• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PGT sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz

Allah bağışlasın pgt 3.gunmu.gidiyor
5.gune pgtmi.ngs mi oluyor acaba
Teşekkür ederim. Sayı size bağlı ama oluyor sanırım. Embriyolar Ngs yöntemiyle taranıyor. Yaptırmayı düşünüyorsanız doktorunuzdan detaylı açıklamasını isteyebilirsiniz. Onun tavsiyesine göre hareket edersiniz.

• Beğen
Reactions: H M
Teşekkür ederim. Sayı size bağlı ama oluyor sanırım. Embriyolar Ngs yöntemiyle taranıyor. Yaptırmayı düşünüyorsanız doktorunuzdan detaylı açıklamasını isteyebilirsiniz. Onun tavsiyesine göre hareket edersiniz.
3 dondurulmuşum kaldı.
Doktorum istersen yaparız diyor ama daha çok embriyo olsa daha ii diyor..
2 düşük 1 kalp durması.oldugu için 4ncuyu düşünüp duruyorum.

Arakadaslar merhaba ben 14 ekimde regl oldum ve 19 ekimde histereskopi oldum.bugun de regl olmusum ama birmal adetime daha 8-10gun var....histereskopi olup adeti erken gelen var mi stres yaptim simdi🙄

Merhaba, hayır otoimmun hastalıklar mesela sedef, vitiligo (cilt hastalıkları), haşimato (tiroid bezinin çalışamaması) gibi vücudun kendi hücrelerini yabancı görüp saldırması şeklinde oluyor. Tiroid bezi küçülüp işlevsiz kalıyo mesela. Bende vitiligo ve haşimato başlangıcı var. Bunlar normal teşhis konuşabilen hastalıklar. Bunlardan yola çıkarak vücudun embriyoyu da yabancı görüo saldırması gibi bir tez var.
Meraba bende de hashimoto var. Bunun icin lenfosit asisi denediniz mi? Doktorum intralipid serum lenfosit asisi ve pgt yapicam dedi. Doktoruma da guveniyorum acikcasi ama merak ettim.

Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba ? Bizim de genetık bir sorunumuz yok ve ilk tüp bebek denememız olacak .pgt düşünüyoruz cunku biri 7.haftada diğeri 12+3 de ıkı kaybım var 2.gebelıgım down sendromu idi

Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba ? Bizim de genetık bir sorunumuz yok ve ilk tüp bebek denememız olacak .pgt düşünüyoruz cunku biri 7.haftada diğeri 12+3 de ıkı kaybım var 2.gebelıgım down sendromu idi
merhaba, PGT yapılan 5 embriyodan bir tanesi sağlıksız geldi, şimdi 23 haftalık erkek bebeğe hamileyim, çok çok şükür herşey yolunda .

3 dondurulmuşum kaldı.
Doktorum istersen yaparız diyor ama daha çok embriyo olsa daha ii diyor..
2 düşük 1 kalp durması.oldugu için 4ncuyu düşünüp duruyorum.
Canım selam, dondurulmuşa NGS yapılıyor mu??
Bende tüp bebek ile mol gebelik geçirdim.. şuan yeni kürtaj oldum..
Önceden bir kimyasal, bir dis gebeliğim var..
Dondurulmuş embriyolarim var ama NGS ve pgt yaptırmamistik

Back