Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

eveeeet arkadaslar hastaneden esimi aramislar 14 yumurtadan
6 tane embriyo olusmus ve simdilik bukadar daha cokda olabilirmis
cok sukur pazartesi biopsi yapilacak ve sali gunude pgd yapilacakmis
ne olur bana bol bol dua edin arkadaslar sali gunu yerlestirme icin
hastaneye giduicem ve orada pgd sonuclarini alicam 1 taneye bile raziyim
rabbim duy sesimi ne olur

Rabbim yar ve yardimcin olsun o bekleme varya sNki zaman hic gecmiyor....insallah dilegine kavusursun

özlemcano canım hakkında hayırlısı olsun.inşaallah rabbim senin içinde ol der de bebeğine yada bebeklerine hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun.gelişmelerden haberdar et sevgiler...

cok saolun arkadaslar allah razi olsun bugun yine aradilar hastaneden
6 embriyo olmus yarin insallah pgd e girecek ve ogleden sonra transfer yapilacak
allah yardim etsin ins. olumlu sonuclarla gelirim yarin sizlere mutlu haberi vermeyi bende cok istiyorum

6 embriyo olmus yarin insallah pgd e girecek ve ogleden sonra transfer yapilacak
allah yardim etsin ins. olumlu sonuclarla gelirim yarin sizlere mutlu haberi vermeyi bende cok istiyorum

canim olicak insallah rahat ol
tarin iyi haberlerini bekliyorum
allaha emanet ol

hadi canim insallah mutlu sonuca ulasirsin,,,,Allah yardimsin olsun

arkadşlar sizlere bi sorun olacaktı,bizdende pgt istediler ist da nerede yaptrdınız ve kaça yaptrdınız yazarsanz çok memnun olurum

özlemcano benimde 6 embriyom pgd ye gitmişti 5 sağlam çıkmıştı 3 tane transfer ettiler ama maalesef dış gebelik oldu 2 tane dondurulmuşum var perşembe günü çözecekler(İnşAllah sağlıklı bir şekilde çözünürler)cuma günü transferim var benimde.İçini ferah tut bence mutlaka sağlıklı olanlar çıkacak içinden.Allah yardımcımızın olsun...

selam arkadaslar 6 embriyodan sadece 1 i saglikli cikmis
onuda transfer yaptilar hayirlisiyla ins. 8 subatta tes gunum
kizlar rabbim hepinizin yardimcisi olsun

selam arkadaslar 6 embriyodan sadece 1 i saglikli cikmis
onuda transfer yaptilar hayirlisiyla ins. 8 subatta tes gunum
kizlar rabbim hepinizin yardimcisi olsun
gozun aydin canim allahtan bi ytane cikmis ya hic cikmasaydi hem kactane caikarsa ciksin bi tane koycaklardi
insallah sijmsiki tutunmustur annesine
duam seninle
allaha emanet olun ikinizde

gozun aydin canim allahtan bi ytane cikmis ya hic cikmasaydi hem kactane caikarsa ciksin bi tane koycaklardi
insallah sijmsiki tutunmustur annesine
duam seninle
allaha emanet olun ikinizde

cok sukur canim ben 1 taneyede raziydim elhamdulillah
annesi babasi onu dort gozle bekliyo insallah slki tutunur da birakmaz beni
gercekten inanilmaz bir his allah im en kisa surede sanada yasatsin

cok sukur canim ben 1 taneyede raziydim elhamdulillah
annesi babasi onu dort gozle bekliyo insallah slki tutunur da birakmaz beni
gercekten inanilmaz bir his allah im en kisa surede sanada yasatsin

oy canim ne guzel bi habr cok mutlu oldum... Rabbim insallah yuzunu guldurur....bol bol dua insallah....artik hepiniz hamile kalin anne olun insallah

oy canim ne guzel bi habr cok mutlu oldum... Rabbim insallah yuzunu guldurur....bol bol dua insallah....artik hepiniz hamile kalin anne olun insallah

allah razi olsun nekadar icten dua etmissin cok sagol ya
rabbim kimseyi evlatsiz koymasin rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin

özlemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah. bebeğin sana sımsıkı tutunsun, sen de bizlere umut ol..

bizim ilk transferimiz temmuzda kimyasal gebelikle sonuçlandı. aralık ayında dondurulmuş embriyom ile denedik ama maalesef boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum :KK43:

eşime daha başlamadan önce genetik test yapılmıştı ama bana bakılmamıştı. şimdi bana da bakılacak ve embriyolarımıza pgt yapılacak. doktorum nisana kadar bekleyelim dedi.. kısmet bakalım ne olacak..

özlemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah. bebeğin sana sımsıkı tutunsun, sen de bizlere umut ol..

bizim ilk transferimiz temmuzda kimyasal gebelikle sonuçlandı. aralık ayında dondurulmuş embriyom ile denedik ama maalesef boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum :KK43:

eşime daha başlamadan önce genetik test yapılmıştı ama bana bakılmamıştı. şimdi bana da bakılacak ve embriyolarımıza pgt yapılacak. doktorum nisana kadar bekleyelim dedi.. kısmet bakalım ne olacak..

insallah hayirli olurda hepinize umut olurum allah yardimcimiz olsun

insallah iyisindir ozlemcano aklim hep sende bizde gecirdikk o gunleri bilirim simdi senin yasadiklarini Rabbim bu cuma gununde insallah sana haftaya hayirli haberler verir :KK71:

X