- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Aynen Memorial her konuda bahceciden daha uygun ilk fiyat araştırması yaptığımda öğrenmiştim ama gönlüm bian bahceciyi istedi sonu güzel olsun inşallah hepsi bir şekilde oluyorHadi hayirlisi 3 hafta iyi bizimde oyle birsey surdu $295 di bizimki embryo basina memorial daha ucuz ozaman.. ama sonuc iyi ciksin canim
En çok ondan korkuyorum inşallah öyle bir şey olmaz. 3 sene tutmayıp transfer ayı tutarsa ilginç olur.transfer günü dr muayene etse bilebilir m8 acaba doğal yol ile olup olmadığını. 1 kızım var ikiz istemiyorum.Deneme yaptigimada puana oldum işte ya tüp tutmazsa dedim.ya tutarsayi düşünmedim.Arkadasim tek embryo koydurdu ve dedigin gibi dogal yollada yaptilar suan ikizleri var ayri yumurtalardan imkansiz di normalde.. deneyebilirsiniz ama ikizler herzaman risk..
Bence siz bilirsiniz canim ikiz istemiyorsan pek tafsiye etmem birinden birine birsey olurda Allah muhafaza.. transfer ederken belki o ara hamile bile olabilirsin transferden sonrayi bilmiyorum yatip dinlenmen gerekiyor 1 gunEn çok ondan korkuyorum inşallah öyle bir şey olmaz. 3 sene tutmayıp transfer ayı tutarsa ilginç olur.transfer günü dr muayene etse bilebilir m8 acaba doğal yol ile olup olmadığını. 1 kızım var ikiz istemiyorum.Deneme yaptigimada puana oldum işte ya tüp tutmazsa dedim.ya tutarsayi düşünmedim.
Amin inshaAllah sonu guzel olur canim haberini bekliyoruz valla merakla.. peki diger embryonuz noldu ngs ye 1 tane gonderdik demistin suan nerde oteki kalitelimiydi keske onuda yollasaydin iyise.. ama senide anliyorum 350 kusurde pek fazla abartmislar.. o yuzdende kimse yaptirmak istemiyo ama emin ol sans cok artiyor canim pisman olmicaksan umarim sagliklidirAynen Memorial her konuda bahceciden daha uygun ilk fiyat araştırması yaptığımda öğrenmiştim ama gönlüm bian bahceciyi istedi sonu güzel olsun inşallah hepsi bir şekilde oluyor
Evet canim benimkide pgt yapilip donduruldu ve naturel siklus oldu catlatma ignesi vurulduktan sonra ertesi gunu climara band kullandim rahim duvarim biraz inceydi (estrofemde ayni benzer ilac) ve bunun yanisira 4 gun boyunca rulid & prednol vaginal tablet kullandim progesteron hala climarayla vaginal tablet kullaniyorum folik asitle birlikte.. suan hamileyim carsamba tekrar hcg me baktirmam lazim insh yukselir suan iyi gidiyo bitane saglikli embryomuz vardi zaten onu transfer ettiler canim umarim sende hayirlisiyla atlatirsin uzun beklemeli surecin var biraz kendini oyala olurmu bizle takilKusura bakmayın rahatsız ediyorum.benimde 2. Tüp denemem olacak.bir kizim var.Kardes istiyoruz.ilk denemem pgt li 5.gün embriyo 1. Kalite idi ama olmadı.simdi 2. Transfer olacak.naturel siklus. Dr bunu önerdi ama pek aklıma yatmadı ama tamam dedim.Gerci forumda olumlu sonuçlar alani görünce umutlandım.sadece co aspirin ve folik asit kullanıyorum.sizin sonuç ne oldu acaba.catlama iğnesini yaptığımız günden 1 hafta sonraya yani bu cumaya randevu verildi.
Canim haber et bize yumoslarindan haber gelinceKızlar nasılsınızeluard hayırlı olsun tekrar. Benimde 2 embriyom gitti ngsye bir umut bekliyorum sağlıklı haberlerni
Evet canım birtane gonderebildik 3.045 TL yatırdım geldim az önce İspanya'ya gidiyormus sanırsam biyopsi hepsini özel yapınca malum biryere kadar o bugün gitti 3 hafta sonra sonuç gelecek diğerlerinde istediğim zaman parasını yatırıp gonderebiliyotrmusum ona göre işlem yapıldı inşallah bu sağlıklı gelir pozitif olur o arada ben tekrar hsg cekinecegim İstanbul'a gidip hsgde bir problem görmezse Dr diğer adetle hazırlıklar başlar sanırsamAmin inshaAllah sonu guzel olur canim haberini bekliyoruz valla merakla.. peki diger embryonuz noldu ngs ye 1 tane gonderdik demistin suan nerde oteki kalitelimiydi keske onuda yollasaydin iyise.. ama senide anliyorum 350 kusurde pek fazla abartmislar.. o yuzdende kimse yaptirmak istemiyo ama emin ol sans cok artiyor canim pisman olmicaksan umarim sagliklidir
Bilmiyorum ki canım muhtemelen kalitelidir dünkü ngs giden 5.gun embriyosu diğer 3.gun embriyolarınida beklettiler 6.gune ondanda 2si blostokist olmuş bugünde onlari dondurdular gebelik vaadetmese dondurmayiz dedilerAmin inshaAllah sonu guzel olur canim haberini bekliyoruz valla merakla.. peki diger embryonuz noldu ngs ye 1 tane gonderdik demistin suan nerde oteki kalitelimiydi keske onuda yollasaydin iyise.. ama senide anliyorum 350 kusurde pek fazla abartmislar.. o yuzdende kimse yaptirmak istemiyo ama emin ol sans cok artiyor canim pisman olmicaksan umarim sagliklidir
InshaAllah canim hayirlisi olsun cok pahali bir arastirma malesef ama sonuc guzel olsun emeklerimiz bosa gitmez insh peki HSG ni nerde cektirmeyi dusunuyorsun? Bende cektirdim 2 sefer 2ci si Memorialde cok memnun kaldim agrimadi ilki mahfetti beniEvet canım birtane gonderebildik 3.045 TL yatırdım geldim az önce İspanya'ya gidiyormus sanırsam biyopsi hepsini özel yapınca malum biryere kadar o bugün gitti 3 hafta sonra sonuç gelecek diğerlerinde istediğim zaman parasını yatırıp gonderebiliyotrmusum ona göre işlem yapıldı inşallah bu sağlıklı gelir pozitif olur o arada ben tekrar hsg cekinecegim İstanbul'a gidip hsgde bir problem görmezse Dr diğer adetle hazırlıklar başlar sanırsam
İnşallah tatlım ben Konya'ya yakın biryerde ikamet ediyorum önceki hsg Konya'da özel medova Hastanesi'nde cektirmistim okadar ağrım olmadı ama echomar Cevat beye göndermiştim sonucumu daha iyi bir yerde cektirseydiniz yazmış demekki beğenmedi diye düşündüm şimdi İstanbul Cevat beye gitmeyi düşünüyorum daha net olsun diye.sizin kimdi çeken memorialde c kollu cihaz acitmiyormus eski usul cihazlar acitmiyormus ben hiç cekinmedim eski usulde ama cekinenler çok sikayetciInshaAllah canim hayirlisi olsun cok pahali bir arastirma malesef ama sonuc guzel olsun emeklerimiz bosa gitmez insh peki HSG ni nerde cektirmeyi dusunuyorsun? Bende cektirdim 2 sefer 2ci si Memorialde cok memnun kaldim agrimadi ilki mahfetti beni
Evet progesteron fitil memorial daBende cuma günü olacağım nerede olacak tedaviniz.progestron fitil mu kullanıyorsunuz bende çarşamba baslayacagim
Evet ilk kez oldu bu ama bekletiyorlarmış..6aa kaçıncı gün embriyosu oluyor embriyolar 6.gune bekletilirmi?
Aynen birde benim 5 pgt li. Embiriyom dan 2 sağlam çıktıOff insh bu sonuncu olur artik NGS nin olmasi biyandan umit verici gibi ben bunu anladim tup bebekte..
Benimde beklettiler bugün 6.gune blastosist oldu iyi dediler gebelik vaadetmese dondurmayiz dedilerEvet ilk kez oldu bu ama bekletiyorlarmış..
Hmm anladim nasil olucak peki seyahat edebilecekmisiniz umarim bir sikinti cikmaz.. evet galiba benim ilkim eski cihazlarda yapildi brukseldeydi o acemi doktordu bayiliyordum agridan.. 2ci si uzman dr Ozdil cok yavasca yapti ve doz lari cok az aralarla verdi sanirim birde cihazlar en yeni modeldi kendimde izledim hatta ekrandan agrim nezaman gelicek diye kasip durdum kendimi.. sende soylersen biraz dikkate alirlar canim travmam var deİnşallah tatlım ben Konya'ya yakın biryerde ikamet ediyorum önceki hsg Konya'da özel medova Hastanesi'nde cektirmistim okadar ağrım olmadı ama echomar Cevat beye göndermiştim sonucumu daha iyi bir yerde cektirseydiniz yazmış demekki beğenmedi diye düşündüm şimdi İstanbul Cevat beye gitmeyi düşünüyorum daha net olsun diye.sizin kimdi çeken memorialde c kollu cihaz acitmiyormus eski usul cihazlar acitmiyormus ben hiç cekinmedim eski usulde ama cekinenler çok sikayetci
Muhtemelen seyehat izin belgesi çıkartacağız doktor olunca hastane bı kağıt gönderiyor ona göre izin alıyorsun aynen birde coronaya takıldık ya inşallah kapanmaz yollar.direk adet bitiminde gidip cekinebiliyrmusun memorialda öncesinde muayene istiyor muHmm anladim nasil olucak peki seyahat edebilecekmisiniz umarim bir sikinti cikmaz.. evet galiba benim ilkim eski cihazlarda yapildi brukseldeydi o acemi doktordu bayiliyordum agridan.. 2ci si uzman dr Ozdil cok yavasca yapti ve doz lari cok az aralarla verdi sanirim birde cihazlar en yeni modeldi kendimde izledim hatta ekrandan agrim nezaman gelicek diye kasip durdum kendimi.. sende soylersen biraz dikkate alirlar canim travmam var de
Hmm anladim valla inshaAllah isiniz rast gider bizde yollar full kapanmisti Trye seyahatler yasakti kaldik bi kac ay ertelendi tedavimiz ama Rabbim dogru zamanda veriyor ona siginalimMuhtemelen seyehat izin belgesi çıkartacağız doktor olunca hastane bı kağıt gönderiyor ona göre izin alıyorsun aynen birde coronaya takıldık ya inşallah kapanmaz yollar.direk adet bitiminde gidip cekinebiliyrmusun memorialda öncesinde muayene istiyor mu
Aynen öyle ne zaman hayirliysa o zaman olsun gurbetçilerin iside çok zor rabbim yardımcınız olsun transferden nekadar sonra uçaga bindiniz?Hmm anladim valla inshaAllah isiniz rast gider bizde yollar full kapanmisti Trye seyahatler yasakti kaldik bi kac ay ertelendi tedavimiz ama Rabbim dogru zamanda veriyor ona siginalim
Yan etkileri oldumu fitilin prospektüste ağızdan diyor dr fitil dedi.zor oluyor mu kullanimiEvet progesteron fitil memorial da
Ben sevmiyorum ama katlanılıyor işte..Yan etkileri oldumu fitilin prospektüste ağızdan diyor dr fitil dedi.zor oluyor mu kullanimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?