neden pgt yaptırdınız kı cnmm ? tedavı nerden olduu bu aradaa belırtı arama benceeee ıns bebısınn senınledıırCanim pgt embrio olustuktan sonra ondan bir parca aliniyor ve genetik tani yapiliyor. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah. Yüzümüzü güldürür
Esimin sperm sayisi ve kalitesi dusuk oldugu icin.bazen embrio anormal oldugu zmn rahim kendiliyinden atiyirmus dediler. Inşallah canim ama dusunmeden olmuyor isteneden pgt yaptırdınız kı cnmm ? tedavı nerden olduu bu aradaa belırtı arama benceeee ıns bebısınn senınledıır
Canim nasilsin? Hala beklemedesin sanirim..sizin kac embriyoya pgt ile bakildi ve kaci saglikli cikti aceba?Oncelikle merhabalar, arkadaşlarkaçı 2014 de tup bebek yaptim sonuc bhc 8 di fakat sonra dustu. Bu sene tekrar yaptirdik bugun transferimin 5. Gunu fakat hic bir belirti yok , dun e2 tahlili verdim 668 cikti . Benim esimde sperm sayisi dusuk bu sefer pgt yaptirdik . Hic belirtisi olmayan ama hamile kalan var mi? Rabbim hakkimizda en hayirlisini versin inşaallah isteyen tum kucaklari doldursun. Lutfn bu proseduru yaşayanlar yardimmmm
Gunaydin canim 6 embriodan sadece 3u saglikli cikti malesef. Evet canm daha beklemedegim ayin 19da test gunum cok heyecanliyim inşallah bu sefer ben ve benim gibi isteyen her kez pozitifi görür.Canim nasilsin? Hala beklemedesin sanirim..sizin kac embriyoya pgt ile bakildi ve kaci saglikli cikti aceba?
Amin canim Amin .İnşallah rabbim nasip eder sana ve tum isteyenlere insallah. Herkesin muradini veren rabbim bizim de dualarimizi kabul et.Amin.
Canim sonucun kac mrk ettim.insallah pozitiftir..azerinka .!.:Amin canim Amin .
Malesef dun ögrendim yine negatif benimle olan herkesde tutmus çok uzuluyorumCanim sonucun kac mrk ettim.insallah pozitiftir..
Canim yaa ben de cok uzuldum simdi..Allahim güç versin..ben de üç kez denedim şimdi korkuyorum tekrar denemeye..Malesef dun ögrendim yine negatif benimle olan herkesde tutmus çok uzuluyorum(
Rabbim yar ve yardimcimiz olsunCanim yaa ben de cok uzuldum simdi..Allahim güç versin..ben de üç kez denedim şimdi korkuyorum tekrar denemeye..