Takip etmeleri ne guzel sevindim buna onlar kadar biz de takipteyiz ama bizi habersiz birakmaHmmm evet bende bu tahlilleri vermistim rubella haric.. bu Amh biraz fazla gibi geldi banada.. duzensizmi adetin canim? Ama korkmana gerek yok hem degerlendirmeyi bekle arkadasimdada var pcos ve cocuklari var simdi tupbebekten.. e-nabiza dusuyor sonuclar ordanmi baktin canim degerine kirmizi olunca galiba referans disi oluyor degilmi? Cumaya kadar bekle insh bir sikinti yoktur dusuk rezervin olmasindan iyidir
buarada doktor Gunseli aramis esimi degerim iyimis ve suan hicbirsey bitmedi demis doktor takipteyiz transfer sonrasindada surec dvm ediyor demis bilmiyordum bunu bakalim nolucak..
Adetlerim.hic duzensiz degildir. Fakat tam 2 sene once ameliyatla sol over kisti aldirmistim, cok fazla buyudugu icin. Sanirim.son kontrolumden sonra tekrar cikmis olmali
Tahlilleri sehir hastanesinde yaptirdim ama Amh nin cikmasi 10 gun suruyormus, o yuzden onu ekstradan ozel laboratuvarda yaptrdim, bikac saate dikardilar sonucu. Ayriyetten segir hastanesindeki sonucu da merak ediyorum bakalim ayni cikacak mi? Ekstradan Semra hanim.Memorialde de yaptirmami isterse 3 tane yaptirmis olacagim, bakalim her labta ayni mi cikiyor farkli mi, onu da cok merak ediyorum. Benden haberler simdilik.boyle