Selam canım yazdıklarını okurken gerçekten hissederek okudum. Sanırım hepimiz aynı yollardan geçtik, ondan birbirimizi bu kadar iyi anlıyoruz. Ben 14 aylık evliyim. Evlendikten 3 ay sonra gebe kaldım fakat akrani ve anensefali tanısıyla 12. Haftada gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Çok acı çektim, çok üzüldüm. Ekstradan kaynanamın saçma sapan konuşmaları beni çok üzdü. Oğlunun yanındayken sizin canınız sağolsun oğlu yokken de siz çocuğu boşuna aldırdınız diyordu bana. 2 ay korunduk, sonrasında 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. Tabi sürekli yumurtlama testi falan yapıyordum bende. Kimyasaldan sonra bir ay kendim denedim olmadı sonraki ay klomen kullandım o aydan çok umutluydum. O ay da olmadı çok üzüldüm en sonunda bende senin gibi pes etme kararı verdim. Artık korunmayacaktım ama bunu da düşünmeyecektim. Annem bana sübyan muskası yaptırdı bu ay onu taktım. Yumurtlama testim de bitmişti zaten tekrardan almadım. İki günde bir ilişki yaşadık eşimle. Belimin altına yastık koydum bir saat. Kimyasal gebelik olduğu ay da yastık koymuştum. Gece de hiç kalkmadım duşu bile sabah aldım. Çok şükür Rabbim nasip etti 5+4 günlük olduk bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Belki umut gibi olur sana ama lütfen bunu düşünmemeye çalış. Afedersin ilişkiye girerken bile çocuk olsun diye değil zevk almak için girin. Hatta bir kaç gün uzaklaşmak da size iyi gelir.
benim adetime 8 gün varken başka bir rahatsızlık için kan testi yaptmıştım çıkmamıştı. Umudum yoktu ama adete 2 gün varken dahiliyeye gitmiştim gebelik var mı dedi yok dedim tekrardan test istedi tesadüfen çıktı orda
sana tavsiyem bunu aklından çıkar eşinle ilişkinin tadını çıkar çocuk yapmak için ilişkiyr girme Rabbimin nasip ettiği zamanda olur inşaallah