- 22 Ocak 2016
- 256
- 131
- 103
- 42
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.781
Bence eşittir sonuçta her sperm de translokasyon yoktur, tamamen şans, 10 tane yumurta gönderirsin 20 sağlıksız gelir 1 tane gönderirsin sağlıklı gelir yani böyle bi oran yok. Sperm fish testi yaptırsaydınız keşkeCanım onu hicbir Dr diyemez.Sizi çocuk sahibi yaparım diyende Dr olamaz.Bizimiz işimiz kadere kalmis.Dr en iyi imkânı ,teknolojiyi,bilgi birikimini kullanarak tedavi yöntemini ve seyrini belirler ama seçilen sipermin sağlıklı ololup olmadığını bilmiyorlar.Sansa kalmis.Nitekim o da öyle dedi.Dr iyi sempatik biri.İnsani germiyor. Benim düşüncemi her kromozom kopmasi ayni mi.Bizde 1.ve 2. Başkasında 6 ve 10 bir başkasında daha farklı.Bu farklı kromozomlarda ve farklı yerlerdeki kopmalar sağlıklı embriyo bulma sansimizida farklı mi etkiliyor??? Benim şansım 2 ve 10. Kromozomlarda wsinde kopma olup ta hamile kalan biriyle eşit mi? Bunu öğrenmek istiyorum
Bence bunu düşünmemeye çalış, eşinin sperm değeleri nasıl ?Canım onu hicbir Dr diyemez.Sizi çocuk sahibi yaparım diyende Dr olamaz.Bizimiz işimiz kadere kalmis.Dr en iyi imkânı ,teknolojiyi,bilgi birikimini kullanarak tedavi yöntemini ve seyrini belirler ama seçilen sipermin sağlıklı ololup olmadığını bilmiyorlar.Sansa kalmis.Nitekim o da öyle dedi.Dr iyi sempatik biri.İnsani germiyor. Benim düşüncemi her kromozom kopmasi ayni mi.Bizde 1.ve 2. Başkasında 6 ve 10 bir başkasında daha farklı.Bu farklı kromozomlarda ve farklı yerlerdeki kopmalar sağlıklı embriyo bulma sansimizida farklı mi etkiliyor??? Benim şansım 2 ve 10. Kromozomlarda wsinde kopma olup ta hamile kalan biriyle eşit mi? Bunu öğrenmek istiyorum
Siz yaptirdiniz mi? Nasıl bir test bu?10 tane gönderirsin 10 tane sağlıksız gelir demek istemiştim
Düşük canım.Totalde 10 milyon,morfoloji sıfır, Sizinkiler nasıl?Bence bunu düşünmemeye çalış, eşinin sperm değeleri nasıl ?
Bizim sadece 50 motil üzeri sperm yazıyor yani tane ile çıkış var ama hepsi hareketli. Eşim proxeed plus diye bi ilaç kullanıyor spermlerin daha kaliteli olması için. Bi testimiz de sperm sayımız da 750.000 çıkmıştı yani dalgalı çıkıyorDüşük canım.Totalde 10 milyon,morfoloji sıfır, Sizinkiler nasıl?
Eşin bence proxeed plus kullansınDüşük canım.Totalde 10 milyon,morfoloji sıfır, Sizinkiler nasıl?
Siz yaptıracak mısınız?Canım bu sperm de fish tekniğinde olasılık hesaplanıyor yani % kaçında trasnlokasyon olabilir diye.
CANIM BUNU YApmak için sperm sayısının 50.000 ve üstü olması lazımmış,bir sonra ki tedavim de o sayı olursa düşünebilirim ama pahalı galiba işlemlerSiz yaptıracak mısınız?
Evet 1200 tl cnmCANIM BUNU YApmak için sperm sayısının 50.000 ve üstü olması lazımmış,bir sonra ki tedavim de o sayı olursa düşünebilirim ama pahalı galiba işlemler
Blastosist aşamasında embriyo dan hayatı parça alınmıyor pgt de 3. Günde zarar verilebiliyor genel görüş embriyo nun blastosist olması yönündeYa ben her şeyi anlıyorum da bu 5. güne embiriyo gitmesi tedaviye zarar ver miyor mu sonuçta 3. gün embiriyo ile hamile kalan binlerce kişi var. 5. Güne embiriyo gitmesi çok zor değil mi
En azından 5. güne gitmesi için extra bir tedavi uygulansa embiriyoyaBlastosist aşamasında embriyo dan hayatı parça alınmıyor pgt de 3. Günde zarar verilebiliyor genel görüş embriyo nun blastosist olması yönünde
Cnm belki labaratuar iyiyse o olabilir ama bilemiyorum benim embriyom 6. Günde pgt oldu sağlıksız çıktıEn azından 5. güne gitmesi için extra bir tedavi uygulansa embiriyoya
Sizin hangi hastanedeydi tedaviniz ?Cnm belki labaratuar iyiyse o olabilir ama bilemiyorum benim embriyom 6. Günde pgt oldu sağlıksız çıktı
Şu an ikincisine karar vermedimSizin hangi hastanedeydi tedaviniz ?
İLK tedavi neresiydiŞu an ikincisine karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?