teşekkür ederim fashion_08 Ülkü hanımla dün yazıştık sağolsun bir dr önerdi ona götürücem bakalım . Biraz bizimki inatçı türden galiba Ülkü hanımın oğlu maşallah çok iyi inşallah bizde şifa buluruz. Siteyi baya inceledim çok güzel bir yöntem gördüğüm kadarıyla umarım geç kalmamışızdır. Sizede acil şifalar diliyorum görüşmek üzere.
canım bizim pev dısında kordonda damar genişlemesi sorunuda vardı ve 7 aylıkken sancılandım hemen hastaneye yattım ve 9 ay girene kadar ilaç tedavisi gordum ilacı bırakınca dgum oldumerhabalar..31 haftalık hamileyim ve kızımın sol ayağında içe dönüklük yani pev olduğunu öğrendim.bunun yanında sol böbrekte kistik yapı tanımlandı.amniyosentez sonuçlarımız çok şükür temiz çıktı şimdi kızımızı bekliyoruz.kendi doktorumuz içe dönüklükten bahsederken istenbulda gitiğim farklı bi dr. dışa dönüklüğe benziyor dedi.doğumdan sonra çapaya bora beye gidicez.bu konuda 3uzman dr.dan biriymiş.araştırdık.
ama itiraf etmeliyimki 22.haftadaki detaylı ultrasonumdan beri çok stresli bi hamilelik geçirdim.ilk öğrendiğimizdeyse yıkıldık resmen.hala bu durumu kabullenmeye çalışma aşamasındayım.bazende bilmek iyi oldu en azından neyse karşılaşacağımı biliyorum diyorum.her gün dua ediyorum allahım bi mucize yarat kızımız için diye.ve tedavisi olduğu için şükrediyorum bir yandan.tek korkum tedavi sonrası belirgin bir iz kalması incelik kısalık vs..duygularımı eşimden iyi kimse anlayamıor zaten.zaen çok yakınlarımız harici kimse bilmiyor söylemekte istemiyorum zaten.insanların acıyarak bakacağını düşünüyorum nedense..
neyse..allah dermansız dert vermesin bugünlerimizede şükür..
şimdi patiksiz altlarımız,alttan çıtçıtlı tulum ve pantolonlarımızla kızımızı beklyoruz.anomalili bebeklrin erken gelmek gibi bi huyu vardır tedbirli ol dedi doktorumuz.sizin doğumlar kaçıncı haftada oldu?
Pevli çocukların son durumu hakkında bilgi verebilecek varmı acabapeve
Ben de AMK artı pev tanısı aldım tedavisi mümkün mü acaba???Pevli çocukların son durumu hakkında bilgi verebilecek varmı acaba
Geçmiş olsun bende 21 haftalık hamileyim dün doktor bebeğiniz ayakları çarpık pev diye geçiyor dediler şimdi bebeğiniz durumu nasıl acaba düzeldi mi tedavi bitti miMerhabalar uzun bir süre kimse yazmamış ama benimde oğlumun iki ayağı içe dönük doğdu ben hamileliğimde öğrenmiştim görene kadar durumun farkında değildim ne zaman ki kucağıma aldım o zaman farkına vardım ama çok şükür zorda olsa tedavisi olan bir rahatsızlık ilk doğduğunda 10 gün yoğum bakımda kaldı oğlum yoğun bakımdan çıktığı günün ertesinde doktora gittik hemen alçıya alındı 5 hafta boyunca iki ayağı her hafta yenilenmek şartıyla alçıdaydı sonrasında ameliyat olduk aşil tendon sonrasında 3 hafta kalıcaktı alçıda değişmeden ama operasyon sonrası ödem oluşunca alçıyı çıkarttık ve süreç hem uzadı hem oğlumun ayakları çok fazla şişmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?