Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar her aksam(1ay oldu belki daha fazla) leslie ile 5 mil yapıyorum ebru sallı ıle pilates çalısıyorum dıyet de yapıyorum afedersınız hiç bi incelme yok o kadar da umutlandım yorumları okuyunca bırakıyorum balina balığı olarak kalıcam hep (
bence daha kardiyo ağırlıklı bişeyler yapmalısın her spor herkese fayda etmeyebiliyor. senin yaptıkların banada fayda sağlamamıştı :) şimdi jillian michaels programlarını yapıyorum değişim muhteşem. ben kiloluyken sürekli yürüdüm hiçbir fark olmamıştı. plates ile kilo vermeyi zaten pek düşünmeyin anca sıkılaştırıyor oda aman aman bi sıkılaşma olmuyor. ben hem kilo verdim hem sıkılaştım selülit denen şey yok denecek kadar azaldı. kısacası başka programlara özellikle kardiyo ağırlık olanlara bakmanızı öneririm.
hemen arastırayım o zaman cok tesekkur ederım o kadar mutsuzum ki bu halimden jillian michaels programlarını nerden bulabılırım?
bence insanity yap tabi kendine güveniyorsan Biraz zor diyetsiz yaparsan kilo verme şansın da yok ama bu tüm sporlar için geçerli bir durum :)) Diyet şart ne yaparsan yap. İnsanity ile bir saatte 1000 kalori harcanıyor o yüzden tavsiye ederim zaten bir videosu 40 dk falan. 600-700 kalori yakıyorsun günlük 500 kalori de kısarsan normal yemenden haftada bir kilo verbilirsin. Ama pes etmemek ve düzenli yapmak çok önemli ben pilates ve diyetle de zayıfladım ama çok yavaş oluyor ayda 1 kilo anca gidiyor öyle. İnsanity zor gelirse jillian da yapabilirsin. Ayrıca lesle ile kilo vermek çok zor bence çünkü fazla bir aksiyonu yok olduğu yerde adım atıyor kadıncağız kendini bile zayıflatamamış zaten Pilates güzel sıkılaştırır ama insanity de aynı şekilde hem cardio hem de sıkılaşma sağlıyor. Ama sen çabuk sonuç almak istiyorsun öyle sıkılaşmak birden bire olmaz sabırlı olup düzenli yapacaksın egzersizleri. Bir de kilo verememenin sebebi sağlık sorunu olabilir guatr,şeker gibi hastalıklar da kilo vermeyi engelliyor diye biliyorum. Bir sağlık kontrolunden geçmekte fayda var. MEtabolizman yavaş da olabilir bunun için de kas yapmak şart.
1 ay dene :) 1 ayda öyle kas yapman mümkün değil. ben 3 ayı geçkin süredir yapıyorum hiçbiyerimde öyle kas olmadı 2.5 kilo verdiğimde 10 kilo vermişim gibi şaşırdı herkes. ki şuan 8 kilo vermiş durumdayım başladığımdan beri göbeğim 100 cmden 81 cm e inmiş durumda. benden bi öneri yapmak yapmamak sana kalmış
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
30 day shred ile başlayabilirsin en son hatırladığım 277. sayfada linki vardı
ah ben ve tekno özürlülüğüm link bulamıyorum ya geliiiiyoooorummmmşiddetle insanity tavsiye ediyorum bende sana. gel topike :)
bence doğru düzgün kardiyo yapmamış birine insanity önermek imdaaaaaat diye bağırıp kaçmasına sebep olmazmı :)
şiddetle insanity tavsiye ediyorum bende sana. gel topike :)
sizin diyetisyen yardımı almanız lazım. vücudunuz normalde ne kadar kalori yakabiliyor ya da yakabiliyor mu, neye ihtiyacı var... vs öğrenmeniz lazım. mümkünse özel bir hastahanenin diyetisyenine gidin çünkü bu saydıklarımı ve daha bir çok şeyi ölçebilen alet genelde özel hastahanelerde var.
boşuna 100 lira vermiyeyim, devlete gideyim dedim, ama bir baktım hem devletin diyetisyeni kilolu hem de yorumlarda mesela, basma kalıp diyetler verildiği söylenmiş.