Pgt ile tüp bebek

Merhaba bende trasnfer sürecinde aynı ilaçları kullandım. Ben estrofemde kullandım. Bir tek oksapar kullanmadım.

Amin teşekkür ederim. Biz ailemizdeki başka bir rahatsızlıktan dolayı eşimle genetik test yaptırmıştık. Karşımıza bu hastalık çıktı o şekilde öğrendik. Ama bu hastalık ailemizde olan bir hastalık değil bizde bu şekilde tesadüfen öğrenmiş olduk.

Merhaba bende trasnfer sürecinde aynı ilaçları kullandım. Ben estrofemde kullandım. Bir tek oksapar kullanmadım.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Bende kan pıhtılaşmasi falanda yoktu. Neden oksapar verdiler bana anlamadım. Gebelik oldumu peki sizin

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Bende kan pıhtılaşmasi falanda yoktu. Neden oksapar verdiler bana anlamadım. Gebelik oldumu peki sizin
Bazen doktorlar garantiye almak istiyor belki onun için vermiştir. Evet çok şükür şuan hamileyim. En kısa sürede size de nasip olsun inşallah

Bazen doktorlar garantiye almak istiyor belki onun için vermiştir. Evet çok şükür şuan hamileyim. En kısa sürede size de nasip olsun inşallah
Adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…