- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #48.961
Selam kızlar aranızda esinde dna hasar olup tüp bebek demeyecek var mı tese ile sprem almak istiyoruz tese den sonra seçilen spremlere ayrı bir yöntem uyguluyorlar mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin düşmedimi?Selam kızlar aranızda esinde dna hasar olup tüp bebek demeyecek var mı tese ile sprem almak istiyoruz tese den sonra seçilen spremlere ayrı bir yöntem uyguluyorlar mu
İki merkezler görüştüm tese den sonra imsi vb bir yöntem gerekli değil dedi ama recai hoca tese den sonra imsi uygulanacal dedi kafaö karısto recai hoca da ngs 450 dolar normalde kafama yatıypr ama 450 dolar cok fazla normade 350 dolar der herseySizin düşmedimi?
Bır donem konusmustuk..
%61 di bizimkide. Dusmesıne ragmen yinede işlemden gecerek yumurtalarla bırlestıeıldı. Bu konuya hakım bır merkez olmalı canım. Hem kadın hem erkek ınfertıl konusunda bılgı sahıbı olmalı. Bazı dr lar gozardı edebılıyor
Canım 450 ck fazla. Memorıalda 290dolar -300 dolar dan bahsedılıyor. Fayda zarar dengenı ıyı olusturman gerek orada yaparsan sana ne gibi artıları olacak vs..İki merkezler görüştüm tese den sonra imsi vb bir yöntem gerekli değil dedi ama recai hoca tese den sonra imsi uygulanacal dedi kafaö karısto recai hoca da ngs 450 dolar normalde kafama yatıypr ama 450 dolar cok fazla normade 350 dolar der hersey
Tese den aonra imsi ve ya mikroçip uygulamacak genelde tese den sonra imsi sonra işlem uygulanmıyorCanım 450 ck fazla. Memorıalda 290dolar -300 dolar dan bahsedılıyor. Fayda zarar dengenı ıyı olusturman gerek orada yaparsan sana ne gibi artıları olacak vs..
imsi eskı bır yontem pıcsı teknıgı uygulanıyor artık canım
Biliyorsun aylar once ne cok arastırmıstım. İçinin en rahat oldugu yerde yaptır..Tese den aonra imsi ve ya mikroçip uygulamacak genelde tese den sonra imsi sonra işlem uygulanmıyor
Öyle için rahat etmesi gerekiyor esine tese uygulandı mıBiliyorsun aylar once ne cok arastırmıstım. İçinin en rahat oldugu yerde yaptır..
Hayır canım. Ben ınanamadım üstelık oksıdatıf stres vs ile emın olmak istedım sonuctan.Öyle için rahat etmesi gerekiyor esine tese uygulandı mı
Hakkında hayırlsı olsun cnm inşallah hersey yolunda giderHayır canım. Ben ınanamadım üstelık oksıdatıf stres vs ile emın olmak istedım sonuctan.
Hasar sıfırlanınca yınede mıkro enjeksıyon ıle saglama almak istedı dr um .. bunun içinde bır ucret alınmadı
Benim transferim tahminen Şubat sonu mart başı gibi olur canm.Şubat adetimi bekliyorum..Amin canım hepimiz ki inşallah senin transferin ne zaman ?
Bende aynı şekilde aynı zamanlar da transfer olacagız sanırım ilk adetimi olduk ikinciyi bekliyorumBenim transferim tahminen Şubat sonu mart başı gibi olur canm.Şubat adetimi bekliyorum..
İnşallah peş peşe güzel haberler veririz..:)) Şubat ayının 16 17 si gibi adetimi bekliyorum.Heyecanlı günler başlıyor hatta şimdiden heyecanliyim..:))Bende aynı şekilde aynı zamanlar da transfer olacagız sanırım ilk adetimi olduk ikinciyi bekliyorum
Ben şuan çok dikkat etmesemde az çok iyi beslenmeye çalışıyorum.Günde bir haslanmis yumurta yiyorum.Sebze meyve tuketmeye calisiyorum.Adetim başlayınca rahim kalinlasmasina yardimci olması için nar suyu içeceğim günde bir bardak.Transferden bir kaç gün önce bırakırım diye düşünüyorum.Tutunmayı engellemesin. Transferden bir gün öncesinden falan ananas,günde bir bardak havuç suyu,günde bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği,fındık,ceviz, badem,bol su ile devam edeceğim canm.Kimi portakal suyuyla havuç suyunu karıştırıp içiyormuş.Öyle de yapılabilir ama hani eksi iyi değil diyorlar ya acaba portakal da olumsuz etkiler mi diyorum. Sen ne düşünüyorsun bu beslenme konusunda?Tranafer tarıhlerımı aynı kzlar öncesinde neler yapıyprsunuz
Amin canım hepimizi sevindirsin inşallah Allah razı olsun..Canm son durumunu hatirlayadim.Nasıl sonuçlanmıştı tedavin?Rabbim hepinizi sevindirsin
Yeni kisiler gelmis, Cuma gecesi hürmetine Rabbim
Sirayla kucaklarinizi doldursun
Beslenme cok önemli. Bende dengeli beslenmeye önem verıyorum. Kuruyemiş meyve yesıl yapraklı sebzeler..Ben şuan çok dikkat etmesemde az çok iyi beslenmeye çalışıyorum.Günde bir haslanmis yumurta yiyorum.Sebze meyve tuketmeye calisiyorum.Adetim başlayınca rahim kalinlasmasina yardimci olması için nar suyu içeceğim günde bir bardak.Transferden bir kaç gün önce bırakırım diye düşünüyorum.Tutunmayı engellemesin. Transferden bir gün öncesinden falan ananas,günde bir bardak havuç suyu,günde bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği,fındık,ceviz, badem,bol su ile devam edeceğim canm.Kimi portakal suyuyla havuç suyunu karıştırıp içiyormuş.Öyle de yapılabilir ama hani eksi iyi değil diyorlar ya acaba portakal da olumsuz etkiler mi diyorum. Sen ne düşünüyorsun bu beslenme konusunda?
Ben de demir ilacı kullanıyorum ama devit ampul almadım dr da söylemedi. Acaba alsam mi sağlık ocağı yaziyor mu?Folik asit olarak bizim merkez imom omega veriyor.Henüz başlamadım bu tedavide.Elimde var da opu sonrası sormuştum şimdi gerek yok dedi hemsire.Başlasam mi acaba?Beslenme cok önemli. Bende dengeli beslenmeye önem verıyorum. Kuruyemiş meyve yesıl yapraklı sebzeler..
ek olarak d vıtamını cok onmli 15 gunde 1 devıt ampul alıorum. Gyno ferro kullanıyotum. B12-demır vefolik..
Ilki kimyasal oldu sonrakiler tutmadı ne tekniği uygulanacak şimdiMerhaba bızde senepsı ınfertılıte.
Diger denemelerınızde negatıf mı oldu dusuk vs oldumu .
Önerim;
Ngs teknıgı
Cd56 testı ve
Era testı
Ben agostosta negatif sonuc aldim, sonra toparlanmak icin biraz ara verdim, 1 tane embyrom kaldi, son deneme olcak.... hakkimizda hayirlisi, Rabbim sevindirir insAlkahAmin canım hepimizi sevindirsin inşallah Allah razı olsun..Canm son durumunu hatirlayadim.Nasıl sonuçlanmıştı tedavin?