Anket PGT pgt yaptıranlar ve hamile kalanlar lütfen

Ben henüz transferimi olmadım ama 7 adet embriyodan 4 adet sağlıklı 2 adet az hasarlı; monozomi, 1 adet sağlıksız geldi. Ama belki de bu bizim şansımıza oldu, ya hepsi sağlıksız gelseydi? O zaman hayal kırıklığını engellemiş oluyorsunuz. Sağlıksız embriyo zaten tutmuyor, tutanlar kısa sürede düşüyor. Bu daha acı değil mi?

Bir kere 5hafta ilken düşük yaptım. Tüp bebeğe yöneldim ikinci transferim tuttu. 9. Haftamda bebeğimin kalbi durdu. Herhangi bir kanama olmadan. O kadar acı ki doktor ellerini parmaklarını oluşan kafa tasını gösterdi ama nasip değilmiş yaşaması. 2adet embriyom kaldı. Anlamadığım şey genetik baktırdıgımızda diyelim hepsi sıkıntılı çıktı. Ne yapılıyor genetik ile mi oynanıyor.ya da yeniden opu yapıldığında farklı bir yol mu izleniyor Ben de ya da elimde herhangi bir sorun tespit edilmedi

İlk tüp bebek tutmadı genetik test yaktırdık 21. Kromozomda normal varyasyon kromozomal polimorfizm çıktı genetik testinde sıkıntı olanlar nasıl bir yol izliyorsunuz

iyi günler benimde peroksizomal bozuklugu has

Iyi gunler benimde peroksizomal bozukluk hastaligi olan 2 özel çocuğum var eşimle akrabayiz tasiyiciyiz tup bebek 3.tedavi de 2 embriyom pgt yapıldı taşıyıcı geldi ve şuan ngs yapılıyor sonucu bekliyoruz hayırlı sonuclar alalım inşallah

Iyi günler bizim de peroksizomal bozukluk hastaligi olan 2 özel çocuğumuz var akraba olduğumuz için tasiyiciyiz 2 embriyom taşıyıcı geldi şuan ngs sonucu bekliyoruz ama korkuyoruz hala siz umut oluyorsunuz testlere guvenmelimiyiz

Slm kizlar pgtyle hamile kalıp amniyosentez veya cvs yaptıracak olan var mı ysptirmalimiyiz yaptıran varmi

Doktor ve hastane tercihiniz ne oldu ?

pgt ya da ngs yaptiranlara yeni bir sorum var, hic kimyasal ya da bos gebelik oluyor mu pgtlerde??

donduurlmus embrıyolara pgt-ngd yapılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…