• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama petek'in programındaki laranin saçı süperdi

mavvmavv

umudum var...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
653
436
133
40
bu sabah petek dinçözün programında lara vardı ve saçlarının rengi harikaydı o rengi bilen tanıyan var mı arkadaşlar?:asigim: düşük bi ihtimal ama ben de kanal değiştirirken gördüm:utangac:

fatoşcum,bende bayıldım o renge yaa:ecrin_bebek:ama bilmiyorum kii..çok güzel bi kahve tonuydu..umarım buluruz rengi de hemen boyarız..:1no2:

Boyadan anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur fotosunu ben ekleyeyimyerimseniben

66808gk7.jpg

Karamel tonu sanki :sm_confused:

çok saolun kızlar fotosunu falan da bulmuşsunuz süpersiniz valla :)
bana da karamel gibi geldi fkat saçlarının uçları daha açıktı sanırım röfle üstüne yapılmış ve hafif akmıştı çok hoş durmuştu.. benim de saçımda röfle var şimdi üstüne karamel boyatsam olur mu bilmem... kızıl durmasından korkuyorum... bi de şimdi bunu kuaföre anlatsan kimbilir hangi renkle kuaförden çıkarsın eheheh :)

bugun tv de gördüğüm kadarıyla bu saç bakır kızılı,yaprak dökümü laylanın saç rengine çok benziyo

çok saolun kızlar fotosunu falan da bulmuşsunuz süpersiniz valla :)
bana da karamel gibi geldi fkat saçlarının uçları daha açıktı sanırım röfle üstüne yapılmış ve hafif akmıştı çok hoş durmuştu.. benim de saçımda röfle var şimdi üstüne karamel boyatsam olur mu bilmem... kızıl durmasından korkuyorum... bi de şimdi bunu kuaföre anlatsan kimbilir hangi renkle kuaförden çıkarsın eheheh :)

canım açıkcası her markanın karamel rengi çok farklı oluyor yani bilen biri olmalı ama bana da bakır tonu gibi geldi kaydirigubbakcemile2

birkaç gün önce dibimi karamel diye boyattım eski fotomu da gösterdim ama şu an saçım turuncu gibi.. bi de yıkadıktan sonra nasıl bir hal alıcak bilemiyorum öff ve pöfff yani:)

canım bu saç rengii bakır kızılı ve karamel tonu eşit miktarda karıştırılıp elde ediliyor...saçında röfle olduğu için bu rengi elde edersin rahatlıkla ....arkadaşım denedi aynısı oldu arkadaşın resmini çekeyim ekleyeyim burayaaa

birkaç gün önce dibimi karamel diye boyattım eski fotomu da gösterdim ama şu an saçım turuncu gibi.. bi de yıkadıktan sonra nasıl bir hal alıcak bilemiyorum öff ve pöfff yani:)

malesef o kızıllık kalır saçinda bence ilk dip uzadığında saç diplerimi kumral hatta orta kumral tonuna boyatır o karamellı kısımıda boyamalarını ısterdım yoksa yıkandıkca dip çıktıkca kotu durur

canım bu saç rengii bakır kızılı ve karamel tonu eşit miktarda karıştırılıp elde ediliyor...saçında röfle olduğu için bu rengi elde edersin rahatlıkla ....arkadaşım denedi aynısı oldu arkadaşın resmini çekeyim ekleyeyim burayaaa
saol canım eklersen sevinirim:):jeyyar:şutarafagitti saçımı da gidip biraz koyusuna boyatcam.. şeytan diyo komple boyat artık kuaför milletine güvenim kalmadı:(:utangac:

Back