PGT yöntemiyle Tüp Bebek tedavisi için doktor ve merkez önerileri

Takip etmeleri ne guzel sevindim buna onlar kadar biz de takipteyiz ama bizi habersiz birakma

Adetlerim.hic duzensiz degildir. Fakat tam 2 sene once ameliyatla sol over kisti aldirmistim, cok fazla buyudugu icin. Sanirim.son kontrolumden sonra tekrar cikmis olmali

Tahlilleri sehir hastanesinde yaptirdim ama Amh nin cikmasi 10 gun suruyormus, o yuzden onu ekstradan ozel laboratuvarda yaptrdim, bikac saate dikardilar sonucu. Ayriyetten segir hastanesindeki sonucu da merak ediyorum bakalim ayni cikacak mi? Ekstradan Semra hanim.Memorialde de yaptirmami isterse 3 tane yaptirmis olacagim, bakalim her labta ayni mi cikiyor farkli mi, onu da cok merak ediyorum. Benden haberler simdilik.boyle

Sagol canim evet bugun dr Gunseli esimede soylemis %1 olasilik var canim ama cok cok kucuk bir durum ve suan hala kontrol altinda tutuyorlar bakalim nolacak en azindan icin rahat olur degilmi kac tane yolladiniz
Şuan sadece 1 tane gonderebilecez 325 Euro çünkü o sağlıklı gelirse inşallah transfer olacağım 3 haftada geliyormuş sonuç inşallah güzel bir haber gelir memorialda fiyatlar nasıl

İnşallah kızımın tek isteği kardeş. Rabbim en hayırlı zamanda sağ salim bir evlat daha nasip etsin bize inşallah. Kızım bu kadar istemese uğrasırmıydım bilmiyorum
Merhaba.yazdiklarinizi okuyunca kendimi gördüm. Bu hafta 2.denememiz olacak.kizim çok kardeş istiyor. Hayırlısı.insallah mut son olur.

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum.benimde 2. Tüp denemem olacak.bir kizim var.Kardes istiyoruz.ilk denemem pgt li 5.gün embriyo 1. Kalite idi ama olmadı.simdi 2. Transfer olacak.naturel siklus. Dr bunu önerdi ama pek aklıma yatmadı ama tamam dedim.Gerci forumda olumlu sonuçlar alani görünce umutlandım.sadece co aspirin ve folik asit kullanıyorum.sizin sonuç ne oldu acaba.catlama iğnesini yaptığımız günden 1 hafta sonraya yani bu cumaya randevu verildi.

Estağfurullah ben perşembe transfer olucam folik asit fitil rulid ve prednol kullanıyorum. İlk kez pgt li. Transferim olucak ve 6aa kalite embiriyo. Bakalım kader kısmet.. Sonuç için sabırsızlanıyorum

Estağfurullah ben perşembe transfer olucam folik asit fitil rulid ve prednol kullanıyorum. İlk kez pgt li. Transferim olucak ve 6aa kalite embiriyo. Bakalım kader kısmet.. Sonuç için sabırsızlanıyorum
Bende cuma günü olacağım nerede olacak tedaviniz.progestron fitil mu kullanıyorsunuz bende çarşamba baslayacagim

6aa kaçıncı gün embriyosu oluyor embriyolar 6.gune bekletilirmi?

Naturel siklus aklıma takılan bir soruda eşimle doğal yoldanda denedik.birde transfer olacak. Ikisininse tutma ihtimali olabilirmi.cunku çok sık kontrole gittiğimiz için çatladığı anı çok net biliyorduk. Acaba dedim.garip bir düşünce mı oldu

Anldim canim olsun bence farkli yerlerde yapmakta fayda var ama kafan karismaz umarim insh referans disi degildir yaa bide ivir zivir seylerde girince araya insan hangisine kafa yoracani sasiyor.. haber edicem size canim zaten sen de hamile kalana kadar burdan ayrilmam

Şuan sadece 1 tane gonderebilecez 325 Euro çünkü o sağlıklı gelirse inşallah transfer olacağım 3 haftada geliyormuş sonuç inşallah güzel bir haber gelir memorialda fiyatlar nasıl
Hadi hayirlisi 3 hafta iyi bizimde oyle birsey surdu $295 di bizimki embryo basina memorial daha ucuz ozaman.. ama sonuc iyi ciksin canim

Arkadasim tek embryo koydurdu ve dedigin gibi dogal yollada yaptilar suan ikizleri var ayri yumurtalardan imkansiz di normalde.. deneyebilirsiniz ama ikizler herzaman risk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…