biz seninle ayni durumdayiz...benimde translokasyonmum var ve bende 7. ayda ilk defa denicem....nolur üzülme bak aileme bakarsan hepsi saglikli....ama RABBIM verdi iste bi imtihan...kizim da onun icin rahatsiz...ölümlerden dönüp duruyor...onun icin en yakin zamanda tedaviye baslamak istedim...insallah bizimde olur....saglikli bi sürü yumoslar...pes etmicem yazmisin....aynen öyle.....yanliz degilsi bende varim
öyle dogru diyorsun....mesela en güzel misal eyetkiner....bana onun cok yardimi oldu...Allah ondan bin kat razi olsun....
merhaba çok üzüldüm.
bende de 11 ve 22 nl kromozomlarda dengeli translokasyon mevcut.
2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım.
yeni pgt yaptırdım 1 tane sağlıklı embriyo bulundu ve transfer edildi şimdi bekliyorum.
bizim işyerinde bir arkadaş vardı. çok samimi değilim direkt soramadım. ama eşimde ve onda bir kromozom anomalisi varmış ve sağlıklı çocuğa hamile kalma şansı % 25 denmiş. neden tüp istemedi bilmiyorum. ama 3 kere hamile kaldı 3 ünü de amniosentez kötü gelince 4,5 aylıkken doğurararak aldırdı. 41 yaşında 4. kez hamile kaldı ve bu sefer bebek sağlıklıydı. şimdi 1 kızı var. demem o ki eminim bu arkadaşın da yaşadıkları korkunçtu ama o asla pes etmedi. sen de etme lütfen. allah hayırlısını versin
olefin cnaım sözün bittiği yer burası olsa gerek.transferinin iptal edilmesine gerçekten çok üzüldüm.bu duyguyu çok iyi bilirimbizdede translokasyon problemi var.3 defa tüp bebek denedik ikisinde transferim iptal edildi.3. de tutmadı.temmuzda 4. yü denicem Allah nasip ederse.en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşmak ve dualaşmak dileğiyle.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?