Pgt yapılıp sonuç bekleyenler???

Faltasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
99
65
37
Transfer günümüzü kaç tane sağlıklı bulunduğunu yazalım mi var mi bekleme sürecinde olan???

Persembe gunu problari deneyeceklermis daha o asamaya gelemedik biz ama basladik sayilir.hangi hastanedeydi sizin.

cemre_y nasılsın ne durumdasın başladın mı tedaviye
Malesef baslayamadik rahim filmi cekildi hsteskopi istediler adet snrasi bu seferde bayram tatli girdi simdi ilk adetimde arayip hsteskopi olcak sonraki ayda uygunsa tedavi baslancakmis.cok uzadi yaaa :-(

Malesef baslayamadik rahim filmi cekildi hsteskopi istediler adet snrasi bu seferde bayram tatli girdi simdi ilk adetimde arayip hsteskopi olcak sonraki ayda uygunsa tedavi baslancakmis.cok uzadi yaaa :-(
olsun canını sıkma hayırlı zmanada olsun inş. yaşın kaç peki çünkü tüp bebek de zaman aleyhimize işliyor

senın ne sıkıntıydı konustukmu daha önce hatırlamıyorum sorduysamda hangi sehirdeydn
yok canım konuşmadık ben deneme yapıcağını görünce merak ettim durumu. bizde tek gen hastalığı var eşim ve ben taşıyıcıyız. ilk gebeliğim 20 haftalıkken sonlandırıldı maalesef ve durumu böyle öğrendik. bizde risk %25 . İstanbul da yaşıyorum ben

istanbulda memorial çok iyi diye duydum bizdede risk %30.

üviversite hastanesi olduğu için fiyatlar daha uygun olabilir. memorial çok iyi ever ama bana çok pahalı geldi.
aynen oyle bunda da devlet karsılamıyo ama enazından tahliller falan yapılar ucret odemedım simdiye kadar .diğer ozel yerlere göre uygun fyatı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…