- 7 Aralık 2023
- 404
- 113
- Konu Sahibi infinityspring
Merhaba siteye yeni üye oldum. Ankara'da yaşıyorum.
3 yıldır evliyim ( Akrabalık yok eşimle ) ve hiç korunmadik d.k hapı falan hiç kullanmadım. 2020'de hamile kaldım fakat 1 düşük oldu.
Daha sonra 2021'de 2.ye hamile kaldım 5 haftalıkken kese gözüktü tekrar düşük oldu.
Daha sonra trombofili paneli, genetik testler yapıldı. Kromozom testleri temiz çıktı.
Sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum yapabilmem için PGT tüp bebek dediler.
Uzun araştırmalarım sonucunda şehir hastanesinde tanı tetkikler yapıldı ve bu yöntemi denememizi istediler. Şehir hastanesi bu işlemin maliyetli olduğunu ve devlet tarafından karşılanmadigini söylediler.
Hacettepe, Ankara tıp da yapıldığını söyledi
Bu hastanelerde yapıp başarılı sonuç elde ettiniz mi?
Ya da nereye bakabilirim önerisi olan yazabilir mi.
Teşekkür ederim
3 yıldır evliyim ( Akrabalık yok eşimle ) ve hiç korunmadik d.k hapı falan hiç kullanmadım. 2020'de hamile kaldım fakat 1 düşük oldu.
Daha sonra 2021'de 2.ye hamile kaldım 5 haftalıkken kese gözüktü tekrar düşük oldu.
Daha sonra trombofili paneli, genetik testler yapıldı. Kromozom testleri temiz çıktı.
Sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum yapabilmem için PGT tüp bebek dediler.
Uzun araştırmalarım sonucunda şehir hastanesinde tanı tetkikler yapıldı ve bu yöntemi denememizi istediler. Şehir hastanesi bu işlemin maliyetli olduğunu ve devlet tarafından karşılanmadigini söylediler.
Hacettepe, Ankara tıp da yapıldığını söyledi
Bu hastanelerde yapıp başarılı sonuç elde ettiniz mi?
Ya da nereye bakabilirim önerisi olan yazabilir mi.
Teşekkür ederim