- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
-
Teşekkür ederimEllerine sağlık yarışmada başarılar canım
Sağol canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim ablacımCanım gerçekten muhteşem olmuşellerine sağlık. Yiyemiyecek olmam çok kötü
Teşekkür ederim canımBence çok başarılı olmuş canım,bol şanslar
Sağol rakibem utandırma beniVay be analar ne marifetli kizlar dogururyor ben hayatta yapamam :) eline emegine daglik canim
Teşekkür ederimEllerine, emeğine sağlık canım, Harika görünüyoren yakın zamanda denemek istedim
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar
Sağol canımEllerinize sağlık
Teşekkür ederim canım yaptım rahat ladımHarikasın canım ellerine sağlık çok güzel olmuş
Sağol canım makarna deyince aklıma ilk bu geliyor benimOoo sonunda beklediğim pesto soslu makarna gelmiiişnefis gözüküyor canım, şimdiden diyim dereceye oynar bu makarna ellerine sağlık bol şans
Sağol canım başlığı öyle mi yapsaydımTavuk dünyasi akilalmaz lezzett
kendimi tavuk dunyasinda hisetim cnm efso gozükyo eline emegine saglik basarilar dilerim
Teşekkür ederim bence mutlaka denemelisin elde ilk defa yaptım ben de madem yarışmaya katılıyorum tam oldun dedimBen bu zamana kadar Tavuk Dünyası'ndan hiç yemedim ama buna bayıldım, çok güzel. Ne kadar da emek vermişsiniz makarna hamurunu açmak etmek falan tabi burada herkesin emeği var kimseninkini küçümsemiyorum ama makarna açmak çok zahmetli bir iş. Sunum da çok iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. :)
Sağol ablacım evet öyleydi Allah tan kaptan izin verdi de yiyebildimCanım ellerine emeğine sağlık, mükemmel görünüyor eminim tadıda öyledir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?