Takip etmeleri ne guzel sevindim bunaHmmmevet bende bu tahlilleri vermistim rubella haric.. bu Amh biraz fazla gibi geldi banada.. duzensizmi adetin canim? Ama korkmana gerek yok hem degerlendirmeyi bekle arkadasimdada var pcos ve cocuklari var simdi tupbebekten.. e-nabiza dusuyor sonuclar ordanmi baktin canim degerine kirmizi olunca galiba referans disi oluyor degilmi? Cumaya kadar bekle insh bir sikinti yoktur dusuk rezervin olmasindan iyidir
buarada doktor Gunseli aramis esimi degerim iyimis ve suan hicbirsey bitmedi demis doktor takipteyiz transfer sonrasindada surec dvm ediyor demis bilmiyordum bunu bakalim nolucak..
Şuan sadece 1 tane gonderebilecez 325 Euro çünkü o sağlıklı gelirse inşallah transfer olacağım 3 haftada geliyormuş sonuç inşallah güzel bir haber gelir memorialda fiyatlar nasılSagol canim evet bugun dr Gunseli esimede soylemis %1 olasilik var canim ama cok cok kucuk bir durum ve suan hala kontrol altinda tutuyorlar bakalim nolacak en azindan icin rahat olur degilmi kac tane yolladiniz
Merhaba.yazdiklarinizi okuyunca kendimi gördüm. Bu hafta 2.denememiz olacak.kizim çok kardeş istiyor. Hayırlısı.insallah mut son olur.İnşallah kızımın tek isteği kardeş. Rabbim en hayırlı zamanda sağ salim bir evlat daha nasip etsin bize inşallah. Kızım bu kadar istemese uğrasırmıydım bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun kuzum ya cok mutlu oldum inşallah dua et bize ne olurKizlaaar test sonucum pozitifcarsamba bidaha test etmem gerekiyo yukseliyo mu diye darisi size canlar eluard Sarisekerannesi Umut_bebek karar verdinizmi canim NGS icin? lutfen sizde haberdar edin bana
İnşallah rabbim aratmaz 8.denenem benim artık yoruldumMerhaba.yazdiklarinizi okuyunca kendimi gördüm. Bu hafta 2.denememiz olacak.kizim çok kardeş istiyor. Hayırlısı.insallah mut son olur.
Amin insallah, dua ediyorum hepinizin gonlune gore olsunİnşallah rabbim aratmaz 8.denenem benim artık yoruldum
Sizinki doğal siklus mü acabaHayırlı uğurlu olsun kuzum ya cok mutlu oldum inşallah dua et bize ne olur
Doğal siklus mü sizin tedaviniz acabaOo supermis canim benimde 1.ci denemem evdeki test pozitif yarin kan testi yaptiricam bakalim hayirlisi
Evet canımSizinki doğal siklus mü acaba
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum.benimde 2. Tüp denemem olacak.bir kizim var.Kardes istiyoruz.ilk denemem pgt li 5.gün embriyo 1. Kalite idi ama olmadı.simdi 2. Transfer olacak.naturel siklus. Dr bunu önerdi ama pek aklıma yatmadı ama tamam dedim.Gerci forumda olumlu sonuçlar alani görünce umutlandım.sadece co aspirin ve folik asit kullanıyorum.sizin sonuç ne oldu acaba.catlama iğnesini yaptığımız günden 1 hafta sonraya yani bu cumaya randevu verildi.Evet canım
Estağfurullah ben perşembe transfer olucam folik asit fitil rulid ve prednol kullanıyorum. İlk kez pgt li. Transferim olucak ve 6aa kalite embiriyo. Bakalım kader kısmet.. Sonuç için sabırsızlanıyorumKusura bakmayın rahatsız ediyorum.benimde 2. Tüp denemem olacak.bir kizim var.Kardes istiyoruz.ilk denemem pgt li 5.gün embriyo 1. Kalite idi ama olmadı.simdi 2. Transfer olacak.naturel siklus. Dr bunu önerdi ama pek aklıma yatmadı ama tamam dedim.Gerci forumda olumlu sonuçlar alani görünce umutlandım.sadece co aspirin ve folik asit kullanıyorum.sizin sonuç ne oldu acaba.catlama iğnesini yaptığımız günden 1 hafta sonraya yani bu cumaya randevu verildi.
Bende cuma günü olacağım nerede olacak tedaviniz.progestron fitil mu kullanıyorsunuz bende çarşamba baslayacagimEstağfurullah ben perşembe transfer olucam folik asit fitil rulid ve prednol kullanıyorum. İlk kez pgt li. Transferim olucak ve 6aa kalite embiriyo. Bakalım kader kısmet.. Sonuç için sabırsızlanıyorum
6aa kaçıncı gün embriyosu oluyor embriyolar 6.gune bekletilirmi?Estağfurullah ben perşembe transfer olucam folik asit fitil rulid ve prednol kullanıyorum. İlk kez pgt li. Transferim olucak ve 6aa kalite embiriyo. Bakalım kader kısmet.. Sonuç için sabırsızlanıyorum
Anldim canim olsun bence farkli yerlerde yapmakta fayda var ama kafan karismaz umarim insh referans disi degildir yaa bide ivir zivir seylerde girince araya insan hangisine kafa yoracani sasiyor.. haber edicem size canim zaten sen de hamile kalana kadar burdan ayrilmamTakip etmeleri ne guzel sevindim bunaonlar kadar biz de takipteyiz ama bizi habersiz birakma
Adetlerim.hic duzensiz degildir. Fakat tam 2 sene once ameliyatla sol over kisti aldirmistim, cok fazla buyudugu icin. Sanirim.son kontrolumden sonra tekrar cikmis olmali
Tahlilleri sehir hastanesinde yaptirdim ama Amh nin cikmasi 10 gun suruyormus, o yuzden onu ekstradan ozel laboratuvarda yaptrdim, bikac saate dikardilar sonucu. Ayriyetten segir hastanesindeki sonucu da merak ediyorum bakalim ayni cikacak mi? Ekstradan Semra hanim.Memorialde de yaptirmami isterse 3 tane yaptirmis olacagim, bakalim her labta ayni mi cikiyor farkli mi, onu da cok merak ediyorum. Benden haberler simdilik.boyle
Hadi hayirlisi 3 hafta iyi bizimde oyle birsey surdu $295 di bizimki embryo basina memorial daha ucuz ozaman.. ama sonuc iyi ciksin canimŞuan sadece 1 tane gonderebilecez 325 Euro çünkü o sağlıklı gelirse inşallah transfer olacağım 3 haftada geliyormuş sonuç inşallah güzel bir haber gelir memorialda fiyatlar nasıl
Off insh bu sonuncu olur artik NGS nin olmasi biyandan umit verici gibi ben bunu anladim tup bebekte..İnşallah rabbim aratmaz 8.denenem benim artık yoruldum
Arkadasim tek embryo koydurdu ve dedigin gibi dogal yollada yaptilar suan ikizleri var ayri yumurtalardan imkansiz di normalde.. deneyebilirsiniz ama ikizler herzaman risk..Naturel siklus aklıma takılan bir soruda eşimle doğal yoldanda denedik.birde transfer olacak. Ikisininse tutma ihtimali olabilirmi.cunku çok sık kontrole gittiğimiz için çatladığı anı çok net biliyorduk. Acaba dedim.garip bir düşünce mı oldu
Evet canim dogal siklus transferim olduDoğal siklus mü sizin tedaviniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?