Yasak mi bilmiyorum ama bişey yapılabilir mi diye çağırdım benYasak konu muydu ? Kusura bakmayın. Silebilirsiniz bilmiyordum. Sakinim inancım da var ama gücüm yok. Çok düşündüm.
Çok güzel söylüyorsunuz denedim onlar anlık mutluluk veriyor. Bencilim cehennemliğim kötüyüm Allah benden kalanları onlara verir inşallah. Annem için bir aydır sabrediyorum. Ben bu düşünceyle başa çıkamıyorum daha fazla. Beni sürekli ağlarken görüyor yine üzülüyor. O zaman da üzülüyor. Mutluluk veremiyorum onlara. Olmuyor gerçekten direndim.Nasıl bir çaresizlik bu? Ölümü düşünecek kadar?
Üstelik bir adam için.
Kendini öldürünce mi her şey yoluna girecek?
Arkanda aileni perişan bırakacak kadar bencilsin.
Terapist arkadaşı varmışta annesi yanında olacakmış.
Evlat acısı evlat. Öyle aşk acısına benzemez.
Annen de intihar etsin madem.
Malum acıların sona erer.
Git bir psikiyatriste tedaviye başla lütfen.
Tabiki başkalarının acısı ve yaşadıkları kendine sizin kendinize ama, dünyada savaş var, insanlar çocuklarını kaybediyor, uzuvlarını kaybediyor.
Ailesine akşam ne yemek getirecek diye düşünen var, çocuğu engelli olan, çocuğunu/kardeşini kaybeden, hastalıkla savaşan bedenler...
aşk acısına gelene kadar neler var...
Eğer bu kadar çaresizseniz gidin ve biraz yardım etmeye çalışın. İnsanlara yardım etmek hem sizi hafifletir hem acınızı.
Gidin yarın çocuk esirgeme kurumuna, yada kanserle boğuşan çocukların yanına.
Yada ihtiyaçlı bir ailenin evine.
Hayata tutunan insanları bir görün bakalım. Belki ilham olur.
Bu da çok doğru ben de yanlış yetiştim. Zaten bunun farkında olduğum için bırakıyorum ayak uyduramıyorum diye.Bende kız annelerine sesleniyorum. Kızınızı şu şekil yetistirmeyin. Yeter yaa. 3 ayda ne yaşadın uğruna ölecek kadar. Hey Allah'ım akıl fikir ver. Başkasıyla gününü gün eden, seni istemeyen biri için ölmek istemek nedir :S ne biçim aşık oluyorsunuz, bu nasıl bir saplantılık
Yasak konu değil canim ama senin düşündüğün yanlış arkadaslar oyuzden çağırmış yonetimdekileri.Yasak konu muydu ? Kusura bakmayın. Silebilirsiniz bilmiyordum. Sakinim inancım da var ama gücüm yok. Çok düşündüm.
Çok güzel söylüyorsunuz denedim onlar anlık mutluluk veriyor. Bencilim cehennemliğim kötüyüm Allah benden kalanları onlara verir inşallah. Annem için bir aydır sabrediyorum. Ben bu düşünceyle başa çıkamıyorum daha fazla. Beni sürekli ağlarken görüyor yine üzülüyor. O zaman da üzülüyor. Mutluluk veremiyorum onlara. Olmuyor gerçekten direndim.
Ya ciddi olamazsin bu dediklerin normal değilÇok güzel söylüyorsunuz denedim onlar anlık mutluluk veriyor. Bencilim cehennemliğim kötüyüm Allah benden kalanları onlara verir inşallah. Annem için bir aydır sabrediyorum. Ben bu düşünceyle başa çıkamıyorum daha fazla. Beni sürekli ağlarken görüyor yine üzülüyor. O zaman da üzülüyor. Mutluluk veremiyorum onlara. Olmuyor gerçekten direndim.
Sen ayak uydurmak istemiyorsun. Ne sanıyorsun sen. Adam senin öldüğünü duyunca pişman olacak, hayatı boyunca yasını tutacaginimi sanıyorsun??? Millet 20 yıllık kocasından ayrılıyor, hemde çocuklu. Şu anlattıklarında tek üzüldüğüm annen. Birde utanmadan seni takmayan elin herifi için anneni aglatiyorsun. Evet bencilsinBu da çok doğru ben de yanlış yetiştim. Zaten bunun farkında olduğum için bırakıyorum ayak uyduramıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?