Pgt ile tüp bebek

Merhabalar inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebeğinizi 🤲 Birşey sorabilir miyim. Bizde de gen hastalığı var. 2 tane sağlıklı embriyomuz vardi ayrı ayrı transfer ettik ama ikiside tutmadı maalesef. Acaba bana yanlış ilaç mı verdiler diye merak ettim.Transfer sürecinde siz hangi ilaçları kullandınız acaba. Ben coraspirin, progesteron ampul, fitil, ve oksapar gibi ilaçlar kullandım. Sizde bu tarz ilaçlar kullandınız mı
Merhaba bende trasnfer sürecinde aynı ilaçları kullandım. Ben estrofemde kullandım. Bir tek oksapar kullanmadım.

Öncelinle Allah kavustursun inş, siz tek gen kontrolunu neye göre yaptırmıstınız yani o gende taşıyıcı oldugunuzdan nasıl şüphelendiniz ? Ailenizde görülen bir hastalık ya da akraba evliliği mi ? Çünkü ben genetik doktoruna sordugumda eğer belirli ailede kalıtsal bir hastalık yoksa bakılabilen belirli gen panelleri oldugunu iletti ( sma, kistik fibrosiz gibi)
Amin teşekkür ederim. Biz ailemizdeki başka bir rahatsızlıktan dolayı eşimle genetik test yaptırmıştık. Karşımıza bu hastalık çıktı o şekilde öğrendik. Ama bu hastalık ailemizde olan bir hastalık değil bizde bu şekilde tesadüfen öğrenmiş olduk.

Merhaba bende trasnfer sürecinde aynı ilaçları kullandım. Ben estrofemde kullandım. Bir tek oksapar kullanmadım.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ❤️Bende kan pıhtılaşmasi falanda yoktu. Neden oksapar verdiler bana anlamadım. Gebelik oldumu peki sizin

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ❤️Bende kan pıhtılaşmasi falanda yoktu. Neden oksapar verdiler bana anlamadım. Gebelik oldumu peki sizin
Bazen doktorlar garantiye almak istiyor belki onun için vermiştir. Evet çok şükür şuan hamileyim. En kısa sürede size de nasip olsun inşallah🤲🏻

Bazen doktorlar garantiye almak istiyor belki onun için vermiştir. Evet çok şükür şuan hamileyim. En kısa sürede size de nasip olsun inşallah🤲🏻
Adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🤲 bilgileriniz için çok teşekkür ederim ❤️

Back
X