- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.981
Kızım tüp bebek tedavisi ile oldu..Maşallah canım Allah bağışlasın. Sadece kendini değil burdakiler de düşünüyor olman çok güzel. Çok teşekkür ederim kendi adıma. Kızın doğal yoldan mi oldu tüp bebek tedavisiyle mi canm?
Butun arastırmalar ngs desteklıyor. Tavsıyem dusunmenız..Ilki kimyasal oldu sonrakiler tutmadı ne tekniği uygulanacak şimdi
Teşekkür ederim pgt yapılacak şimdi bakalım neler olucakButun arastırmalar ngs desteklıyor. Tavsıyem dusunmenız..
İnşallah sağlıklı hayırlı evladin ya da bölünürse insallah evlatların orda senin gidip almanı bekliyordur.Son tedavin olsun ve güzel sonuçlansın innnşallah canm..Ben agostosta negatif sonuc aldim, sonra toparlanmak icin biraz ara verdim, 1 tane embyrom kaldi, son deneme olcak.... hakkimizda hayirlisi, Rabbim sevindirir insAlkah
Merhaba aynı şekilde kromozom larda 1-6 arasında çocuğunz oldumu sizin?İnşallah canım..2 ve 3 nolu kromozomda sorun var.2 nolu kromozomun bşr ucu kopup 3. Kromozoma yapışmış diyor.
Biz de tek gen taşıyıcısıyız canm.Aynen biz de bu defa havuz yaptırdık. 7 embrıyodan 5i tek gen den sağlıklı geldi.5 tanesinden 4ü ngs den geldi.Şubat adetimle inşallah transfer hazırlığına başlayacağız.Durumlarımız suan çok benzer.Ngs de tutunma şansı daha yüksek canm.Kesik atılmadı bana ama embriyonun tutunmasını sağlıyormuş bu yöntem.Merhabalar. Biz de esimle tek gen tasiyiciyiz. Iki kere yumurta toplandi havuz yapildi ve iki toplamadan 7 embriyo 5. Gune geldi.pgt ve ngs sonucu 3 embriyo saglikli geldi. Uc gun once histeroskopi oldum ve subat sonu adet bekliyorum transfere hazirlanacagim... ngs den gecen embriyonun tutunma sansi nasil bir de histeroskopi de rahim temiz cikti kesik attik dediler bir kac yere cok heyecanli ve stresliyim
Pgt bütün yöntemlerin genel adı canm(fish yöntemi,cgh,ngs).Ngs nedir pgt aynı şey mi
çok saol şimdi anladım. Doktorun 3 saat bize anlatmaya çalıştığı şeyler aslında, genetik olarak çok ihtimal var dedi allah inşallah bir tane sağlıklı embriyo buldurur bizePgt bütün yöntemlerin genel adı canm(fish yöntemi,cgh,ngs).
Ngs en detaylı bakilan yöntem. Hem kromozom hem de genetik hastalıklara bakılıyor.
İnşallah canım Allah bu yolda mücadele veren herkesin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah..Ç
çok saol şimdi anladım. Doktorun 3 saat bize anlatmaya çalıştığı şeyler aslında, genetik olarak çok ihtimal var dedi allah inşallah bir tane sağlıklı embriyo buldurur bize
Bizim de 7 de 6 tek genden saglikli geldi. Doktorum uc tanesini ngs yapalim maliyeti azaltalim dedi. Saglikli cikmazsa kalan 3 taneye ngs yapariz dedi. Ilk 3 ngs in hepsi saglikli geldi. Diger 3 embriyo ngs yapilmadan donduruldu . Gerek kalirsa oyle yapilacak. Cok heyecanliyim ben desiz nerde tedavi oluyorsunuzBiz de tek gen taşıyıcısıyız canm.Aynen biz de bu defa havuz yaptırdık. 7 embrıyodan 5i tek gen den sağlıklı geldi.5 tanesinden 4ü ngs den geldi.Şubat adetimle inşallah transfer hazırlığına başlayacağız.Durumlarımız suan çok benzer.Ngs de tutunma şansı daha yüksek canm.Kesik atılmadı bana ama embriyonun tutunmasını sağlıyormuş bu yöntem.
İnşallah ilk tedavinde hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun canm.Biz Adana'da tedavi görüyoruz.Bizim de 7 de 6 tek genden saglikli geldi. Doktorum uc tanesini ngs yapalim maliyeti azaltalim dedi. Saglikli cikmazsa kalan 3 taneye ngs yapariz dedi. Ilk 3 ngs in hepsi saglikli geldi. Diger 3 embriyo ngs yapilmadan donduruldu . Gerek kalirsa oyle yapilacak. Cok heyecanliyim ben desiz nerde tedavi oluyorsunuz
Pgt den geçemeyen embriyo düşer yada kaybedilirmiş çünkü kromozomlara bakıyorlar eksik veya sıkıntılı ise malesef doğsa bile zeka geriliği olurmuşTüp bebekle ikiz gebeliğim vardı. Biri 6.haftada kendi düştü. Diğeri 11.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor ikiz gebelik kaybeden 20 yıllık meslek hayatımda ya 10 ya 11 kişide gördüm dedi. Kürtaj sonucu genetik testte bişey çıkmadı. Bananyapılan genetik testlerde de bişey yok ama doktor embriyolara genetik test yapalım dedi bu sefer. Şimdi size sormak istediğim bikaç soru var.
Siz benim yerimde olsanız yaptırır mıydınız? Ekonomik açıdan durum cok parlak değil, Allaha şükür kötü de değil ama pgt çok yoracak bizi
Mesela diyelimki pgt den geçemeyen bi embriyo transfer edildi. Bu gebelik veya doğarsa cocuk sağlıksız mj olacak?
Ankarada yaptıranlar fiyat olarak ne kadar tutuyor?
Pgt kaç gün sürüyor? Bi sonraki aya mı sarkıyor transfer?
İçin rahat olsun inşllh bebeklerin turynur sana burda bi arkadaş rahime senin fibi çizik atılmıştı tutunmayı kolaylaştırıyo diye ikizlerini kucagına aldı darısı hepimize olsunMerhabalar. Biz de esimle tek gen tasiyiciyiz. Iki kere yumurta toplandi havuz yapildi ve iki toplamadan 7 embriyo 5. Gune geldi.pgt ve ngs sonucu 3 embriyo saglikli geldi. Uc gun once histeroskopi oldum ve subat sonu adet bekliyorum transfere hazirlanacagim... ngs den gecen embriyonun tutunma sansi nasil bir de histeroskopi de rahim temiz cikti kesik attik dediler bir kac yere cok heyecanli ve stresliyim
Insallah canim cok heyecanliyim 24 subat gibi adet olucam hayırlısı ile transferim olur ve pozitif olur insallah. Isteyen herkese rabbim evlat versin insallahİçin rahat olsun inşllh bebeklerin turynur sana burda bi arkadaş rahime senin fibi çizik atılmıştı tutunmayı kolaylaştırıyo diye ikizlerini kucagına aldı darısı hepimize olsun
HAyirlisi canim, Rabbim büyük.... bidaki transferde kortizon igne vurcaklarmis, benim 3 transferim negativti... son embryo transfer olmadan önce hangi testler varsa yapilsin dedimİnşallah sağlıklı hayırlı evladin ya da bölünürse insallah evlatların orda senin gidip almanı bekliyordur.Son tedavin olsun ve güzel sonuçlansın innnşallah canm..
Anladım canım bütün önlemlerini almışsın.İnşallah rabbim bu defa nasip eder yüzünü güldürür canm..HAyirlisi canim, Rabbim büyük.... bidaki transferde kortizon igne vurcaklarmis, benim 3 transferim negativti... son embryo transfer olmadan önce hangi testler varsa yapilsin dedim
Demelerine göre bendeki bagisiklilik sistemi embryoyu öldüryormus.... ve onun icin hamile kalamiyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?