• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Philips 4657 maa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar bu maşadan kullanan varmıı almak ıstıorum 50 mılyonmuş.buklelerı nasıl yapıyor kac gun dayanıyor kullanan varsa bılgı vereblırmı:)resmini ekledim bundankaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $10096965.jpg
    $10096965.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 80
kızlar bu maşadan kullanan varmıı almak ıstıorum 50 mılyonmuş.buklelerı nasıl yapıyor kac gun dayanıyor kullanan varsa bılgı vereblırmı:)resmini ekledim bundankaydirigubbakcemile5

bende var bundan uzun saç için ince ama orta boy saça ideal, cok guzel yapıyo ancak dikkatli kullanılmalı cabuk ısınıyo..

gecen hafta ucuzlugu icin aldım aslında babyliss alcaktım 25mm olanlardan ondan hala icime sinmis diil ki kullanmayı da ogrenemedim zaten =) duruyo oyle kenarda ama ben iyi yorumlar buldum nette 2 gune kadar denycm adam akıllı istersen bda yazarım.yine de para senin icin onemli diilse braz daha koy ustune ozelligi daha cok olan bse al derim.bu arada ben 45e aldım braz daa arastr istersn =)

bugun denedim walla super sakın fazla para werme baska seylere bu fiyata da kacırma ;)

ben kullanıorum daha önce çok maşa kullandım ama hiçbiri bukadar güsel şekil vermemişti...

Bende moru vars sanırım bi üst modeli bunun öyle olması lazım.Bi ben beceremiyorum sanırım maşayı :(
düğün gibi yapıyo düğüne gidiyomus gibi öyle bişey ben daha doğal olmasını istiyorum bu modelde nasıl şekil veriyosunuzz ?? anlatabilir misiniz

gercekten güzelmiş demek alım ozaman maşalıı resımlerınız varmı kzlar.

Ben de bundan var ama şu ana kadar bi hayrını göremedim. Suçu ürüne yüklemiyorum benim beceriksizliğimden de kaynaklanıyor biraz :)

Ben de bundan var ama şu ana kadar bi hayrını göremedim. Suçu ürüne yüklemiyorum benim beceriksizliğimden de kaynaklanıyor biraz :)

ben de baya bi sure beceremedm onu kızlar daha yeni yeni yapabiliyorum cok guzel oluo ii ki cok para wermedim de bunu aldım diorum sey hem uzun süre tutun sacınızda hem de hepsini aynı yonde yapın bi de ustten baslayın alıstıgımz seklde asagıdan diil yani ben sole bse farkettm bi de dustan 1 gun sonra beklemis saca yapınca mukemmel oluo yeni yıkanms saca yapınca tutmuo o kdar iyi..gerci artık yaz geldi 2.gunumz pek olmıycak ama bnden solemesi :jeyyar:

Back