• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dudaklarını kime yaptırıyor acaba ... Kimsede böyle doğal durmuyor dolgunlaştırma işi. :ssz:

petekfrekans4qp8.jpg

$Petek-Dincoz-sahnede.webp
Bu fotosunu çok beğendim.
Ayrıca petek dinçözde en çok beğendiğim şey yüzünün şekli.
Bazen çok hoş geliyo gözüme kendisi bazende çok itici çözemedim hala :ssz:

o genclık fotolarında gercekten cırkınmıs o halden bu hale gelebılmısse ( cunku bambaska bır kadın cıkmıs ıcınden ) herkes gelir.En cırkını bıle guzel olur.Hani alt yapı varmıs zaten guzel olmus desenız kızda alt yapıda yokmus kı yuzunun seklı bıle degısmıs.Ama yakısmıs mı yakısmıs bence guzel bır kadın ...

Petek dinçöz okul çağlarında çok kiloluymuş ve çok üzülürmüş. Tv de bi programda anlatmıştı.. Sonradan ergenlik dönemlerinde kilo vermiş bi dahada dikkat etmiş sanırım korumuş formunu..

Estetiksiz hali güzel değil ama estetikli gerçekten güzel bir kadın küçüklüğümden beri beğenirim.

Guzel yapılan bir burunun nasıl muthis bir değişim sagladıgını en iyi gosteren yuzlerden biri..

Eskiden beridir hep yaşının cok ustunde giyiniyor
Aslında yaşına uygun giyinse cok guzel buluyorum..

Birde sarının hangi tonunu kullanıyor acaba sacında platinmi o cok hoş..

nedense ben bu kadını hiç sevemedim bana hep yapmacık gelmiştir belkide daha doğal davransa gerçekten güzel bir kadın diyebilicem

Yeni sitili buymuş. :31: Gerçi eskilerden pek farkı yok. :p

petek-3jpg-114133575.jpg

Back
X