- 16 Mart 2007
- 1.918
- 9
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.981
eveeeet arkadaslar hastaneden esimi aramislar 14 yumurtadan
6 tane embriyo olusmus ve simdilik bukadar daha cokda olabilirmis
cok sukur pazartesi biopsi yapilacak ve sali gunude pgd yapilacakmis
ne olur bana bol bol dua edin arkadaslar sali gunu yerlestirme icin
hastaneye giduicem ve orada pgd sonuclarini alicam 1 taneye bile raziyim
rabbim duy sesimi ne olur
cok saolun arkadaslar allah razi olsun bugun yine aradilar hastaneden
6 embriyo olmus yarin insallah pgd e girecek ve ogleden sonra transfer yapilacak
allah yardim etsin ins. olumlu sonuclarla gelirim yarin sizlere mutlu haberi vermeyi bende cok istiyorum
6 embriyo olmus yarin insallah pgd e girecek ve ogleden sonra transfer yapilacak
allah yardim etsin ins. olumlu sonuclarla gelirim yarin sizlere mutlu haberi vermeyi bende cok istiyorum
arkadşlar sizlere bi sorun olacaktı,bizdende pgt istediler ist da nerede yaptrdınız ve kaça yaptrdınız yazarsanz çok memnun olurum
Bizde tüp bebek tedavisini İst yaptırdık ama pgt için bizimkileri Ankaraya göndermiştiler...
gozun aydin canim allahtan bi ytane cikmis ya hic cikmasaydi hem kactane caikarsa ciksin bi tane koycaklardiselam arkadaslar 6 embriyodan sadece 1 i saglikli cikmis
onuda transfer yaptilar hayirlisiyla ins. 8 subatta tes gunum
kizlar rabbim hepinizin yardimcisi olsun
gozun aydin canim allahtan bi ytane cikmis ya hic cikmasaydi hem kactane caikarsa ciksin bi tane koycaklardi
insallah sijmsiki tutunmustur annesine
duam seninle
allaha emanet olun ikinizde
cok sukur canim ben 1 taneyede raziydim elhamdulillah
annesi babasi onu dort gozle bekliyo insallah slki tutunur da birakmaz beni
gercekten inanilmaz bir his allah im en kisa surede sanada yasatsin
oy canim ne guzel bi habr cok mutlu oldum... Rabbim insallah yuzunu guldurur....bol bol dua insallah....artik hepiniz hamile kalin anne olun insallah
özlemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah. bebeğin sana sımsıkı tutunsun, sen de bizlere umut ol..
bizim ilk transferimiz temmuzda kimyasal gebelikle sonuçlandı. aralık ayında dondurulmuş embriyom ile denedik ama maalesef boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum
eşime daha başlamadan önce genetik test yapılmıştı ama bana bakılmamıştı. şimdi bana da bakılacak ve embriyolarımıza pgt yapılacak. doktorum nisana kadar bekleyelim dedi.. kısmet bakalım ne olacak..