Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Toplanamamasından ziyade açıklamama yapılamaması seni düşündürüyor. Sebep saydıklarından olabilir. Semra Hanım'la görüşmeyi denesen?

Evet aynen oyle canim. Sebep nedir? Neden boyle oldu? Bilelim ki bir sonraki step icin ona gore davranayim .
Yapmam gerekn bir sey varsa yapayim.
Ya da arada olur boyle sebebi yoktur desinler ona da varim.
Ama icime sinen bir cevap sadece.

Ulasabilecegimi pek sanmiyorum kendisine ama denerim.
Ya normalde onalrin aramasi gerekmez mi? Sonucta bu istisnai bir durum oyle degil mi?
Ben de cok mu sey bekliyorum nedir.
Tedavi bitti ben hassaslastim galiba.

Evet bayağı yoğun olduğu söyleniyor. Onların arayacağını düşünmüyorum açıkçası. Sen dene. Hayır çok şey beklemiyorsun, herkesin beklediğini bekliyorsun.

Kızlar ben kalkıp yatayım. 2 gündür feci uykusuzum, yarın da evde değilim önce hastane sonra iş görüşmesi. Herkese hayırlı geceler.
lavequecim imtihanımızı en hayırlı şekilde, yavrularımıza kavuşarak geçmeyi umuyorum. Dualarım seninle. Kendine dikkat et.

Kızlar ben kalkıp yatayım. 2 gündür feci uykusuzum, yarın da evde değilim önce hastane sonra iş görüşmesi. Herkese hayırlı geceler.
lavequecim imtihanımızı en hayırlı şekilde, yavrularımıza kavuşarak geçmeyi umuyorum. Dualarım seninle. Kendine dikkat et.

Canim sana da iyi geceler.
Yarin hersey yolunda gitsin insallah.

Nilcim,
Hic sorun degil , tek tek cevap vereyim sorularina. Bir yere variriz belki sonunda.
Yas 36
11 yillik evliyim.
Hayir semra hanim hic muayene etmedi beni. Ilk gorusmede sadece geldi benim dr ile gorusmemin sonunda 2 dakikada bir konsultasyon yapti ve cikarken de kromozom translokasyonu olan vakalarda ilkinde tutmayabilir 2-3 denemek zorunda kalabilirsin diyerek moralimi duzeltti:KK17:
Hangi embryolog bakti sanirim serkan adinda bir bey.
Yasemin hemsire ile de hic konusmadim. Beni surekli baska baska isimler aradi. En az 6 hemsire adi sayabilirim sana ama aralarinda yasemin yoktu , eminim.
Cok mu kimsesiz dal gibi sallanmisim ortalarda ha ne dersin?
Gerci dogru kromozomlu embryo olmasi onemli benim icin. 50 tane yumurta da olsa bunun 40 i da dollense duzgun kromozom yoksa benim icin bir sey ifade etmiyor ama bu tedavimde hic yasamadigim seyleri yasadim ben. En cok yumurta elde etmem gerekirken bir talihsizlikle en az yumurtayi elde ettim. Yumurta toplama sonrasi hic olmayan fos diye tuvaleti kipkirmizi yapan kanamam oldu. Neyse ki devam etmedi. Yumurtalarim gelisti ama yavas gelisti sanirim biraz. 12. Gun catlatma ignesioldum, belki normaldir bilemiyorum uzun protokol oldugu icin ama benim kisa protokollerde 9. Gun gibi oluyordu catlatma ignem yanlis hatirlamiyprsam.uzun protokol yapmalarinin sebebini de cok yumurta elde etmek amacli oldugunu soylediler ki sanirim dogru bir sey. Uzun protokolde bu sayi ise ben kisa protokolu dusunmek bile istemiyorum.
Ya deniycem diyorum deniycem de insallah ama umudum pek az benim.

Tedaviye baslamadan once fsh hormonuna bakildimi canim?
AMH ANTI_MULLER HORMONU YUMURTA REZERVINI GOSTEREN HORMON evet biliyorum uzun protokolde fazla yumurta elde edildigini fakat neden yumu top islemi sonrasi kan gelsin saskinim vallahi bendede gelmisti ama cook hafif pembemsi merkezde betul ve funda hanim yeni gelmisler hic tanimiyorum fakat orada hale karagözoglu vardi inanki süper birisiydi helede opuda maalesef ayrilmis ben inaniyorumki gelenlerde iyidir ama bak canim
Egerki orada tekrar deneme yapacaksan tabiki bu senin kararin orasi coooook iyi bir merkez bundan hic suphem yok inan israrla semra hanimi isteyeceksin
Benim icin erkek dr fark etmez diyorsan mustafa acet ve mustecep bey var hemde coook iyi doktorlar merkezde arkadaslarim olmustu onlar coook memnunlardi her ikisindende.
Yasemin hemsire mukemmel birisi bas hemsire eger kendisiyle gorusurum istersen arkadasin ayni zamanda memorial benim ikinci evim sayilir doktoruyla hemsiresiyle mukemmel bir ekip en ufat detayi bile gözden kacirmiyorlar saskinim inan
Birde nurdokuzeylul var cok cici ve cana yakin hemde hastalariyla cook ilgili onuda isteyebilirsin Allahim islerini asan eylesin elbet her zorun yaninda kolaylikda vardir öptum canim

Buradayım ben de. Eşimle en son 1 hafta önce birlikte olduk ve yarın spermiogram yaptırmayı düşünüyorduk ama sürenin uzun olması iyi değilmiş bunu da yeni öğrendim. Yarın doktora mecburen söyleyeceğiz de acaba yaparlar mı yapmazlar mı :26: Acemi olmak hiç iyi değil :KK50:

1 hafta baya uzun bi süre canım, sonucu etkiler. dr.a söyleyin mutlaka, gerekirse sonra gelin diyebilir.
3 gün bitmeli, 5 günü de geçmemeli.
en ideali 3 gün bitmiş, 4.günün içindeyken
72-96 saat arası yani.

biz test verdiğimizde saatine bile dikkat etmişti dr.
tüp bebekte de söylediler 3 gün önce daha uzun olmasın diye

Tedaviye baslamadan once fsh hormonuna bakildimi canim?
AMH ANTI_MULLER HORMONU YUMURTA REZERVINI GOSTEREN HORMON evet biliyorum uzun protokolde fazla yumurta elde edildigini fakat neden yumu top islemi sonrasi kan gelsin saskinim vallahi bendede gelmisti ama cook hafif pembemsi merkezde betul ve funda hanim yeni gelmisler hic tanimiyorum fakat orada hale karagözoglu vardi inanki süper birisiydi helede opuda maalesef ayrilmis ben inaniyorumki gelenlerde iyidir ama bak canim
Egerki orada tekrar deneme yapacaksan tabiki bu senin kararin orasi coooook iyi bir merkez bundan hic suphem yok inan israrla semra hanimi isteyeceksin
Benim icin erkek dr fark etmez diyorsan mustafa acet ve mustecep bey var hemde coook iyi doktorlar merkezde arkadaslarim olmustu onlar coook memnunlardi her ikisindende.
Yasemin hemsire mukemmel birisi bas hemsire eger kendisiyle gorusurum istersen arkadasin ayni zamanda memorial benim ikinci evim sayilir doktoruyla hemsiresiyle mukemmel bir ekip en ufat detayi bile gözden kacirmiyorlar saskinim inan
Birde nurdokuzeylul var cok cici ve cana yakin hemde hastalariyla cook ilgili onuda isteyebilirsin Allahim islerini asan eylesin elbet her zorun yaninda kolaylikda vardir öptum canim

merhaba canım,

hayır fsh hormonuma bakmadılar guzelım . ıkı kere soylememe ragmen ultrason goruntusu normal , gerek yok dedıler.
yok AMH falan da bakılmadı. cunku ultrason goruntusune bakarak karar verdıler. benım Umut Tup Bebek de yapan arkadasım da vardı , ona da bakmamıslardı . o yuzden cok sasırmadım . her yerde sıstem farklı oluyor.
gel gelelım kanamama.. ben de cok sasırdım ama Funda Hanımı arayıp sordum . olabılır onemlı degıl , devam ederse ara dedı. nıye oldu bılmıyorum bundan once hıc basıma gelmedı . ama herhalde cok ugrasmıs olabıleceklerınden dıye tahmın edıyorum.
ben de Memorıalda yapmak ıstıyorum , sevdım merkezı , ama bu sefer Semra Hanımı ısteyebılırım ama Semra Hanımı'ın da her talebe cevap verebılecegını sanmıyorum. Pek aklıma yatmıyor.Semra Hanım takıp ettıgınde artı bır para mı oduyoruz ? Nasıl oluyor? Yanı herkes ıster Semra Hanım'ı o zaman . Br daha Memorıalda yaparsam ama oncesınde benım bu sorunu halletmem gerek. benım cok moralım bozuldu gercekten . ve kımse de bana mantıklı bır acıklama yapamıyor , ısın en kotu tarafı da o. Funda Hanım bır seyler soylemeye calıstı. hatta Funda Hanımın opusunun oldugu gun aynı zaman da Mustecep Bey de opudaydı ve benden yumurta gelmeyınce Mstecep Beyı de cagırmıs yanına ve bır de sen bak demıs . o da bakmıs , denemıs , olmamıs. sonrasında Mustecep bey ıle de gorustuk. o da boyle anlattı . ama NEDEN ? ve bana NEDEN kımse mantıga yatkın bır sey soylemıyor ?
Funda Hanımı bız cok sevdık . Ama bır daha orada tedavı olmaya ıkna olursak dr degıstırırım sadece ne olabılecegını gormek ıcın , Funda Hanımı sevmedıgım veya guvenmedıgım ıcın degıl. ama basıma garıp garıp olaylar geldı. o kanama bıle cok sasırtıcı ve korkutucuydu ama Funda Hanım onemsemedı. Umuyorum onemsızdır. Ona da kafam takılmadı degıl .

yanı bır tedavı bıttı ama benım kafam darma duman oldu Nil. Tamam olmadı, saglam bulunamadı ama benım 6 yumurtama ne oldu?

bu arada ılac yanlıs kosullarda saklanmıs olabılır ve etkısını gostermemıs olabılır dedıler oradan . belkı ama , bır ıhtımal.
ben de bugun eczaneye gıttım sabahtan ve ıcımı rahatlatmak ıcın bır tane ılac ıstedım ovıtrelle. ve uzerındekı son kullanma tarıhıne baktım. cunku ben bakmamıstım uzerıne ve sonra farkettım kı benımkının uzerınde fıyat yazıyordu. hanı artık ılacların uzerınde fıyat yazmıyor ya.. acaba dedım?? ama yok gosterdıgı ılacların da uzerınde etıket var ve 2013 son kullanması kı zaten bu eczane ınanılmaz yogun sırkulasyonu olan ve bus ısın cok fzla bılıncınde olan bır yer. ben yıne de sabah gıttım bakın dedım ıs bıttı yapacak bır sey yok. boyle bır ıhtımal var mı? hayır dedıler mumkun degıl. kı ben de boyle dusunmustum zaten .

yanı durum bu. cok uzun yazdım ama sanırım benı bıraz sıktı bu belırsızlık . ya dıyorum obur sefer de boyle olursa? sebebını bıleyım kı boyle olmaması ıcın elımden gelen bır sey varsa yapayım. ama sebep ne ? bılmıyoruz.

laveque üzülme diyeceğim ama biliyorum az da olsa üzüleceksin. Üzül ama içine atma. Herşeyin hayırlısı Allah'tan. Biliyorsan Kur'an da da var. " Birşeye OL DERSE !! " olacaktır. İster tedavi yanlış olsun, ister doktor acemi olsun. Ben bu olaya biraz kaderci yaklaşıyorum. Bir de bu sitede yazılanları okudukça rahatlıyorum. 2.3. 5. denemelerinde hamile kalanlar var. O yüzden morilimizi yüksek tutup önümüzdeki maçlara bakacağız :) Biliyorsun bizim durumumuzda yumurtanın döllenmesi de yetmiyor. Bir de o döllenen embriyonun sağlıklı olması gerekiyor. Bu da tamamen şans denilen benim kader diye adlandırdığım faktör :) Ama eğer için rahat değilse bence doktor Semra Hanım ile görüş. Bu senin hasta olarak en doğal hakkın. Eğer tedavini yine Memorial'da göreceksen Semra Hanımın işlemlere girmesini iste. Sana bunu yapmaları gerek. Biraz talepkar olmaktan zarar gelmez. En azından 2. tedavinde için daha rahat olur...

Hayırlısı olsun senin için...

Kızlar yazdıklarınızı boş dersimde okuyabildim.

Leaveque, bilgisayarda internete bir şeyoldu, modem bozuldu yine sanırım. Eve de geç gidiyorum bu hafta ancak okulda bakarım düzeltmeye de gelemez kimse.

Dün akşam bir arkadaşa baktırdım seni merak ettim. Akşam öğrendim üzüldüm canım. Ben de başlayacağım biliyorsun. Benim de rezervim az belki ben de aynı sorunu yaşayacağım.

Semra Hanım görümcemin de transferinde yoktu. Bilmiyorum nasıl görüşülüyor...

Ben de burada başlayıp İstanbulda devam edeceğim mecburen...

Kızlar yazdıklarınızı boş dersimde okuyabildim.

Leaveque, bilgisayarda internete bir şeyoldu, modem bozuldu yine sanırım. Eve de geç gidiyorum bu hafta ancak okulda bakarım düzeltmeye de gelemez kimse.

Dün akşam bir arkadaşa baktırdım seni merak ettim. Akşam öğrendim üzüldüm canım. Ben de başlayacağım biliyorsun. Benim de rezervim az belki ben de aynı sorunu yaşayacağım.

Semra Hanım görümcemin de transferinde yoktu. Bilmiyorum nasıl görüşülüyor...

Ben de burada başlayıp İstanbulda devam edeceğim mecburen...

canım merhaba ,

bana rezervın az demedıler kı?
yasına gore normal dedıler, kaldı kı toplan 9-10 yumurta buyudu bende , rezerv pek de az degıl bence.
ben kendım arastırdım buldum ınternette rezervı az ve yası gecmıs hastalarda bu tur durumlar olabılıyor dıye.
ama bız yası gecmıs hasta grubuna gırmıyoruz. ve bana da rezerv az demedıler, demek o gruba da gırmıyorum.
kaldı kı gırseydım bunun acıklamasını yapmak cok kolay degıl mıydı?

canım merhaba ,

yasına gore normal dedıler, kaldı kı toplan 9-10 yumurta buyudu bende , rezerv pek de az degıl bence.
ben kendım arastırdım buldum ınternette rezervı az ve yası gecmıs hastalarda bu tur durumlar olabılıyor dıye.
ama bız yası gecmıs hasta grubuna gırmıyoruz. ve bana da rezerv az demedıler, demek o gruba da gırmıyorum.

lavegue mrb canım, malesef olmamış üzüldüm hayırlısı bu demekki.. inşallah bir dahaki denemende herşey yolunda gider canım ve güzel sonuçlar alırsın...

canım merhaba ,

Canım ben sistemi anlamıyorum. Bana Nur Hanım rezervin pek iyi değil dedi ama test istemedi. Arda Bey de yok gayet iyi dedi. Ben adet aralarım uzadı azaldı miktar dedim o da amh, fsh, e2 istedi. Biliyorsun amh 0.3 iyi değil. Senin niye oldu anlamadım. Ama şunu diyeyim ben amh yi öğrenince üzülerek Nur hanımı cepten aradım hatta ağladım telde. Benim tüm ayrıntılarımı hatırladı, teselli etti. İhtimalleri söyledi.

Ama ben Ataşehir Memorialle devam etmek durumundayımBuradaki dr m ile Cem bey arkadaş. Bilmiyorum ama yumurta sayısı beni de geriyor. Sabah ilk geciktiricimi içtim. Hayırlısı...

Sen de netleştirdikten sonra her şeyi, yeniden başlayacaksın inşallah.

chnb canım ben de Ataşehir Memorial'ı düşündüm. Çünkü evime daha yakın. Ancak Şişli'de yapılması mecbursa oraya da giderim. Senin Ataşehir Memorial ile ilgili bilgin var mı ? Acaba doktor iyi mi ? Laboratuvar nasıl ? :26:

Canım ben sistemi anlamıyorum. Bana Nur Hanım rezervin pek iyi değil dedi ama test istemedi. Arda Bey de yok gayet iyi dedi. Ben adet aralarım uzadı azaldı miktar dedim o da amh, fsh, e2 istedi. Biliyorsun amh 0.3 iyi değil. Senin niye oldu anlamadım. Ama şunu diyeyim ben amh yi öğrenince üzülerek Nur hanımı cepten aradım hatta ağladım telde. Benim tüm ayrıntılarımı hatırladı, teselli etti. İhtimalleri söyledi.

Ama ben Ataşehir Memorialle devam etmek durumundayımBuradaki dr m ile Cem bey arkadaş. Bilmiyorum ama yumurta sayısı beni de geriyor. Sabah ilk geciktiricimi içtim. Hayırlısı...

Sen de netleştirdikten sonra her şeyi, yeniden başlayacaksın inşallah.

benım de anlamadıgım su. Nur Hanım istemedı tamam , Arda Bey ıstedı.
sımdı dıyelım benım yumurta rezervlerım az. az olsa 9-10 yumurta buyur mu ? tamam cok da degıl , bundan yıllar once cok daha fazla sayı vardı , ama sonucta az deyınce
1-2 olusmuyor mu? ben mı yanlıs dusunuyorum?

baslayacagım elbet guzelım ama su konu bır netlessın ıstıyorum.
Nur Hanım alternatif olarak ne dedı sana?
sonucta rezervın az ya da fazla, sonuc tup bebek degıl mı?

kızlar merhaba ...
Yazdıklarınızı okudum maşallah döktürmüşsünüz yine.
Aklımda kaldığı kadarını yazayım.
incitanemin testleri ve iş görüşmesi varmış.inşallah ikide olumlu olur.hakkında hayırlısı olsun.
Laveque canım aklandılarmı derken drların temize çıktımı senin gözünde demek istedim.
Canım bence tesadüfi bir olaydı senin başna gelen.yani mmutlaka bir sebebi vardır ama bir ihmal olduğunu düşünmüyorum.bundan sonraki tedavinde protokol değiştirirler bence.birdaha yaşamazsın inşallah.
Nilcim mevlananın paylaştığın sözüne bayıldım ve hemen facede paylaştım.teşekkür ederim paylaşımın için.

kızlar merhaba ...
incitanemin testleri ve iş görüşmesi varmış.inşallah ikide olumlu olur.hakkında hayırlısı olsun.
Laveque canım aklandılarmı derken drların temize çıktımı senin gözünde demek istedim.
Canım bence tesadüfi bir olaydı senin başna gelen.yani mmutlaka bir sebebi vardır ama bir ihmal olduğunu düşünmüyorum.bundan sonraki tedavinde protokol değiştirirler bence.birdaha yaşamazsın inşallah.
Nilcim mevlananın paylaştığın sözüne bayıldım ve hemen facede paylaştım.teşekkür ederim paylaşımın için.

kızlar merhaba ...

canım merhaba ,

ben doktorda hata oldugunu dusunmuyorum zaten tatlım. gercı net bır acıklama yapılmayınca ınsanın aklına her turlu sey gelıyor ama
bu kadar profesyonel bır yerde boyle bır sey olma ıhtımalı de cok dusuk.

bu arada sabah eczaneye gıttım. sordum. uzerınde fıyat etıketı olan ovıtrelı verdıler bana ve tarıh 2013 ıdı.
yanı ılacla ılgılı bır sorun degıl. zaten aldıgım eczane de sırkulasyonu cok olan bır yer, ihtimal hıc vermıyorum.

butun bunlar tesaduf dıyorsun yanı??
ne bıleyım ben hıtucu ya valla karıstım ben .

X