- 1 Ekim 2018
- 780
- 564
- 103
Kızlar merhaba çok uzun bir hikayem var aslında ama kısaca yazmak istiyorum. Ben normal bir şekilde hamile kalabiliyorum ama orak hücreli anemi hastasıyım ve eşimde bu hastalığın taşıyıcısı. 5 yıldır evliğim 1 kere hamile kaldım normal bir şekilde bebek hasta olduğu için aldırmak zorunda kaldık. Şimdi artık bebeğimiz olsun istiyoruz. PGT ücretleri nedir ne zaman yaptirdiniz süreç nasıl işliyor hiç bir bilgim yok beni aydınlatırsanız çok sevinirim . Dediğim gibi normal bir şekilde hamile kalabiliyorum ama eşim taşıyıcı olduğu için bebeğin hasta olma riski var. Ve bu bizi psikolojik olarak çok etkiledi tekrar öyle bir şey yaşamak istemiyoruz. Allah'ın verdiği bir canı almakta zorumuza gitti. Lütfen!!! Bu konu hakkında yardımcı olun. Yani nasıl işlemler olacak aşağı yukarı toplamda ne kadar masraf koronadan dolayı biraz maddi sıkıntı var. Şubat mart gibi belki biraz para geçebilir elimize ilaçlar falan nedir masraflar nedir çok stres yaptım bu aralar depresyondayım diyebilirim yani o kadar.