- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 53
- Konu Sahibi DemetDemirtas
Evet.Şuan pgtli mi.bebeginiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet.Şuan pgtli mi.bebeginiz?
Allah bağışlasın pgt 3.gunmu.gidiyor
Teşekkür ederim. Sayı size bağlı ama oluyor sanırım. Embriyolar Ngs yöntemiyle taranıyor. Yaptırmayı düşünüyorsanız doktorunuzdan detaylı açıklamasını isteyebilirsiniz. Onun tavsiyesine göre hareket edersiniz.Allah bağışlasın pgt 3.gunmu.gidiyor
5.gune pgtmi.ngs mi oluyor acaba
3 dondurulmuşum kaldı.Teşekkür ederim. Sayı size bağlı ama oluyor sanırım. Embriyolar Ngs yöntemiyle taranıyor. Yaptırmayı düşünüyorsanız doktorunuzdan detaylı açıklamasını isteyebilirsiniz. Onun tavsiyesine göre hareket edersiniz.
Meraba bende de hashimoto var. Bunun icin lenfosit asisi denediniz mi? Doktorum intralipid serum lenfosit asisi ve pgt yapicam dedi. Doktoruma da guveniyorum acikcasi ama merak ettim.Merhaba, hayır otoimmun hastalıklar mesela sedef, vitiligo (cilt hastalıkları), haşimato (tiroid bezinin çalışamaması) gibi vücudun kendi hücrelerini yabancı görüp saldırması şeklinde oluyor. Tiroid bezi küçülüp işlevsiz kalıyo mesela. Bende vitiligo ve haşimato başlangıcı var. Bunlar normal teşhis konuşabilen hastalıklar. Bunlardan yola çıkarak vücudun embriyoyu da yabancı görüo saldırması gibi bir tez var.
merhaba, PGT yapılan 5 embriyodan bir tanesi sağlıksız geldi, şimdi 23 haftalık erkek bebeğe hamileyim, çok çok şükür herşey yolunda .Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba ? Bizim de genetık bir sorunumuz yok ve ilk tüp bebek denememız olacak .pgt düşünüyoruz cunku biri 7.haftada diğeri 12+3 de ıkı kaybım var 2.gebelıgım down sendromu idi
Canım selam, dondurulmuşa NGS yapılıyor mu??3 dondurulmuşum kaldı.
Doktorum istersen yaparız diyor ama daha çok embriyo olsa daha ii diyor..
2 düşük 1 kalp durması.oldugu için 4ncuyu düşünüp duruyorum.