• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PGT ve herşey bitti

Ayrıca "...her şey bitti" başlığınızda olmamış..
Her yeni gün yeni bir umuttur..
Bundan sonra yeni bir tedavi yeni bir başlangıç..Lütfen güçlü ol ve umutlarını kaybetme inanıyorum ki çok sabırlı bir anne olacaksın ilerde..Selamlar...

Saolun kızlar iyi dileklerinize teşekkürler

Allah razi olsun..birbirimize destek etmekten baska bisey yapamayiz...ben pgt icin türkiyeye gelmem lazim ...carsamba ucagim var...kontrol olcam 7. ayda bidaha gelmem lazim.transfer olcak ..burda yasak oldugu icin yapamiyourm

ucigdem...rabbim saglikli bir sekilde kucagina versin....insallah sen hamile kalirsin ve bize umut olursun

inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.herşeyin hayırlısı.

Saolun kızlar iyi dileklerinize teşekkürler

Haa şöleee... Her şey çok güzel olacak... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Rabbim hepimize şöle çifter çifter verir de :CüvCüv: koccamaaan karınlarla ortalarda dolaşırız aylarca...:sm_cool: yumurcaklala uykusuz geceler boyunca şükrederiz.. :teytey: :teytey: :teytey:

Canım bizde aynı durumdayız benim eşimde genetik çıktı.Ancak biz ailesine söylemedik bu durumu annedenmi babadan mı bilemiyoruz.Ancak onlarda da özürlü yok kardeşide kendiside sapa sağlam ama bizde sorunlar çıktı malesef.İlahi taktiri diyorum.Sakın pes etme mutlaka sonuç alacaksın.Biraz sabır sadece....

merhaba arkadaşlar.benim yaşadığım ve bazı arkadaşlara ümit olabileceğini düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim.tüp bebekle hamile kaldım sorun azosperm.ilk denememde ikizlerime hamile kaldım.gayet sağlıklı ve sorunsuz 5 ay geçirdim.5.ayımda üçlü tarama testi yapıldı bebeklerimin birinde karnında asit oluştuğu ve asitin gün geçtikçe ilerlediği belirlendi.3 ayrı dr.kontrol oldum hepsi aynısını söyledi.en son karar bebeğin kalbine iğne yapıp yaşamına son verelim dediler.eğer kendisi ölürse hem diğer bebeğe sonrada anneye zarar verir ölüme kadar götürür dediler.ben hiç düşünmedim bile direk ben herşeye razıyım öleceksek hepimiz ölelim dedim.her hafta kontrollere gittim durum aynı dediler.benim doğumum yaklaştı karnımda ölecek denen bebek diğer bebeğimden daha iyi kilo alıyordu karnındaki sudan dediler.ben 36.haftada doğuma gittim doğum yaptığımda rahatsız denilen bebeği yoğun bakıma aldılar ve bütün tahliller ultrasonlar yaptılar sonuç bebeğinizde hiç bir asit herhangi bir problem yok denildi.haftası erken diye küveze aldılar malesef küvezde hastane mikrobu kapmış antibiotik başladılar fakat bebeğim dayanamadı 3 gün sonra vefat etti.çok uzun oldu ama kızlar bu bana bir imtahandı ve ben bu imtahanı geçtiğimi düşünüyorum hiç değilse rabbim aldı diyorum eğer bebeğimi dr.dediği gibi iğn eile ölmesine izin verseydim kendimi affedemezdim.

Canım bizde aynı durumdayız benim eşimde genetik çıktı.Ancak biz ailesine söylemedik bu durumu annedenmi babadan mı bilemiyoruz.Ancak onlarda da özürlü yok kardeşide kendiside sapa sağlam ama bizde sorunlar çıktı malesef.İlahi taktiri diyorum.Sakın pes etme mutlaka sonuç alacaksın.Biraz sabır sadece....

Saol canım, hep beraber bu sınavlardan da başarıyla geçeriz inşallah:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar.benim yaşadığım ve bazı arkadaşlara ümit olabileceğini düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim.tüp bebekle hamile kaldım sorun azosperm.ilk denememde ikizlerime hamile kaldım.gayet sağlıklı ve sorunsuz 5 ay geçirdim.5.ayımda üçlü tarama testi yapıldı bebeklerimin birinde karnında asit oluştuğu ve asitin gün geçtikçe ilerlediği belirlendi.3 ayrı dr.kontrol oldum hepsi aynısını söyledi.en son karar bebeğin kalbine iğne yapıp yaşamına son verelim dediler.eğer kendisi ölürse hem diğer bebeğe sonrada anneye zarar verir ölüme kadar götürür dediler.ben hiç düşünmedim bile direk ben herşeye razıyım öleceksek hepimiz ölelim dedim.her hafta kontrollere gittim durum aynı dediler.benim doğumum yaklaştı karnımda ölecek denen bebek diğer bebeğimden daha iyi kilo alıyordu karnındaki sudan dediler.ben 36.haftada doğuma gittim doğum yaptığımda rahatsız denilen bebeği yoğun bakıma aldılar ve bütün tahliller ultrasonlar yaptılar sonuç bebeğinizde hiç bir asit herhangi bir problem yok denildi.haftası erken diye küveze aldılar malesef küvezde hastane mikrobu kapmış antibiotik başladılar fakat bebeğim dayanamadı 3 gün sonra vefat etti.çok uzun oldu ama kızlar bu bana bir imtahandı ve ben bu imtahanı geçtiğimi düşünüyorum hiç değilse rabbim aldı diyorum eğer bebeğimi dr.dediği gibi iğn eile ölmesine izin verseydim kendimi affedemezdim.

senin yerinde olsam bende aynısını yapardım. ama durumlarımız çoookk farklı. Bu genetik problem hastalık değil malesef, yaşamla bağdaşmıyor. Bebeğine çok üzüldüm. Allah diğerine uzun ömür versin

Merhaba Oefin nasılsın?
İyi olduğunu ümit ediyorum..Mahallemizde hamile kalamadığı için doktor doktor dolaşan bir komşu kızımız vardı.. Daha sonra iki güzel haber aldık kız da annesi hamile .. Kızımız hem bir bebek hem de kardeş sahibi olacak..
Vakti saati vardır herşeyin kısmet her gün yeni bir sürü uygulama çıkıyor... Bulunur bir çaresi...
Güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim....a.s.

Merhaba Oefin nasılsın?
İyi olduğunu ümit ediyorum..Mahallemizde hamile kalamadığı için doktor doktor dolaşan bir komşu kızımız vardı.. Daha sonra iki güzel haber aldık kız da annesi hamile .. Kızımız hem bir bebek hem de kardeş sahibi olacak..
Vakti saati vardır herşeyin kısmet her gün yeni bir sürü uygulama çıkıyor... Bulunur bir çaresi...
Güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim....a.s.

Saol canım mesajını yeni okudum kusura bakma evet herşeyin hayırlısı selamlar

olefin....pgt yaptirirsan haberim olsun...tamammi...ikimiz ayni yoldan gececegiz....sen bana anlatirsin bende sana...

olefin....pgt yaptirirsan haberim olsun...tamammi...ikimiz ayni yoldan gececegiz....sen bana anlatirsin bende sana...

Tabiki anlatırım. Bizim tayin ankaraya çıktı. Şimdilik 4-5 ay yeni tedavi düşünmüyorum ama büyük ihtimalle pgt yine ankaradaki Prof. dr. muhterem bahçe hoca da yapılır. Yine sorun olursa özelden de yazabilirsin. Umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursunhihoyyyt

AMIN CANIM SENDE INSALLAH KAVUSURSUN....ankarda kimde yaptiriyorsun ve kac paraya mal oldu...senin ilk pgt

Benim tüp tedavisi izmirde yapıldı şifa hastanesinde. Orda embriyolar alınıp hemen ankaraya muhterem beyin merkezine gidiyor ve 24 saat sonra cevap geliyor. Şifa hastanesinda pgt fiyatı sabit 1000 dolar deniyor. Yani kaç embriyo giderse gitsin aynı. Zaten parayı şifa almıyor ankaradaki doktorun hesabına yatırıyorsun.

toplam olarak ne kadar verdin ilk denemene? Benden 5000 euro istiyorlarda

Şimdi istanbulda bana bir merkez sadece izmire gelip pgt yapmak için yaklaşık 6000 ytl para istedi. Yani çooook fazla. Ama benim burdaki yani izmirdeki doktorum şöyle bir sistem kurmuş. Kendisi türkiyede ki ilk tüp bebek yapan kişi. Erol tavmergen.
-İlk muayene150ytl
-Sonra ilaçların yaklaşık yarısını kendisi veriyor geri kalanıda 1500 ytl falan tuttu.
-Yumurta takibine 750ytl alıyor.Buraya kadar işlemler hep muayenehanesinde.
- Sonra yumurta toplama günü şifa hastanesine 2,250ytl yatırıyorsun.
-Eğer embriyo oluşup pgt yapılacaksa sana ankaradaki doktor için hesap numarası veriyorlar oraya 1000 dolar yatırıyorsun. (ama senin için ayrıca yurtdışından prob gerekirse fiyat artarmış.
-Ve ev son benim embriyolar iyi çıkmayıp transfer iptal edilince şifa hastanesi 750 ytl bize geri ödeme yaptı.

canim gercekten pes etme bak annene nasil saglikli bebekler dunyaya getirmis insallah seninde olucak allahin izni ile
dualarim sizlerle kizlar
allahim sifasiz dert vermezmis

canım çok geçmiş olsun.ya çok üzücü bi durum..yüzüp yüzü pkuyruğuna geliyosun ama bişey olmuyor..allah yardımcımız olsun inşallah a.s.

Back