- 18 Haziran 2024
- 247
- -45
- 11
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
-
Okulum uzakta maalesef üstümden gerginliği atamıyorum çünkü hiç yalnız kalamadım kendimi dinleyemedim. Üstümde çok kötü gerginlik var. Annem bile cidden iyi değilim diyor pişman oldum ameliyat yaptırdığımıza. Kemoterapi görseydi de çok kötü etkilenecekti ne yapsak bilmiyorum. Annem ayağa kalkıp 2 adım atınca direkt nefesi daralıyor hiç yapamaz galiba asla iyileşme göstermedi artık cidden moralim bozuluyorÇok gerginsin. Bunu anlayabiliyorum. Ama bir kafanı toparlamaya calışmalısın… annenle konuştun mu bu konuyu mesela ? Sen okula git gel yapsan seni idare edebilecek gibi mi ? Misal yemeğini, suyunu, meyvesini falan koysan sen gelene kadar idare edebilir mi ? Aynı sehirde mi okulun? Bilmiyorum kusura bakma biraz soru yağmuru gibi oldu ama..
Olay geç kalmak değil okul cidden umrumda değil annem ilk defa iyi değilim ben dedi. Çok moralim bozuluyor nasıl iyileşecek bilmiyorumEvlat olarak annene üzülüyor kıyamıyorsun .Zor durumda hissetmen zaten annen için birşeyler yapabilme çabandan kaynaklanıyor.Ayni sehirdeyseniz okul ve annenin sağlığıyla ilgilinenip ikisini aynı anda yürütebilecegini düşünüyorsan o şekilde yapabilirsin.Şükredecek biseyim yok deme, çok şükür gençsin okuyorsun hiçbir şey için geç kalmadın.Allah annene acil şifalar sana da kolaylıklar versin inşallah
İyileşir yeterki tedavilerini aksatmayin.Simdi tıp o kadar gelistiki tedaviyle birçok hasta daha iyi hale geliyor.İnanki yalnız değilsin sorunu olmayan kimse yok.Herkesin kendine göre bir sıkıntısı var.Yeterki onu çözebilmek için mücadele edelim herşeyin üstesinden gelinir.Olay geç kalmak değil okul cidden umrumda değil annem ilk defa iyi değilim ben dedi. Çok moralim bozuluyor nasıl iyileşecek bilmiyorum
Ah kıyamam canımın içi. Zaman ver annene de kuzum. Kadıncağız da kolay şeyler atlatmıyor belli ki… sen de okula gitsen de kafanı toplayıp derslere veremezsin gibi. 1 dönem kalmış zaten. Ben olsam ben de dondururdum sanırım…. Ama bu aralıkta senin de psikolojik destek alman sart. Yoğun stres altındasınOkulum uzakta maalesef üstümden gerginliği atamıyorum çünkü hiç yalnız kalamadım kendimi dinleyemedim. Üstümde çok kötü gerginlik var. Annem bile cidden iyi değilim diyor pişman oldum ameliyat yaptırdığımıza. Kemoterapi görseydi de çok kötü etkilenecekti ne yapsak bilmiyorum. Annem ayağa kalkıp 2 adım atınca direkt nefesi daralıyor hiç yapamaz galiba asla iyileşme göstermedi artık cidden moralim bozuluyor
Okul olsaydı zaten cidden odaklanamazdım bunu çok iyi biliyorum. Bir taraftan sınav stresi bir yerden staj derken daha kötü olacaktım birde düşünmem gereken bir annem varken. He dediğimde gidebileceğim bir mesafe keşke olsa şu an annemin sadece iyileşmesini istiyorum başka bir şey de cidden gözüm yok içtn içe üzülüğ strese giriyorum tek nedeni annemin iyi olmaması. Birazcık iyiyim dese normal hayata dönse dünyalar benim olacak.Canim seni de anliyorum. Yükün agir. Bende ayni yollardan gectim. O yüzden sana tavsiyem kontrolünde olanlara odaklan ve gerisini bosver. Okulunu simdi dondurman sana büyük bir kayip gibi geliyor, ama inan ki onu da yüklenmeyi calisip dersten kalsan (derse odaklanamayacaksin bu sürecte) daha da üzülürsün ve psikolojik olarak strese gireceksin. Ben babam vefat ettiginde ilk sene evde kalip ailemin isleri ile ilgilenecektim ve calisip para kazanmak istiyordum. Annem ikna olmadi ve sözde baska sehirde okula basladim. Ne mi oldu? Aramalar geldi annem hastanelik olmus hop kalktim o sehire gittim. Her hafta sonu eve giderdim. Aklim hep ordaydi. Derse odaklanamadim. Cok dersten kaldim. Kendimi cok kötü hissettim. Bu böyle uzar gider. Yasadigini inan cok iyi anliyorum..ama sakın isyan edip kendini yok etme. Ben o hataya düstüm. Bir dönem sadece annene odaklanmam senin gelecegindeki okul nasarin icin önemli, su anda ne kadar da öyle görünmese. Sende 19 yasimdaki beni görüyorum. Burdan kocaman sariliyorum sana
Okul olsaydı zaten cidden odaklanamazdım bunu çok iyi biliyorum. Bir taraftan sınav stresi bir yerden staj derken daha kötü olacaktım birde düşünmem gereken bir annem varken. He dediğimde gidebileceğim bir mesafe keşke olsa şu an annemin sadece iyileşmesini istiyorum başka bir şey de cidden gözüm yok içtn içe üzülüğ strese giriyorum tek nedeni annemin iyi olmaması. Birazcık iyiyim dese normal hayata dönse dünyalar benim olacak.
Çok geçmiş olsun, annenize şifa diliyorumBöyle olmamalıydı
Teyze, falan yada ananen var mı onlarla konussanizOkulum uzakta maalesef üstümden gerginliği atamıyorum çünkü hiç yalnız kalamadım kendimi dinleyemedim. Üstümde çok kötü gerginlik var. Annem bile cidden iyi değilim diyor pişman oldum ameliyat yaptırdığımıza. Kemoterapi görseydi de çok kötü etkilenecekti ne yapsak bilmiyorum. Annem ayağa kalkıp 2 adım atınca direkt nefesi daralıyor hiç yapamaz galiba asla iyileşme göstermedi artık cidden moralim bozuluyor
siz kendiniz sağlıkçı olacaksınız 1dönem sonra mezun olup işbaşı yapacaksınız normalde.Olay geç kalmak değil okul cidden umrumda değil annem ilk defa iyi değilim ben dedi. Çok moralim bozuluyor nasıl iyileşecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?