Pgt yontemi ile hamile kalanlar

Ozlmacn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
13
22
43
kromozonlarimda 13 ve 14 dengeli lokasyon sonucu normal.yolla hamile kalma sansim%25 'di öylede oldu 2 kayıp var
Yaş 39 pgt yöntemi ile 2 embriyo oluştu ama 1 ri sağlıklı geldi embriyo 5 güne ulaştı ve genetik test yapıldı sağlıklı embriyo sonucu transfer oldum 27.07.2020 de su an hamileyim ve merak içindeyim benim gibi olup evlat sahibi olan varmı korku ve heyecan iç içe teskkurler

Canım bende yaptırıcam benim sebepsiz düşüklerim sen ne durumdasın şuan inşallah güzel ilerler

Şu an 5 haftalik hamileyim kese göründü dış gebelik deil ve 2 hafta sonra kalp atışı için gidiyorum ilk.denemede oldu umarim devamı gelir şimdilik herşey yolunda darısı sana ve mutlaka pgt yaptır genetik test sonucu çıkıyor yaptirmadiysan genetik test önceliğin olsun derim

Yaptırdım herşey temiz. En son pgt kaldı onuda inşallah diğer ay başlayıp yaptırıcaz yaşın kaç? Kaç yumurta toplandı kaçı sağlıklı geldi ve nerde yaptırdın cok soru oldu ama

Seni anlıyorum 12 yumurta 6 olgun
6 embriyo oluşma sırasında 4 devam ettim
2 embriyom oluştu ve o da pgt yapıldı
1 sağlıklı embriyo oluştu 5.gun embriyosu ve
Temmuz 27 de dondurulmuş embriyo transfer oldum
Ve hamileyim
Kayseride yaşıyorum memorial tup bebek merkezinde doc.dr semih zeki uludağ ile başladım harika bir doktorla yola çıktım o yüzden çok mutluyum ve huzurlum

İyimiş canım bende bahçeci cem beyle başlıcam inşallah oda cok tatlı ve işinde başarılı bi doktor inşallah benimde hemen sağlıklı cıkar ve transfer olurum. Sonuç 3 hafta dediler bana senin ne zaman cıktı bizimki ispanyaya gidiyomjş sizinkidemi öyle

Hayır istanbul memorial de yapıldı ve sonuç muhteşem
Umarım senin için de öyle olur doktor önemli 1 ayda cıktı pandemiden dolayı uzadı biraz senin genetik problemin yoksa neden pgt yapilio sana genetik doktorun tam olarak ne soyledi temizse sonucun kafam karıştı ama doktorlar daha iyisini bilir tabiki

Canım herşey demiz ama bazen sperm yada yumurta kaynaklı sıkıntılar olabiliyomuş yani embriyo olusuyo ama genetik problem olabilirmiş oluşan embriyoda. Mesela senin biri sağlı gelmiş diğeri değil benimde sağlıksız olan embriyo dölleniyo öyle düşün. Şimdi ilaçla daha fazla yumurta oluşacak embriyo olacak ve arasında sağlıklı gelme şansı fazla olacak ve o transfer edilicek. Mesela hepsi sağlıksızda gelebilir diğer ay hepsi sağlıklıda olabilirmiş bakalım bi başlayalım inşallah ilk toplamada sağlıklı embriyo bulunur

Insalh allah yar ve yardımcınız olsun sabır diliyorum 2 hafta nasıl sabrederim bilmiyorum ama ıyiki çalışıyorum güzel haberler alman dileklerimle

Insalh allah yar ve yardımcınız olsun sabır diliyorum 2 hafta nasıl sabrederim bilmiyorum ama ıyiki çalışıyorum güzel haberler alman dileklerimle
Tüm kalbimde kalp atısını güm güm duymanı diliyorum biz sonuna kadar anne olmayı hakediyoruz çünkü Mücadelemiz hem maddi hem Manevi

Çok teşekkür ederim tup kalbimle güzel haberini paylaşırsan sevinirim
Maddi ve kesinlikle manevi embriyo pgt için 8 milyar odedik ama sonuç olarak deydi darısı sana umarim evlat sahibi oluruz biz ve bziim gibi olanlar mücadelemizin sonunda bizler güçlü annnelr olucaz yılın deil yılların anneleri olmayı hakediyoruz sevgiler

Canım sende paylaş kalp atışlarını bildirim gelir zaten Hoşçakal

Genetik testleri her halukarda en basta yapiliyor mu?yoksa bi olumsuzluk varsa ya da olursa mi bakiliyor?

Genetik testleri her halukarda en basta yapiliyor mu?yoksa bi olumsuzluk varsa ya da olursa mi bakiliyor?
Canım normalde 2 3 düşükten sonra istiyolar ama ben ilk düşükte yaptırmıştım çünkü cevremde cok olumsuz örnek vardı

Bende ilk kurtajda yaptım ama en az 2 olunca yapıyorlar 2 kaynım.var de ben öyle yaptım devlet hastanesinde yaptırdım

Benimde 11 yumurtam toplandı 3 emriyo pgt ye gitti ikisi olumsuz 1 i %40mozaik çıktı Yani tek emriyo oda mozaik haftaya transfer olucak bakalım hayirlisi

mrb siz ne yaptınız acaba.. bebeğiniz nasıl iyimi?? bende aynı durumdayımda sizle merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…