo beni bile şaşırtıyo :1: ama ben philipsin kettle,elektrik süpürgesi epilasyon aletini hatta lcd tv sini kullanıyorum hepsinden de çoookk memnunum bence çok başarılı bi marka sen çoktaaan almışsındır ütünü ama azurumun marifetlerini paylaşmak istedim:27:

Back
X