- Konu Sahibi DemetDemirtas
Teşekkürler canım Ben Ankara’da Recai pabuçcuya yaptırdım ortalama 35 40 bin tuttu ilaçları vs herşeyi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcınız olsun umarım hiç gerek kalmazSizin adınıza çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Kaç paraya mal oldu size peki ve hangi şehirde yaptırdınız? Benim iki kürtajım var, eşimde ya da bende kromozomal bozukluk çıkmadı bebekte çıktı. Doktorlar şu an için bu yönteme gerek yok sağlıklıyı bulana kadar deneyeceğiz diyor
Sizin çok embriyonuz oluşmuş demekki maşallah. Embriyon sayısına göre değişiyor bu işin maliyeti. Ve kendinize yapılacak genetik testleri büyük devlet hastanelerinden birinde yaptırırsanız maliyeti azaltabilirsiniz. umutsuzkadnCanım genetik test baya külfetli ..benim pgt tüp bebek yapıldı ortalama 40 bin harcadık ilaçları genetik testler vs rabbim herkesin yardımcısı olsun ..
Devlet hastanesi bizi tedavimizi karşılamıyor maalesef o yüzden bu kadar harcadıkSizin çok embriyonuz oluşmuş demekki maşallah. Embriyon sayısına göre değişiyor bu işin maliyeti. Ve kendinize yapılacak genetik testleri büyük devlet hastanelerinden birinde yaptırırsanız maliyeti azaltabilirsiniz. umutsuzkadn
Otoimmun hastaliginiz oldugunu genetik testle mi ogrenmistinizBenim 3. Denememden önce yapıldı ama ngs yapıldı. Pgt de sanırım 8 kromozoma bakılırken ngs de hepsine bakılıyor. Kromozom testlerimizde önemli bir şey çıkmamıştı ama dr iyi koyduğundan emin olmak istedi. 3 adet 5. Gün embriyosuna bakıldı 1 i bozuk çıktı. Kalan ikisiyle hamilelik oldu ancak erken zamanda düştü. Bende otoimmün hastalık var rahimden kaynaklı diye düşünüyor doktor. Ama düşüklerde birinci neden kromozom bozukluğu deniyor. Şubatta yapıldı sanırım embriyo başına 150 dolardı. Sonuç bir ayda gelir dediler ama 10 günde gelmişti. Tüp bebek merkezi aldı biyopsiyi. Bi yere mi gönderdiler bilmiyorum. Yine denememde yaptıracağım iyi embriyo konduğundan emin olmak istiyorum.
Nerde yaptırdınız acaba sakıncası yoksa ücretini öğrenebilir miyim bir de5 tane 5.gun embriyosunu ngsye yolladik 1 tanesi saglikli geldi
Antalyada yaptirmistim ozel bi muayenehanede embriyo basi 375 dolarNerde yaptırdınız acaba sakıncası yoksa ücretini öğrenebilir miyim bir de
Kime yaptırdınız Antalya’da acaba öğrenebilir miyim bende Antalya’da yaşıyorum tüp bebek yaptırıcam iyi bir klinik arıyorumAntalyada yaptirmistim ozel bi muayenehanede embriyo basi 375 dolar
Tonguç Gündüz'e gitmiştim ben ama ilk defa deniyorum iyi mi değil mi hiçbir fikrim yokKime yaptırdınız Antalya’da acaba öğrenebilir miyim bende Antalya’da yaşıyorum tüp bebek yaptırıcam iyi bir klinik arıyorum
Kendisi anadaolu hastanesinde değilmi özel kliniğe mi geçmiş artıkTonguç Gündüz'e gitmiştim ben ama ilk defa deniyorum iyi mi değil mi hiçbir fikrim yok
Yok hala anadolu hastanesinde fakat sadece hastanenin bir katını kiralamış diye biliyorumKendisi anadaolu hastanesinde değilmi özel kliniğe mi geçmiş artık
Merhaba, hayır otoimmun hastalıklar mesela sedef, vitiligo (cilt hastalıkları), haşimato (tiroid bezinin çalışamaması) gibi vücudun kendi hücrelerini yabancı görüp saldırması şeklinde oluyor. Tiroid bezi küçülüp işlevsiz kalıyo mesela. Bende vitiligo ve haşimato başlangıcı var. Bunlar normal teşhis konuşabilen hastalıklar. Bunlardan yola çıkarak vücudun embriyoyu da yabancı görüo saldırması gibi bir tez var.Otoimmun hastaliginiz oldugunu genetik testle mi ogrenmistiniz
Anladim cok tesekkurler. Gecmis olsun bu aradaMerhaba, hayır otoimmun hastalıklar mesela sedef, vitiligo (cilt hastalıkları), haşimato (tiroid bezinin çalışamaması) gibi vücudun kendi hücrelerini yabancı görüp saldırması şeklinde oluyor. Tiroid bezi küçülüp işlevsiz kalıyo mesela. Bende vitiligo ve haşimato başlangıcı var. Bunlar normal teşhis konuşabilen hastalıklar. Bunlardan yola çıkarak vücudun embriyoyu da yabancı görüo saldırması gibi bir tez var.
Merhaba sonuc ne oldu pgtden donduler mi embriyinuz?benim de 3 dusuk var 6-7haftalik ve esimde de bende de sikinti yok....gebelik meteryali cok kucuk diye dusuklerimin kromozonlarina bakilamafi ama tup bebege daha yeni basladik biz de pgt dusunuyiuz ne olur ne olmaz cunku herseyimiz normal...yumurtalik rezrrvi azligim ge esimde de morfoloji sikintisi disindaBenim ikinci bebegim gitti genetik incelemeye sonucunu bekliyoruz, eşimle benim kromozom analizimiz normal gelmişti.. ilkini gondermedigimize o kadar pişmanım ki, tek kayip onemli degil ilk gebelikte sık olur dediler ikna oldum
merhaba pgt sonucunuz nasıl geldı??benimde ilk tüp bebek denemem maliyet konusunda kararsızım pgt yaptırmalımıyım diye hiç gebe kalamadım yaklaşık 2yıldır kan pıhtılaşmaya yatkınlığım var sadeceMerhaba bende embriyolarımı pgt ye gönderdim. Genetik bir hastalığımız yok. İlk tüp bebek denememiz. Sadece tüp bebek başarı şansını arttırmak en iyi embriyoyu transfer etmek için gönderdik. Fiyatı embriyo başına 295 dolardı.
Şuan pgtli mi.bebeginiz?Merhaba bende embriyolarımı pgt ye gönderdim. Genetik bir hastalığımız yok. İlk tüp bebek denememiz. Sadece tüp bebek başarı şansını arttırmak en iyi embriyoyu transfer etmek için gönderdik. Fiyatı embriyo başına 295 dolardı.