- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Memorial de değil mi pozitif dir o halde.. Benimde kızım ilk denemem den. Sonrasında medical park da 4 tane negatif im var sonra memorial e döndüm ilk deneme negatif ikinci pozitif 12.hafta da düşük yaptım.. Şimdi tekrar bakalımOo supermis canim benimde 1.ci denemem evdeki test pozitif yarin kan testi yaptiricam bakalim hayirlisi
Baya bi yoldan gecmissiniz sizde umarim bu transferiniz hayirli ugurlu gelirMemorial de değil mi pozitif dir o halde.. Benimde kızım ilk denemem den. Sonrasında medical park da 4 tane negatif im var sonra memorial e döndüm ilk deneme negatif ikinci pozitif 12.hafta da düşük yaptım.. Şimdi tekrar bakalım
Sanırsam öyle olacak önce bı hamile kalayimda inşallah hayırlısı sağlıklısından iğne kolay zaten alıştık tüp bebek sürecinde sağol tatlimYakin arkadasimda da cikti kan pihtilasmasi 29 yasinda 5 tane dusugu oldu tup bebekle ikiz annesi oldu sen hamileligin 12.ci haftasi boyunca igne vurulman gerekiyor zannedersem hakkinda hayirlisi olsun canim
Nerde o murat cetinkayaZannetmiyorum ama genetikten dr Murad Cetinkaya ya sorabilirsiniz bizim pgt 8 hafta surdu
Tamam canım şimdiden tedavin hsyirli olsun inşallah pozitif görÇok soru sormadım ama sanırım memorial de yapılıyor.. Bir yere gönderilmesine bahsedilmedi hiç ama emin değilim perşembe transferim sorarım yazarım sizlere
PGT mi daha önce yaptırmamıştım ilk kez.. İnşallahBaya bi yoldan gecmissiniz sizde umarim bu transferiniz hayirli ugurlu gelirKiziniza kardes gelir.. peki embryolarinizi arastirdinizmi?
İnşallah hepimiz görelim pozitifiTamam canım şimdiden tedavin hsyirli olsun inşallah pozitif gör
PGT mi daha önce yaptırmamıştım ilk kez.. İnşallah
İlk denemede gerekli olduğunu dusunuyormusunuz ngs ile pgt ile arasındaki fark nedir biliyormusunuz
Sanırsam öyle olacak önce bı hamile kalayimda inşallah hayırlısı sağlıklısından iğne kolay zaten alıştık tüp bebek sürecinde sağol tatlim
InshaAllah canim bu dr Murat Memorialde Genetik bolumu uzmani yani tup bebek le genetik bolumu ayri..Nerde o murat cetinkaya
Tamam tatlım sagolInshaAllah canim bu dr Murat Memorialde Genetik bolumu uzmani yani tup bebek le genetik bolumu ayri..
O zaman anne babanin kromozomda problem yoksa sadece embriyo kromozom bakmak için ngs daha mantıklıHadi hayirlisi olsun canim bizde ilk te direk pgt ve ngs yaptirdik bizim icin ikiside sart oldugu icin ikiside farkli farkli taramalar oluyor.. ilki tek gen translokasyon tasiyicisi oldugumuz icin yaptirdik digeri kromozomlara bakildi (NGS) bu da dusukleri azaltiyor diye biliyorum yani saglikli bir embryo'nun tutunma sansi daha yuksek.. kaliteli olup kromozomda sikintida olabiliyor..
Ngs yapıldığında düşük ihtimali azalmismi oluyorEvet ailenizden gelen veya kendinizde herhangi bir hastalik, tasiyicilik yoksa pgt yaptirmaniza gerek yok ama embryolar toplandiktan sonra NGS yaptirmanizda fayda var..
Evet canim bunu yinede doktorla gorus bence herkezinkisi farkli olabilir ama dusuk riski bi tik azaliyor baska bir engel yoksa tabiki.. benim hsg felan cekildi herhangi bir sikinti yoktu yani en dibe kadar yapabildigimizi yaptik.. bilemeyiz yinede tup bebek herzaman 100% degil yaNgs yapıldığında düşük ihtimali azalmismi oluyor
Doktorların ağzından laf cımbızla alınıyor en iyisi e gidiyoruz yine aynı bilgiyi buradaki arkadaslardan toplamaya çalışıyorum işte aynen garantisi yok maddi açıdan da hiç uygun değiliz ngs yaptirmasakmi yarına kadar karar vermeliyim siz nerde oldunuz tedaviEvet canim bunu yinede doktorla gorus bence herkezinkisi farkli olabilir ama dusuk riski bi tik azaliyor baska bir engel yoksa tabiki.. benim hsg felan cekildi herhangi bir sikinti yoktu yani en dibe kadar yapabildigimizi yaptik.. bilemeyiz yinede tup bebek herzaman 100% degil yaben mesela suan sevinemiyorum ultrasonu beklicem
TEK pgt istediler sağlıklı bir doğum oldugu için daha detaylı incelemeye gerek yok dedi doktor ama inşallah son deneme olur artık hepimiz için. Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallahHadi hayirlisi olsun canim bizde ilk te direk pgt ve ngs yaptirdik bizim icin ikiside sart oldugu icin ikiside farkli farkli taramalar oluyor.. ilki tek gen translokasyon tasiyicisi oldugumuz icin yaptirdik digeri kromozomlara bakildi (NGS) bu da dusukleri azaltiyor diye biliyorum yani saglikli bir embryo'nun tutunma sansi daha yuksek.. kaliteli olup kromozomda sikintida olabiliyor..
Dogru soyluyorsun canim bu tabiki sizin maddi aciniza da bagli ve dusukleriniz oldumu olmadimi belki bu sebepten dolayi bir gelecekteki dusuk de engellenir ama biz mecburduk ve iyikide yaptirmisim.. biz Memorial Sisli de tedavi gorduk bizim embryolara IMSI teknigi kullanildi bilmiyorum bilmende fayda varmi sen esinle de bir istisare et yapmayan cok ama tutma olasiligi daha yuksek yaptirinca en azindan saglikli oldugunu bilirsin.. $295 embryo basina odedik yani toplam 4 tanesi gitti geriye 1 tane kaldi bizdeDoktorların ağzından laf cımbızla alınıyor en iyisi e gidiyoruz yine aynı bilgiyi buradaki arkadaslardan toplamaya çalışıyorum işte aynen garantisi yok maddi açıdan da hiç uygun değiliz ngs yaptirmasakmi yarına kadar karar vermeliyim siz nerde oldunuz tedavi
inshaAllah canim cumlemize.. umarim hepsi sagliklidir ve bizde onlara saglikli bir ortam hazirlariz karnimizda o da cok onemliTEK pgt istediler sağlıklı bir doğum oldugu için daha detaylı incelemeye gerek yok dedi doktor ama inşallah son deneme olur artık hepimiz için. Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?