• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
petek-dincoz-034338184.jpg

petek-dincoz-034339277.jpg

petek-dincoz-034339553.jpg

petek-dincoz-034339821.jpg

petek-dincoz-034340315.jpg

herzamanki gibi çokkkk abartı gereksiz süs püs insanı yoruyor
Petekçiğim sen zaten güzelsin bu kadar süslenmene ne gerek var bir kerede sade giy ve doğal ol bak o zaman hayra kitlen nasıl artıyor görürüsün

herzamanki gibi çokkkk abartı gereksiz süs püs insanı yoruyor
Petekçiğim sen zaten güzelsin bu kadar süslenmene ne gerek var bir kerede sade giy ve doğal ol bak o zaman hayra kitlen nasıl artıyor görürüsün

O fotolar eski. Artık bu kadar abartmıyor sanki. :31:

vallahi ben ne zaman görsem çok abartı giyiniyor
birgün kendini bana amanet etse kıyafetlerini makyajını ben seçsem gerçek güzelliği ortaya çıkacak aslında

Doğru hep abartılı giyiniyor ama eskiye nispeten daha iyi şimdi.
Ben de tvde görünce şu kızı bir elime verseler de ben giydirsem derdim.
Zaten muhteşem bir fiziği var ve yaşından da küçük görünüyor daha mütevazı giyinebilir ama malesef... :s
Hep şıkır şıkır ... :s

Favori saç modelim. Bebek gibi yüzler için, yumuşak hatlı kadınlar için en güzel seçim. :69:

ocgp1dj:tw1

obqq3yij:tw1

Bu da aşırı abartı örneklerinden. :s Ama benim için her haliyle çok fazla güzel. :31:

petekdinzyasakbahearkfe.jpg

itici,çirkin,suratsız..:ssz::ssz::ssz::31::31:

bide ses var sanıyo kendinde sanırım:1::1:

artık hiç de görünmüyo,bi laf felan atcak,birine sataşcak da anca o zaman görünür bi yerlerde:ssz::ssz:

klibi çekiliyordu arkadaşım çekimlerinde görevliydi :31::31:

Ama çoğunlukla olduğu gibi yeni şarkısı da çok kötü. :s İyi şarkı seçmeyi beceremedi bir türlü. :)
Onun bebek gibi yüzü yeter. :69: Suratına bakıyorum ben zaten, dinlediğim yok. :ssz:

Ama çoğunlukla olduğu gibi yeni şarkısı da çok kötü. :s İyi şarkı seçmeyi beceremedi bir türlü. :)
Onun bebek gibi yüzü yeter. :69: Suratına bakıyorum ben zaten, dinlediğim yok. :ssz:

evet bende dinlemiyorum tarzım değil zaten belki klibi güzel olurda izlettirir güzelliğiyle :31:

Back
X