Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canm biz de bebek kaybettiğimizde henüz yaşarken örnek kan aldılar bebekten,ben ve eşimden.Öyle ortaya çıktı sorunumuzun ne olduğu. Sizde de önce bebekten aldıkları kas parçasına bakarlar sonuç alınmazsa sperm analizi yapılır ordan mi kaynaklanıyor sorun diye.Mantıklı yani bence. Evet çok pahalı bir tedavi,sizin ilk olunca biraz daha pahali ama inşallah ikinciye gerek kalmaz evlatlarınıza kavusursunuz da bir ihtimal ikinci tedaviyi görseniz bile sorunun ne olduğu bilindiği için ona ekstra para harcama gibi bir durumunuz olmaz.Henüz riskinizin yüzdesi de belli değildir.

Aynen canim yuzdesi derken yuzde 25 tekrar hasta olma ihtimali var.benim benim bebegimin hastaligini tasidigim kesinlesti ama esimde farkli cikti.onun icin onu kesinlestirmeye calisiyolarki.embriolarda sadece saglikli olani degil tasiycida bulursak bizim gibi o sansimizda olsun diye biraz daha yukselsin diye.birde ben bebegimden once 3 dusuk yasadim onun icin bazi tahlillerde yaptirdik hormon kan pirtilasmasi falan bide genetik analiz.devlette yaptirdik bunlari.sonuclarda bi sikinti cikmadi genetik analizi bekliyoruz insallah ondada bisey cikmaz.genetik analizide neden onceki dusukler oldu baska biseymi var diye.bakalim hayirlisi

deepliner canım nasılsın? Sesin çıkmıyor seni merak ettim..
hayat merhaba canım , bu yılı bitirelim artık diye bekliyorum. ocay adetimle transfer olacak inşallah. bu defa umarım herşey yolunda gider diye dua ediyorum . tek embriyo şansım var inşallah tutunur ve güzel sonuçlar alırız. bakalım hayırlısı sen nasılsın?

merhaba, aramıza hoşgeldin . allah sabırlar versin çok zor şeyler bu yaşadıkların.yaşadıklarımızdan pay biçerek sana sadece şunu söyleyebilirim. doktorunuz sizi biraz farklı yönlendirmiş. bu yapacakları şeyler gerçekten gereksiz ve boşu boşuna hem zaman hem para kaybı.1.si sende ve eşinde bir taşıyıcılık var ve bu durumda sizlerin ailelerinizin genetik taramalarını yapmaya gerek bile yok. çocuk yapmaya çalışan sizlersiniz ailelerinizde olsa ne olmasa ne. ve kime ne, sadece doktorların ellerinde kalacak bir data bu . sizin hiç bir işinize yaramayacak . boş yere para harcatacaklar size. 2. si kaybettiğiniz bebeğinizin de testini yapmalarına hiç ama hiç gerek yok. ondan çıkacak sonuç da sadece kullanılmayacak bir data olacak. size yapılacak tek bi şey var o da genetik taramalı tüp bebek tedavisi. bu testlere harcayacağınız paraları bu tedaviye harcamanız çok daha mantıklı. doktorlar sadece meraktan araştırmak istiyorlar özellikle genetikçiler. bana kalırsa siz kimseden bir araştırma istemeyin. sadece yapılması gereken şey senden ve eşinden alınan kan örneği ve bakılan genetik tarama testi olacak. o sonuçlar çıktıktan sonra microgen volkan hoca ya da genetiks hakan hoca ile ücretsiz görüşüp bilgi alabilirsiniz. türkiye'deki en önemli iki genetikçi bunlar. volkan hoca ankarada , hakan hoca istanbulda. eğer iki yerde de yaşamıyorsanız telefonda da görüşebiliyorsunuz. onlar da size konuştuğunuzda sizdeki genetik testlere bakıp ya fish , ya cgh ya da ngs yapılması gerekiyor diyecekler. o kadar hepsi bu. bu bilgiyi de öğrendikten sonra iyi bir tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaksınız.. inşallah yolunuz açık olsun. bu kadar net yazmamın sebebi, ben de sizin kadar olmasa da doğmadan 7 aylık bebeğimi kaybettim ve kaos yaşadığım için ne yapacağımı bilememiştim .üstelik kaybettiğim bebek genetik taramadan geçmiş( fish ) embriyoydu, sonrasında bebekten alınan kanla çoooook detaylı bikaç test daha yaptırdık sırf meraktan, ve yapılan testlerin sonucu bize hiç birşey kazandırmadı sadece para kaybettirdi. bilginiz olsun.. sormak istediğiniz birşey olursa mail de atabilirsiniz bana. deepliner15@gmail.com

Ben de iyiyim canım. Ocak ayında Allah nasip ederse benim de transferim var..Ayy canm görüyor musun aynı zamana denk gelecek ve inşallah güzel sonuçlar alırız..Senin tahmini ne zamana gelir?Benimki Ocak ayının sonlarına gelecek diye tahmin ediyorum.

aaa benim de öyle canım adetim tahmini 20 ocak gibi gelecek görünüyor. yani tam olarak ocak sonunda transfer görünüyor. beraber bekleyeceğiz inşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız canım.

Hmm evet canm söylemiştin hatırladım.İnşallah sonuç netleşir ve hızlı bir şekilde ilerlersiniz.Bizim riskimiz de %25 tedavilerde genelde sağlıklı sayısı fazla çıktı ama tabi belli olmuyor.

M mlknur aynen canım ailenizden istenen test gereksiz.Sadece kendileri icin merak ediyorlarsa yaparlar ama bunun size hiçbir faydası olmayacak.Boşuna para harcamayın o konuda.Bence eşinde de tasiyicilik var.Çünkü tek başına taşıyıcı olunca sorun olmuyor.Ancak eşlerin ikisinde varsa sıkıntı. Ama tıp ta gelişiyor. Bu şekilde tüp bebek tedavisi görüp embriyolarınıza da fish,cgh ya da ngs hangisi uygunsa deeplinerin söylediği gibi genetikciniz söyler zaten.Ona göre bir yöntem uygulanır. Bizim embriyolara da microgene de bakıldı. Volkan hoca,Süleyman hoca,Evrim hoca orda isimlerini duyduklarım.

aaa benim de öyle canım adetim tahmini 20 ocak gibi gelecek görünüyor. yani tam olarak ocak sonunda transfer görünüyor. beraber bekleyeceğiz inşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız canım.
Ayy ne iyi ya sevindim.Bak canım ne sıkıntılardan geçtik. İnşallah ardı ardına yüzümüz gülecek.Ben ayin 7 8i gibi reglimi bekliyorum.O zaman 26 27 ya da 28i falan olur değil mi transfer?

Cok sagol cnm aciklaman icin dedigin hakan beylede gorustuk cnm istanbulda oturuyorum keske senin dedigin gibi olsa ama malesef hakan beyde aynisini dedi.zaten bahceciyle genetiks ayni binada altli ustlu.hakan beylede ucretsiz gorustuk ilk orasi oyle dedi.sonra bahceciye gittik orasida ayni diyince onlara guvendik.memoriallede gorustuk telde tam bisey demesede onda hemen hemen oyle dedi.keske senin dedigin gibi olsaydi ama bunun icin daraldim bunaldim.daha baslamadan mahfoldum.icimdeki yaralari kanattilar.yavrumun acisini anlatirken bile onkar hic bisey yokmus gibi dinlediler.cok robotlasmislar artik duygu diye bisey yok bu doktorlarda. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi...

ARKdaşlr aylardır böyle bi grup arıyordum. Eşimde dengeli translokasyon var ve bu sebepten azospermi. Translokasyon 1-6 kromozolarda. Tese olucak ocak ayında 20 si gibi transfer bulunursa eğer. Çok korkuyorum var mı duyduğunuz bildiğiniz olumlu sonuç alan.

Arkadaşlar eşinde resiprokal translokasyonu olan var mı tesede bulunan lütfen yazsın umut olsun
Benim eşimde dengeli translokasyon var. Ngs ile tüp bebek deneme aşamasındayız.ama moralim çok bozuk.5. Güne 3 embriyo kaldı içlerinde sağlıklı olacak mı çok merak ediyorum ve endişeleniyorum.sonuçlarda 20 günde fln çıkıyomuş benim gibi olan var mı nolur yaZın

Benim ngs den sonucum 4 günde geldi canom benim de 6 tane gitmişti. Ben çok daha fazla bekliyordum ama maalesef. Daha erken de çıkabilir yani bana da 10 günde ancak çıkar demişlerdi ama 4. Günde aradılar. İnşallah hepsi sağlıklı gelsin

Kaç tane yumurtadan 3 embriyo kaldı acaba? 3 tane den sağlıklı çıkar inşallah sen içini rahat tut bayarel
6 yumurtadan 3 kaldı.eşimde de 3 te 1 sağlıklı oranı çıkmıştı.11 yaşında bir kızım var sağlıklı kızım iki düşüğüm var.6 7 yıldırda hiç hamile kalamadım.bir kere negatif tüp bebek denedik ama tutmadı sorunu bilmiyoduk yeni öğrendik.bu ilk ngs olacak

Bana umut oldun canım çok sevindim senin adına hangi şehirde yaptırdın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…