- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.941
Bizden paket fiyati olarak 2000 dolar istediler.Ngs de ise embriyo başına 250 dolar istediler canm.Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak pgt(genetik tani ) yaptiran varmi fiyatını soracaktım 4 embriyoyu 3 bin dolara yapılıyormuş.yanlismi duydum acaba sizlerin bilgisi varmı.doktorum pgt önerdi ama fiyat çok fazla
Çok fazla bence istenilen ben embriyo başına sadece 295 dolar verdimBizden paket fiyati olarak 2000 dolar istediler.Ngs de ise embriyo başına 250 dolar istediler canm.
Siz nerde tedavi oluyorsunuz ? Hangi kromozomlar da sorun var var ? Hangi işlem yapıldı ? Bana fişh yöntemi yapıldıBizden paket fiyati olarak 2000 dolar istediler.Ngs de ise embriyo başına 250 dolar istediler canm.
Evet fazlaymis bizimkine bakınca yine bize verilen fiyat iyiymiş diye düşündüm.Çok fazla bence istenilen ben embriyo başına sadece 295 dolar verdim
Ben tüp bebek tedavimi Adana'da görüyorum canm.Genetik merkezi Ankara'da Mikrogen.Biz tek gen hastasıyız. Eşim ve ben taşıyıcıyız.Daha önce bize de sadece fish yöntemi uygulandı. İlk tedavim negatif sonuçlandı. İkincisi pozitif sonuçlandı ancak myom vardı belki de ondan değerim katlamadi düşükle sonuçlanmıştı.Myomdan olabilir diye myomumu aldırdım. Bu defa her ihtimale karşı ayrıca ngs yöntemi uygulandı embriyolarıma. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..Siz nerde tedavi oluyorsunuz ? Hangi kromozomlar da sorun var var ? Hangi işlem yapıldı ? Bana fişh yöntemi yapıldı
Canim benim 4. Denemem olacak sebepsiz infertilite doktorda pgt önerdi iki merkez degistirdim herşeye bakıldı ama bi sebep bulunamadiDoktorun neden pgt yaptırmanızı istedi ?
Öyle canım oldukça pahalı bi yöntem benim birinci denemem malesef tutmadı şimdi ikinci denemede 3. Günüm inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim
Canim benim 4. Denemem olacak sebepsiz infertilite doktorda pgt önerdi iki merkez degistirdim herşeye bakıldı ama bi sebep bulunamadi
merhaba sevgili anne adayları. daha öncede yazdım bu sayfaya sadece umut olmak için yazıyorum. ben 4 kez düşük yapmış eşinde kromozom anomali olduğu anlaşılmış üç kere kürtaj olmuşbiriyim. rabbim bana 2012 yılında anne olmayı nasip etti. şimdi bir kızım var 6 yaşında çok şükür. rabbim sizlerede nasip etsin. sakın umudunuzu kaybetmeyin. olduğu kadar olmazsa kader inancını yitirmeyin. size duam şu: en az benim ki kadar çingene kızlarınız olsun.tanımıyorum sizi ama bilin ki sizi çok iyi analıyorum. dualarımdasınız. Allah yardımcınız olsun.
Canım hiç embriyo oluşmadı o zaman ? Düşük, tutmama gibi bi durum oldu mu ?
Sperm veya yumurta şekilleri normal mi görünüyo ?
Pgt de ne yapmayı önerdi doktorunuz ?[/QUOTE
canim sekillerimiz hersey normaldi 17 yumurta 11 dollendi 9 tane iyi kaliteydi dondurduk ilki kimyasal oldu ege üniversitesinde ikincisi tutmadı sonra erol tavmergen gittik histreskopi yapıldı çift embriyo konuldu.sperm de normal.kanda genetik pıhtılaşma bakıldı tutmayınca hiç biri pgt önerdi
Canım sekillerimiz herşey normaldi 11 yumurta 11 dollendi 9 tane iyi kaliteydi dondurduk ilki kimyasal oldu ege üniversitesinde ikincisi tutmadı erol tavmergene gittik histreskopi yapıldı çift embriyo konuldu tutmadı.spermde normal kanda genetik pıhtılaşma bakıldı sorun çıkmayınca pgt önerdi
canım adanada hangi merkezde tadavi görüyorsun acaba bende tedaviye basliyicamdaEvet fazlaymis bizimkine bakınca yine bize verilen fiyat iyiymiş diye düşündüm.
Ben tüp bebek tedavimi Adana'da görüyorum canm.Genetik merkezi Ankara'da Mikrogen.Biz tek gen hastasıyız. Eşim ve ben taşıyıcıyız.Daha önce bize de sadece fish yöntemi uygulandı. İlk tedavim negatif sonuçlandı. İkincisi pozitif sonuçlandı ancak myom vardı belki de ondan değerim katlamadi düşükle sonuçlanmıştı.Myomdan olabilir diye myomumu aldırdım. Bu defa her ihtimale karşı ayrıca ngs yöntemi uygulandı embriyolarıma. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..
Teskkur ederim canim insallah hepimiz mutlu haberler alirizTamam canım şimdi oldu direk pgt dediler sandım açıkcası neye bakıcaklar o zaman diye tedirgin oldum ama sana söylemek istemedim
Baya bi süreçten geçmişsiniz şimdi pgt istemesi normal doktorunuzun inşallah pgt den sağlıklı sana sımsıkı tutunacak bebeklerin döner hayırlı haberleri alırız
Adana'da kışla başkent hastanesinde tedavi görüyorum canm.Drum Esra hanim.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. .canım adanada hangi merkezde tadavi görüyorsun acaba bende tedaviye basliyicamda
Maşallah canım Allah bağışlasın. Sadece kendini değil burdakiler de düşünüyor olman çok güzel. Çok teşekkür ederim kendi adıma. Kızın doğal yoldan mi oldu tüp bebek tedavisiyle mi canm?merhaba sevgili anne adayları. daha öncede yazdım bu sayfaya sadece umut olmak için yazıyorum. ben 4 kez düşük yapmış eşinde kromozom anomali olduğu anlaşılmış üç kere kürtaj olmuşbiriyim. rabbim bana 2012 yılında anne olmayı nasip etti. şimdi bir kızım var 6 yaşında çok şükür. rabbim sizlerede nasip etsin. sakın umudunuzu kaybetmeyin. olduğu kadar olmazsa kader inancını yitirmeyin. size duam şu: en az benim ki kadar çingene kızlarınız olsun.tanımıyorum sizi ama bilin ki sizi çok iyi analıyorum. dualarımdasınız. Allah yardımcınız olsun.
Biz de cgh istedik ama eşim de ki kopan parçalar çok uç kısımlardaymıs o yüzden fish yapıldı ve ayrıca en riskli genlere de bakılsın dedi Bülent hoca 25 taneden 4 tane sağlıklı geldi çok şükür rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMaşallah canım Allah bağışlasın. Sadece kendini değil burdakiler de düşünüyor olman çok güzel. Çok teşekkür ederim kendi adıma. Kızın doğal yoldan mi oldu tüp bebek tedavisiyle mi canm?
Maşallah canım inşallah sana tutunur hayırlı sağlıklı evlat olurlar..Biz de cgh istedik ama eşim de ki kopan parçalar çok uç kısımlardaymıs o yüzden fish yapıldı ve ayrıca en riskli genlere de bakılsın dedi Bülent hoca 25 taneden 4 tane sağlıklı geldi çok şükür rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Amin canım hepimiz ki inşallah senin transferin ne zaman ?Maşallah canım inşallah sana tutunur hayırlı sağlıklı evlat olurlar..
Bunu bende merak edıyorum ngs ile transfer için brklemedeyım. Atasehır memorıaldaMemorialde pgt yaptırıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Merhaba bızde senepsı ınfertılıte.Canim benim 4. Denemem olacak sebepsiz infertilite doktorda pgt önerdi iki merkez degistirdim herşeye bakıldı ama bi sebep bulunamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?