Gebeliğe Hazırlık Pes ediyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudumu yitirdigimde hamile kaldim..çünkü stres azaliyor bence o arada hamile kalma olasiligi yükseliyor bence..

Hikayenin güzelliği işte sorun tam da orda, ovülasyon testine göre ilişkiye girdiğimiz için rutin'e bağladık. E bu sefer hala bir sonuç elde edemeyince tamamen soğudum canım hiç istemiyor, aramıyorum da. Bu ay test kutumu bitirip bir daha da almayacağım zaten artık akıntımdan az çok anliyorum yumurtlama günümü. Senin adına çok sevindim sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah darısı bizlere .

Kesinlikle en doğru kararı verirsin canım. Yani sadece çocuk olsun diye ilişkiye girince kadın da erkek de stres yapıyor bu hem spermi hem de yumurtayı etkiliyor. Kafanı boşalt tamamen bu fikirden uzaklaş, korunma ama çocuk yapmak için de ilişkiye girme. Eşini de strese sokma hiç canım o da seninle bir parçası olsun istediği için üstüne düşüyor. Asla kendini üzme canım benim hem tiroidim vardı hem de pcos görünümü vardı nasip işte Rabbim ol deyince oluyor. Eminimki yakın zamanda buraya çok güzel bir haber vereceksin o haberi dört gözle bekliyoruz

Umarım öyle olur canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Kızlar, elimde 3 tane test kalmıştı bildiğiniz gibi onları da kullanıp bir daha test almama karari aldım. Son 2sinin fotoğrafını atıyorum yorumlarmısınız rica etsem.

T çizgisi C'den daha koyu veya C'ye eşit olmalı deniyor ama Laboquick marka testte ben hiç öyle yakalayamıyordum. T giderek koyulaşıyor sonrada açılıyordu. Progesteron testi yumurtladığımı teyit etti. Yani sen T'nin en koyu halini dikkate al ve tam pozitif olmadı diye üzülme. Düzenli ve sık ilişki olduktan sonra testlerin de çok manası yok. Zaten pozitif test yumurtlama kesin oldu demek de değil. Ben bu ay sonuncu testlerimi yaptım ve bıraktım.

Kızlar, elimde 3 tane test kalmıştı bildiğiniz gibi onları da kullanıp bir daha test almama karari aldım. Son 2sinin fotoğrafını atıyorum yorumlarmısınız rica etsem.
Eki Görüntüle 2539743

Bazı markalarda T çok koyu göstermiyomuş
25'de koyulaşmış inşallah yumurtlamadandır
Pikten sonra T silikleşirse çatladı demektir
Sen dene bence bugün ,yarın ve öbür gün de...
Allah nasip ettikten sonra her türlü olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…