• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek. :69:

5K84.jpg

TIQ4.jpg

Valla estetikte olsa şöyle söyleyeyim o zaman estetiklerin kraliçesi ben çok begeniyorum yüzünü burnunu gözlerini vücudunu kaslarını falan .. Tv de genelde hepsi estetik ..
Güzel kadın zarif :16:

Yok burnu olmamıs sag taraf kucuk kalmıs cart curt bir sürü yorumlar çekemeyenler vs..
Sinir oluyorum böyle şeylere ..
Keşke güzele güzel demeyi bilse herkes kıskanmak yerine :27::9::9:

Sevemediğim bir tarafı var.
Çirkin demiyorum ama bana çok itici geliyor.
Kadının yüzüne baktığım zaman bir sinslik var..
Yapmacık geliyor, hiç samimi bulmuyorum.
Bir türlü sevemedim.
Ve kesinlikle sarı saçı taşıyamıyor, koyu renk saçla daha iyi duruyor.

beğenmeyen beğenmez ama şöyle bir şey var ki tv de gördüklerimizin hemen hiçbiri petekten az şey yapmamıştır ama yinede hiçbir şeye benzemiyor çoğu petek için evrim geçirmiş denmesinin sebebide bu hatuna yakışıyor estetik diğerlerinde daha fazla estetik varsa bile böyle güzel olmamışlar alt yapı var kadında ki bu kadar mükemmel bir güzelliğe sahip bütün yüzü estetik olsa ne yazar ben bakmaya doyamıyorum ayrıca gözleri ve fizik yapısınada bayılıyorum böylesine ağır kıyafetleri bile taşımayı başarıyor saçları çıt çıt olsun yinede çoook güzel dudaklarında bir şey var mı yok mu bilmiyorum ama varsada tam karar olmuş bazıları gibi şişme dudak değil çok hoş...

Valla estetikte olsa şöyle söyleyeyim o zaman estetiklerin kraliçesi ben çok begeniyorum yüzünü burnunu gözlerini vücudunu kaslarını falan .. Tv de genelde hepsi estetik ..
Güzel kadın zarif :16:

Yok burnu olmamıs sag taraf kucuk kalmıs cart curt bir sürü yorumlar çekemeyenler vs..
Sinir oluyorum böyle şeylere ..
Keşke güzele güzel demeyi bilse herkes kıskanmak yerine :27::9::9:

al işte gene aynı tepki:ssz::ssz::27:

çekemesek ya da kendi adıma konuşayım çekemesem bana göre bi estetik harikası olan türkan şorayı çekemezdim ki estetikli haline aşığımdır resmen!

anlatabildim mi:1::1:

bana göre çok itici bi kadın ve hiç hoş değil,beğenmek zorunda da değilim.onca estetiğe rağmen olmamış işte.ben kendi görüşümü söylüyorum
hemen insanları çekememezlikle yaftalamayın yahu..:19::19:

al işte gene aynı tepki:ssz::ssz::27:

çekemesek ya da kendi adıma konuşayım çekemesem bana göre bi estetik harikası olan türkan şorayı çekemezdim ki estetikli haline aşığımdır resmen!

anlatabildim mi:1::1:

bana göre çok itici bi kadın ve hiç hoş değil,beğenmek zorunda da değilim.onca estetiğe rağmen olmamış işte.ben kendi görüşümü söylüyorum
hemen insanları çekememezlikle yaftalamayın yahu..:19::19:

Ben burada uzatıpta yok güzel kabul et gibi saçmalıklarla ugrasmayacagım merak etme ... Lafa bak ya,, neden begendirtmeye çalışalım ki ..Zorundasın evet tövbe tövbe :9:
Ben kimlere gıcıgım biliyor musun çok denk geldim begendiğini kendide bile bile sırf kıskanclıgından olmamıs diyenlere .. Yorumundan öyle bariz ortada ki ..
Samimi gelmeyen yorumlar var ..
Ben lafımın arkasındayım .. :34:
Ha sen böyle düşünürsün..Senin bakış açın farklı olabilir düşüncen ayrı olabilir .. Benim senin görüşünede saygım var . Demek istediğim farklı birşey ..
Bende her zaman derim Türkan Şorayın nesini begenirler annem hayrandır ona ama benimde ilgimi hiç çekmez ..
Oda estetik buda estetik .. Ben Peteki alırım sen Türkanı..

Yeter ki insanlar içinde olan yorumları yapsınlar :34::34:

Yesinler bunu, bayılıyorum yahu. :69:
O minik burnuna, minik dolgun dudaklarına, büyük gözlerine ...
petek-dincoz-171.jpg

insanlar zaten içindekini yazıyodur merak etme..

kimse tanımadığı,tv lerden gördüğü birini kıskancak değil

en fazla erkek arkadaşı beğenir felan da o zaman kıskanır belki..

yoksa niye kıskanılsın. hiç öyle şeyler olduğunu sanmıyorum.insanlar gerçekten beğenmedikleri için yazıyorlar.hiç kıskanan birine denk gelmedim

neyse.........

daha fazla yazmak anlamsız

Bazen bakıyosun kendisi çirkin evet benim için çirkin kadın vardır bunu söyleyeyim ..
Ama bunu oturupta öyle ince detaylara kadar eleştiriyorlar ki,, ya yatmıs masaya olmus estetik belki dogal değil Allah vergisi hali değil vs vs ..
Estetikli halide böyle işte güzel olmus diğer hortlaklara nazaran .. Napalım öldürelim mi kadını .. Sırf estetik ya dogal değil ya böyle kendilerini kemiriyorlar ya kıskananlar ..
Ben böylelerne gıcık oluyorum .. Bana katılan katılır katılmayan katılmaz ...

Hadi eyvallah :9::9::9:

Yeni albümle ilgili bir şey galiba bu. Sarı daha iyiydi bu saç renginden aslında ama yüzü çok fazla güzel olduğu için her ton gidiyor neredeyse.

549458_428760400470649_135210356492323_1803826_292571391_n.jpg

insanlar zaten içindekini yazıyodur merak etme..

kimse tanımadığı,tv lerden gördüğü birini kıskancak değil

en fazla erkek arkadaşı beğenir felan da o zaman kıskanır belki..

yoksa niye kıskanılsın. hiç öyle şeyler olduğunu sanmıyorum.insanlar gerçekten beğenmedikleri için yazıyorlar.hiç kıskanan birine denk gelmedim

neyse.........

daha fazla yazmak anlamsız

Merak etme..
Nerden biliyosun ..
Belki...

Bencede neyse ..
:10:

giyimi bülent ersoyun kadın versiyonu
fazla şımarık seda sayan dudaklı
bence estetikle bile çirkin
çünki karakteri yok

[video=youtube;P_ZpVRCEV-U]http://www.youtube.com/watch?v=P_ZpVRCEV-U[/video]