• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PGT FİYATLARI

BY2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
780
564
103
Kızlar merhaba çok uzun bir hikayem var aslında ama kısaca yazmak istiyorum. Ben normal bir şekilde hamile kalabiliyorum ama orak hücreli anemi hastasıyım ve eşimde bu hastalığın taşıyıcısı. 5 yıldır evliğim 1 kere hamile kaldım normal bir şekilde bebek hasta olduğu için aldırmak zorunda kaldık. Şimdi artık bebeğimiz olsun istiyoruz. PGT ücretleri nedir ne zaman yaptirdiniz süreç nasıl işliyor hiç bir bilgim yok beni aydınlatırsanız çok sevinirim . Dediğim gibi normal bir şekilde hamile kalabiliyorum ama eşim taşıyıcı olduğu için bebeğin hasta olma riski var. Ve bu bizi psikolojik olarak çok etkiledi tekrar öyle bir şey yaşamak istemiyoruz. Allah'ın verdiği bir canı almakta zorumuza gitti. Lütfen!!! Bu konu hakkında yardımcı olun. Yani nasıl işlemler olacak aşağı yukarı toplamda ne kadar masraf koronadan dolayı biraz maddi sıkıntı var. Şubat mart gibi belki biraz para geçebilir elimize ilaçlar falan nedir masraflar nedir çok stres yaptım bu aralar depresyondayım diyebilirim yani o kadar.

Merhaba rabbim saglikli sihatli evlat nasip etsin insallah bendede kromozom bozuklugu oldugu icin pgt tup bebek yaptiriyorum bende normal yolla hamile kaliyorum fakat bebekler tutunamiyo veya karnimda oluyodu.4 kez basarisiz tedavim var en son tedavimi gecen yil aralik sonunda yaptirmistim konya medicana hastanesinde,hastaneye 6.500tl verdik+ilac masraflari vardi embriyolari ankaraya gonderdik 7 embriyoya 3.500 tl vermistik aradan zamn gecti tedavilere zam gelmiştir rabbim hakkinizda hayırlısını versin inşallah

Merhaba rabbim saglikli sihatli evlat nasip etsin insallah bendede kromozom bozuklugu oldugu icin pgt tup bebek yaptiriyorum bende normal yolla hamile kaliyorum fakat bebekler tutunamiyo veya karnimda oluyodu.4 kez basarisiz tedavim var en son tedavimi gecen yil aralik sonunda yaptirmistim konya medicana hastanesinde,hastaneye 6.500tl verdik+ilac masraflari vardi embriyolari ankaraya gonderdik 7 embriyoya 3.500 tl vermistik aradan zamn gecti tedavilere zam gelmiştir rabbim hakkinizda hayırlısını versin inşallah
Amin Allah sizede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Embriyoların hepsi sağlıksız gelirse bütün tedavi sil baştan mı oluyor nasıl oluyor tekrar aynı masraflar mı olacak yoksa daha az bir masraf mı koyuluyor

Evet hepsi sagliksiz gelirse en basa dönmek zorundasiniz malesef
Bunun çaresi nedir ne gibi anormal Lil oluyor embriyoda tutmayacagi anlamındaki geliyor yada tutarsa hastalikli gebelik anlsminsmi

Soyle bazi anomaliler direkt tutmaz
Bazisi tutsada yasayacak kadar tutar, ama hasta olabilir. Cok kapsamli bir konu.

Merhaba, Benim de daha önce çok fazla tedavilerim oldu ve sonuçlarımız negatif maalesef şimdi Beylikdüzü Medicana da tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz gidip bir görüşme yapmak istiyoruz orada tedavisini olup memnun kalan yada kalmayan var mı? ortalama fiyatlarını bilen var mı?

Merhaba Burcu

Biz de tek gen mutasyonundan tedavi oluyoruz Sisli Memorialde. Arastirmalarimiz sonucu lab konusunda en icimize sinen orasi oldu.
Bizim gibi genetik hastaligi olan veya tasiyici olanlarda surec soyle isliyor:

Once anne ve baba adayinin ve hayattayse kardes, anne, babalarindan kan alinip PGT Setup yapiliyor, bu hastalik uzerine derinlemesine bir arastirma oluyor. Daha sonra elde edilen embriyolarin hepsi bu paket dahilinde taraniyor, ve sagliksiz olan embriyolar eleniyor. Siz bu saglikli embriyolar uzerine ekstradan ngs de yaptirip, kromozomlarina baktirabilirsiniz, tamamen saglikli oldugundan emin olmak icin.

PGT setup : 2500 dolar
Tup bebek: 12.000 tl +ilaclar(4-5bin)
Ngs: embriyo basina 295 dolar

Arkadaşlar ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı şartları yeni açtığım konuda bakmanızı tavsiye ederim.

Merhaba pgt nerede ücretsiz yapılıyor acaba bilgi verebilir misiniz

Back
X